Як стріляти гармату

Добрий день, дорогі японські! Я хочу поговорити про гармати. Що відбувається при купівлі зброї. А потім ви йдете і стріляти (зрозуміло, чому ви його купили). Теоретично, при покупці зброї виробник зброї завжди заявляє, що зброя випробувано і приносила до нормального бою ... але в моєму короткому житті я ніколи не надійшся через ствол, який був негайно ідеальним, і знаючи вітчизняних виробників зброї, проблема зйомки зброї піднімається більше, ніж коли-небудь. Чому стріляти? Складання питання. Зброя повинні стріляти і стріляти точно, особливо коли він життєвий. Кожен повинен володіти мінімумом знань про стрільбу зброї, тому що навіть якщо ви були зняті деякими розумними дядьками, але щось вирушило неправильно (при йогопади, старі літати відступають, і є запас один, але немає здатності стріляти) добре, не бігти до випалу дядько кожен раз?

Як звичайно, я відразу ж скажу, що я не професіонал і людина, і тому може бути помилковим і може визнати неточності. Виправити все. Відразу я хочу сказати, що Вся зброя вимагає зйомки від пневматичних виробів і ТОВ до дробовиків і зброї.

12 зображень.

Я спробую пояснити все якомога простіше. З одного разу вони пояснили мені (хоча після того, як я засвоювала інформацію за 12 годин, щоб говорити, потерти її в мозок).
Так давайте старт на початку, щоб говорити, трохи нудно! Витягуючі прилади на бочках є механічними і оптичними (примітка коляски, і оптичними)
Найскладніше стріляти просто механічно. механічний приціл складається з літа і цілого. Вони мають практично будь-яку зброю (крім того, що Вибро не є винятком).
(розмальовані літати)

Фото келак

Весь пістолет.

Що таке дистанція? - Це кожен бізнес. Наприклад, травматична зброя не має сенсу стріляти за 5 метрів. Шотгуни - 30-50 метрів. Зброя - від бажання власника і можливостей бочки. Як правило, я бачив гармати пострілом 100 метрів Але немає правил без винятку. Завжди маніак (в хорошому розумінні слова), який намагатиметься вичавити максимальний асортимент з будь-якої бочки (Я зустрілися дивні люди, які намагалися знімати куля на 200 метрів від бояра 12 ... збочення).
Зброя знімається на певному типі боєприпасів. Якщо ви стріляєте бочку під одним типом, то підготуйте, що на іншому типі боєприпасів (внутрішня вага кулі, ще один пістолетний висить, інший рушійник) буде помилки в бочках точно!
Перший. Пам'ятайте, що в офісі НВП і пам'ятайте, як правильно цікавитися.

317358

Де будуть кулі йти, якщо ви прагнете неправильно? (фото)

Виправлено 1 Так що потрібно стріляти? Місце, час, патрони, бочка, стрілка, ручка (флосмайстер Алі маркер), машинка для зйомки (якщо є, якщо ні, будь-який момент підійде), цілі та багато терпіння.
Особисто, моя думка, щоб заощадити час, патрони і нерви (який робить перший постріл некрасиво ебать мозок, поки він приносить бочки розуму) спочатку потрібно використовувати лазерний картридж знеболюючим. Але, використовуйте картридж тільки калібр, який ви стріляєте. Це дозволить вам швидко підійти літа або цілі, а потім знімати бочку під конкретною амуніцією. Метод добре працює на дробовиках. Але зі стрілками ... Я не знаю, я не знаю... Я не лежа (фото кулі)

Налаштуйте ціль (довільний, принаймні вручну, головне, що буде рівномірно намальовано і чітко видно. Я побачила старі чоловічі гармати на задану дистанцію і правила ТБ. Я збираюся розповісти про це.
Так, я забули сказати (або що ще) дробові пістолети не знімаються з дробовиками ... тільки куля, джентльмен і тільки певний картридж від одного виробника!
Всі права, стріляти. Уважно орієнтуватися на ціль, ви виробляєте 4 постріли. І дивитися результати зйомки. Не змінюйте положення цілі за будь-яких обставин!
Зверніть увагу на отвори з кульок (на рисунку 1, 2, 3, 4) з'єднайте їх з лініями, щоб квадрокутник був отриманий, потім розділіть відрізки «1-2», «2-3», «3-4» і «4-1» навпіл і з'єднайте їх в сегментах, як показано на моєму не дуже якісному фарбі. Перехресні лінії будуть вражені STP. Знайдіть STP, ми починаємо налаштування механічного вигляду. Головне - пам'ятати правила! Зі списком на STP і все йде від STP!

Джерело: