483
Ось миша в грецькому залі. . й
Доброго дня! Це історія, що сталося мені вчора.
Вечора, не було нічого робити, як кажуть вони. Я сидів на кухні, не торкаючись будь-якого, і раптом я чую дивні шуми скребкування. Похід з будь-якої підвіконня. Є так званий зимовий холодильник. Перша думка - бджолині коркові жучки почалися знову, у нас була пара разів це, такі переїзди-смаки були укусні, мами не набридло, тато не кашель! Я відкрив двері і там... Миша сидить там, великий, в пачці макаронів, і це так помітно заточування макаронів. Зайдіть звук. В цілому, моя рука не піднімалася на нього, «навіть, я не міг, не міг», як і в цьому жарті)
У вас буде 8 зображень, як я влаштував його.
Ось як він був на початку, в паста сумка.
як це
Він сидів у сумці, поки не зробив його тимчасовий будинок в коньяці. Готовий результат
Я думаю, що йому сподобалося.
123456Наступний
Легкий, просторий і теплий. Вчився фляск дуже захоплено.
Над там, на фоні я спробував підняти гладку стіну пару раз.
Ярославська паста чітко впала до смаку.
Що таке милий, хоча б... У мене є все, ви можете курчати.)
р.
Джерело:
Вечора, не було нічого робити, як кажуть вони. Я сидів на кухні, не торкаючись будь-якого, і раптом я чую дивні шуми скребкування. Похід з будь-якої підвіконня. Є так званий зимовий холодильник. Перша думка - бджолині коркові жучки почалися знову, у нас була пара разів це, такі переїзди-смаки були укусні, мами не набридло, тато не кашель! Я відкрив двері і там... Миша сидить там, великий, в пачці макаронів, і це так помітно заточування макаронів. Зайдіть звук. В цілому, моя рука не піднімалася на нього, «навіть, я не міг, не міг», як і в цьому жарті)
У вас буде 8 зображень, як я влаштував його.
Ось як він був на початку, в паста сумка.
як це
Він сидів у сумці, поки не зробив його тимчасовий будинок в коньяці. Готовий результат
Я думаю, що йому сподобалося.
123456Наступний
Легкий, просторий і теплий. Вчився фляск дуже захоплено.
Над там, на фоні я спробував підняти гладку стіну пару раз.
Ярославська паста чітко впала до смаку.
Що таке милий, хоча б... У мене є все, ви можете курчати.)
р.
Джерело: