Газолайн в дизельному або дизельному бензині. Право.

У моєму дволітровому Лансері завжди заливають 95 бензин. На газовому баку вона написана англійською мовою, щоб залити не нижче 95, але на форумі я прочитав, що багато заливають 92 і не відчуваю різницю в динаміці. Для заливки 92 бензину я думаю, що немає особливого сенсу, так як ціна трохи нижче, і вартість ще трохи більше, так як вони писати на форумі.
Сьогодні я хочу спробувати залити дизельне паливо, так як це значно дешевше, і його споживання набагато менше, так як люди кажуть. Мій друг заповнює себе дизельним паливом, тому він також має витрати на його Пасат з дволітровим двигуном - 8 літрів в місті !!!, і я маю близько 14 літрів на 95 бензин !!!! різниця майже в 2 рази в споживанні, а за ціною дизельного палива дешевше один раз навпіл! Я думаю, що економія на гроші очевидна.
Єдине, що має значення, скільки автомобіль втрачає в динаміці.
Я чув, що при низьких відродах автомобіль стає ще більш потужним, але при високих відродах вона втрачає потужність.
Власники дволітрового, який заправлений дизельом, розповідають мені, що різниця.
В динаміці описують відчуття.
Я шукав і знайшов нічого на предметі.

Gref: Мій дволітровий Ланкар стоїть в Ротфлі, де він був привезений навантажувачем.
Я заморожувати, як собака, і тільки мати будинок. Ремонт майстра Rolf оцінюється близько 200 000 рублів (TWO THOUSAND)!!!
Після заправки автомобіль подав про кілометр і половину, а потім почав висихати важко, потім просто застигнув і більше не починає. Я приніс її до Рофту в навантажувачі. Майстри виглядали і сказали, що один з циліндрів був варений і тепер їм доведеться розбирати половину автомобіля і покласти нові частини двигуна. І ці деталі не доступні і чекати принаймні місяць !!! місяць і дві тисячі!
Вони також сказали, що це був третій випадок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Чи не знаю, що на форумі? Чому ви сказали, що ви можете спробувати, чому ви пишете, що хтось навіть приводить дизель?
Я не знаю?
Не покласти дизельне паливо в автомобілях, які працюють на бензині.
П.С. До речі, дійсно, гармата з дизельним паливом в шиї
Бак просто не підійшов, мені довелося використовувати воронку. ?

Без назви76 Що ти на форумі Mitsubishi! Я не хочу поставити бензин в дизельний двигун! Зранку, на шляху до роботи, я вирішив перевірити, якщо бос розказав правду про динаміку, і я заливав спробу, заповнивши 25 літрів 98-го бензину в моїй землі Cruiser. Що ви думаєте? Автомобіль практично відразу після виходу на станцію, що стояв, я стояв по дорозі. У Москві є снігові та дорожні варення, і тут я дуже швидко. Товсті вантажівки чекали 3 години, всі навколо одягу, блондинка називаються. Водій букмекера не міг вірити, що заливається бензином замість дизельного палива, був здивований, що кожен гасить на цьому ходовому форумі і ніхто не може сказати правду, і головний також жартував. Він не буде нічого іншого від мене.
Я не знаю чоловіків !!!
Bastards, ебать?*:!!!
ВСІ СВІЖІ!!!!!!!!!

Джерело: рибальська сітка