Указ Президента "Про перейменування кількості об'єктів на території РФ"

Виконавчий директор

Президент РФ

Про перейменування кількості об’єктів на території РФ

З метою приведення назви країни на карті світу, перейменування Російської Федерації до Крезії. Стоп за допомогою слова «Федерація» в ім'я держави, так як він не відповідає дійсності. Застосувати нове ім'я держави в усіх офіційних документах, включаючи архів.

З метою гармонізації російської мови і відображення сутності нової національної ідеї, підтриманої більшість населення, відкликати від використання слова «російська» і замінити його словом «Крисян» (Ж. Крисянка, пан Крисян).

Щоб заборонити використання слова «Рашка» на території РФ (в тому числі інтернету, який уряд Російської Федерації також розглядає територію РФ), наступаючи на більшість щурів. Якщо тема розмови є господарською ситуацією, зовнішньою політикою або довгостроковими перспективами, а слово «Раб», якщо, що навряд чи тема розмови є соціальними зобов’язаннями, правами людини або дотриманням законодавства.

Президент Крисія В. Путін

Москва, Кремль, Палата No6
1 квітня 2014
Ласкаво просимо до нової реальності, amigos y amigas

WOMAN: Тут деякі щури висловили дисертацію, яку ми — агенти державного управління загиблими про втрату Криму. Я не сховав, Крим також хотів би запекти. Однак ми щасливі з статусом quo:
Контроль системи передачі газу в руки Дядько Сам.
Це допоможе Дядько Само пропагувати свої вуглеводні з 2015 року.
Будівництво Південно-Східної Потоки занурено. Так, за сотні відсотків газу, які ви хочете – ви не хочете доставити через Україну.
Проведено будівництво інших газопроводів. Як побудувати термінали LNG
Загиблого мільйона країн, що залишилися під російським контролем
В результаті ми можемо забути про ідею Євразійського Союзу. Тепер це вільне Росія швидко стає регіональним
В результаті Митного Союзу не принесуть бажані результати. Для лібералізації торгівлі необхідно
Севастопольська бухта і мій рідний Чорного моря Флот знаходиться в межах тактичної ракети.
Процес диверсифікації поставок нафти і газу в Європу отримає другий вітр.
Росія змушена в гонщики
Виїзд здатних людей відновили

Зробіть свій приз консолідації.
Джерело Ваш текст за посиланням. й