Старлінг будинок

лялька для в'язання може бути побудована практично будь-яким, і переваги її будуть для вас і птахів, і діти будуть щасливі. У цій статті автор покаже і розповість про будівництво комфортного котеджу для кролінгу з обрізних дощок.

Після ремонту лазні було багато обрізків відмінних планованих дощок різної ширини і товщини. Саме там, де ми будуємо перший «пілот».
Інструментарій загальний. Шуруповерт з укусами, щелепою, «Булгарінською дружиною», бензопили, свердлити, металеві щітки, шурупки і пара щіток.

Навігація

Ми пробурюємо апертуру прямо.

Основні вузли. Продовжуємо «поганяти» з них.

р.

Зберіть на "живу нитку" і позначте дно і задню основу. (Я рекомендую уважно малювати контури деталей відносно одного, для остаточного складання це буде важливо.)

Поставте нижній бази з великими допусками відносно загального розміру птахофабрики

Знежирення заднього щита.

Побачимо елементи покрівлі, після одного «розшуку» їх нижніх кінцівок.

Збір на живу нитку. Це важливо для кріплення луків і елементів декору.

Ми робимо і відрегулюємо дрібні речі. З загальної конструкції завдяки 50 мм основа виявилася важкою, я вирішив зробити пасту в нижній частині щитів.

Ми збираємо все «сухий» для пошуку і усунення суглобів.
Зрозуміти, що ви скажете? Помилки. Єя, yeah! А ще гірше!

Роздягання всіх цих углості

Для перка використовується звичайний сосновий бітум, підібраний в сусідній ліс.

Це добре. Перемістити дію на двір. Так, і перетворювати гараж в відділення столярного магазину не посміхається, адже боротьба надходить в «дружину болгарки».

Зносимо металеву щітку на болгарці, вибираємо м'які волокна деревини з дошки. До цієї точки. Ми обробляємо всі деталі і тільки ззовні. Намагайтеся не доторкнутися ліній з'єднання деталей.
Робота дуже пила, і я їсти достатню кількість чіпів. УВАГА!!! Під час роботи, крім гоління, що літають з під Болгарський, металеві волоски щітки самі летять, а також. Ось чому окуляри не актуальні. Просто повнорозмірна маска.

Для зменшення кількості пилу і праці товста основа попередньо оброблена бензопили.

Ось тут. Відрізаний пил, переспокійний, змащений і залишив оббивку.

Ми. Всі основні елементи на шурупах по дереву, тонкостінні елементи декору, луги прикріплюються до обробки нігтів. Після цього ви зможете знову погуляти болгаркою на місця загартування до закруглення кутів.

р

Я думаю, що він працював. А потім дочка прийшла...

Вона дивилася на мене і сказала: «Да, що будинок без паркану? й
Я мав взяти шпильку, закруглити його ножем і болгаркою, і пофарбувати дон.

Фарба. І тут з'явився «амуш амбаш». Знаходилося враження, що виробники фарб і мулій рекрутують виключно кольоровимблідом. Я підібрав 4 різні типи від різних виробників. Всі 4 кольори «Пілісандр» мали спектр від червоної деревини до легких горіхів. Але що було потрібно було категорично не знайдено. Я мав на увазі змішуванням і консистенцією.
Ми покриваємо морилкою в 2 шари і матовим лаком для зовнішньої роботи. Найдовший порядок роботи. Перед кожним новим шаром довелося витримати 12 годин.

Навігація Все готове, виявився своєрідним терамок трохи по часу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Давайте сподіваємось, що мешканці не мають скарг.
ЧИ. Я думаю, що я достатньо для пари птахів. І в планах зробити чохол для настінного годинника в альтанці, дружина просить кавовий стіл за допомогою тієї ж техніки, і медальйонів для трофей, де без нього.

Джерело: Hetzer

-img25---

Джерело: рибальська сітка