Історія експедиції.

Особлива подяка пілоту Дмитра Тимошенко (Пілоту з Пахомово) за архів з нашими фотографіями.

Недавнього часу в ЄПА, де автор розповів про те, як батько і друзі відпочивають під час СРСР (районна подорож). Я хочу розповісти про одну з моїх кампаній.

Це був довго, в останньому столітті.
Поважав її ворогам і не цінував своїх людей. Побоюючись, що країна за свою владу, побоюючись солдатами тієї країни, яка була озброєною і навчалася на такому рівні, що було легше захопити одночасно, ніж асоціювати з ними. І був серед тих воїнів, особлива частина з них, які не мали рівних у цій галактикі, і їх назва була пілотами.
Так сталося, що в одному з епізодів мого життя я почав працювати інструктором Ашгабатського аероклубу.

19 зображень.

Він навчає дітей літати і любити небо. Багато з них потім вступили в льотні школи СРСР і стали пілотами. І тільки один вступив в оборону повітря і навчився знімати літак. Женька Петров, якщо ви читаєте ці лінії, я пишу про вас як bastard!
Для того, щоб навчити, потрібно вміти тримати у формі себе, і один день наш аероклуб вирішив не взяти на себе Вільям, Шекспір, і не влаштовувати рейс на ковзанах по всьому копет-Даг, вздовж кордону з Іраном. Це зроблено! Я не знаю, які зв'язки і механізми були залучені, але добре і засоби були виділені дуже швидко. Заздрити покоління 21-го століття, заздрити Росію тільки вертолітною школою, заздрити органи влади, які загиблили всю школу пілотного навчання і 90% льотних шкіл Росії, і видати закон, що дозволяє людцям літати як пілоти в Росії, так як їх немає. Приїжджайте, що я говорю.
Цей випадок було прийнято рішення проводити на належному рівні. Ми запрошуємо довірених друзів-пілотів і спортсменів з II Московського повітряного клубу.
І ось на початку ранку група пілотів на чотири літаки "Вілга-35", три глідери "Янтар-стандарт-3", один рекордний авіаційний каркас "Літев" і один літак "АН-2" почався з Ашгабата до Небіт-Даг.

р.

По дорозі, погода гіршена, була хмарність і сильний чаттер.

"А-2" не відставлявся ) , туман біля

У пілотах, які були у глідерах, досить добре.
Кілька разів з'явилися перерву пальників і пілотів у глідерах довелося приймати рішення щодо вибору посадкового майданчика на нерівній місцевості, і потрібно було прийняти рішення для двох одночасно, тобто глідер подумав не тільки про його безпечну посадку, але і про можливість посадки буксирування літака для подальшого евакуації повітряного каркасу і його буксирування до призначення.
На землі ми дивилися місцевими

В середині шляху вони висаджують для заправки на аеродромі соняшника, Кізиль-Арват. Фото: Під нами "Суніквіт"

В той час як заправка і закуска на аеродромі, сигналізація звучала і пара бійців негайно туману, щоб перехопити невідому мету.

Після того, як вони вийшли назад. Де і чому вони тушковані є великим секретом.

Так ми пішли далі.

Незабаром з'явився Ули Балканський танець або інший - Великий Балхан хребт, що означає, що ми вже підходимо до обробки лінії.

Ми летемо до Nebit Doug. Перший вечір На наступний день ведучі подарували нам екскурсію містом та прилеглу територію.

Аеробатика.

А! Хусар не може бути відлякуваний мандрівником! На глідерах «швидкість» кадети вже 2 місяці льотної підготовки, добре, з декількома «частково закритими» кадочками, регулярно скручуються і «замшеві петлі». Я шкода.)
Увечері ми прийняли до суперфреш-соленого озера Молла Кара, в якому не тільки "г" не миється, але і сталеві яйця і чавунні ваги.

Наступні дні були зайняті прямими рейсами і їх розбиранням.

р.

Не працює. Погода, яка завжди була ідеальною для ковзання в цьому регіоні, повністю погіршилася. Один потік. У повітряному повіті на максимальну годину і повернулися з нічого.

Для отримання інформації тривалість запису рейсу на блискавці 1646 км (з 1997 р.). Уявіть машину без двигуна вагою від 300 кг летить більше 1500 кілометрів!

У Касп'янському морі немає погоди, і ми вирішили поїхати на плавання. Де є пілоти на відпочинок без гідних напоїв? Ці події відбувалися в роки існування СРСР, сухе право Горбачова вже скасовано, але ринок ще не встигла наситити алкогольними напоями. Ми були щасливі, щоб купити багато горілки і пішли в Каспян.
Що ви думаєте, що мішок пілота зліва?

Місцеві товари приймали нас на покинутий бухту в районі Аваза. Першим з нас, які сіли на дверцятах, кинулися в воду, інші повільно досягають після них. Коли перший вийшов з води, останній пішов на автобус. В автобусі залишилася вакансія на максимум 3 хвилин. І сталося катастрофа. Ми отримали горілку 3.14. Хто і як виникало питання. Площа була пустельною, або так звана. У нас є багато труднощів роз’яснити, які пізніше пішли на автобус для скла. Вони не вірили в те, що сталося і розглядали все жарт. Алас.

А потім продовжуємо літати. Погода ніколи не була кращою. Автор цих ліній запрошував до цього "Експедиція" як пілота літального літака, який зазнав перетягування блиску і кожні вільні хвилини, запам'ятовуючи принцип "Судно війна, і я втомився" для сну.

кв.м.

Перельоти не проводилися, побігли час і ми повернулися до бази з таким же поїздом.

8655033,00 р.

Тепер, сидячи на комп'ютері, ми можемо перепрошувати для цієї невдалої спроби зробити запис республіканського значення, і дати поради, але ...
Але принаймні ми спробували!

П.С. Не припустимо, що ми просто відпочивали там. Коли були рейси, немає фотосесій. Моя спина була в милі.
P.S.S. Останнім часом запис без кота не є. Отримати свічку з назвою «Знайди кота». Хін: на фото, автор більшості фото Дмитра Тимошенко в між перельоти, імітує знамениту скульптуру Родину. Зміна першого листа до літери "К" в ім'я скульптури і ви будете щасливими.

Каплен, 2014

Джерело: