Скловолокно риносерос

Не так давно мій колишній (добрий) друг попросив мене зробити, для одного з своїх клієнтів, це те: Ми швидко отримали роботу, і це те, що сталося.

Ось 19 фото.

Для початку нам потрібна форма, вона виготовлена з пластику, каркасу шматочків всього, які кладуть під рукою (фірі, бруси деревини, ґрунтові сміття), а фінішний шар натурально виготовляється з пластику. Поміряємо його.

...

3610Р. 4200Р.

На жаль, момент видалення матриці не захоплюється.

В короткий час ми знімаємо форму за допомогою матеріалу, який називається Formasil, робимо гіпсову опору для неї. Все в руці використовувався.

, Україна

Далі ми починаємо заповнення форми.

Ми використовуємо 746 смолу (як вони говорять на ринку), але насправді будь-яке загальне призначення підійде, і скляна машина 300г / м вона просто тонше і краще передає всю фактуру нашої форми.

Р

Таким чином, через шар смоли / мату / смоли і так в трьох шарах ... ми отримуємо дві готові площини, які додатково поєднуються і приклеюються разом.

При використанні формального силу легше видалити готову форму з матриці! все точно так само, як цукерки, щоб розгортати ...

Далі з'єднуємо їх разом. У фоні просто підійде ребро жорсткості ...

, доб. 117

Далі потрібно позбутися від усього. Ми беремо болгарку і пару взаємозамінних дисків, рук від плечей, не від опів, і робимо кілька маніпуляцій.

Для видалення зайвих скловолокна якомога простіше, тому що дуже важко витирати звичайний наждачний папір.

Зрізають надлишки, приклеюють вуха, швидко заземлюють і фарбують. ГН на носі терміново потрібно надати «збиток». Працює так. Але це не більше.

Він виявився трохи... Ми збираємо разом (для того, щоб у нас було три дні для двох рід) ми купуємо шпаклівку, наждачний папір. І взяв ще три дні.

І більше.

Ми збираємось пофарбувати і пофарбувати нові ...

Оскільки клієнт хоче

Видаліть всі фактурні елементи ...

Клієнти є такими клієнтами.

р.

У мене є все:

PS: Наступного разу ми робимо пальто зброї Росії в золото (форми вже були вилучені) головне, щоб клієнти були достатніми (і не просто пити гроші).

Джерело: