Чи визнана Європа її залежність від Росії? Скарб?

Звернення економічних санкцій проти Росії.

Німецький канцеляр Анжела Меркел виступила на користь вирішення кризи навколо України політично без обмежень економічних санкцій проти Росії. Вона сказала, що в Берліні після зустрічі з Південнокорейським президентом Парком Geun-hye.

Керівник німецького уряду зазначив, що Захід «не досягнув стадії, що передбачає введення економічних санкцій» проти Москви. «Я сподіваюсь, що це можна уникнути», - сказав канцеляр. «Я не зацікавлений у ескалації, навпаки, я працюю на дескальації», - сказала вона.

Німецькі експерти погоджуються, що економічні санкції проти Росії негативно впливають на німецьку економіку. Торговий оборот Німеччини та Росії минулого року склав 76 млрд євро, бізнес з російськими підприємствами становить близько 6 тис. німецьких фірм, а загальний обсяг інвестицій становить 20 млрд євро. близько 300 000 робочих місць в Німеччині залежать від економічних відносин з Росією.

Раніше сьогодні Міністр фінансів РФ Антон Сільванов у інтерв'ю з телеканалом «Росія 24» прокоментував дії рейтингових агентств для зміни прогнозу на суверенний рейтинг Росії.

«В даний час інвестори стурбовані впливом санкцій. Ми бачимо, що рейтингові агентства знизили прогноз рейтингу Росії. «Це, звичайно, сигналізація», - сказав він. Не існує базових підстав для зміни загальної стійкості російської економіки.

Росія має сильний баланс платежів та його поточного балансу рахунку. Сільванов також згадував сподівання іноземних інвесторів, що ситуація з санкціями «і тимчасовий». й

За словами Сільванова, «не західні компанії або Росія потребують санкцій. й
«Я сподіваюся, що кількісні санкції не підвищать. Заходи, взяті на певні особи та компанії, впливають. В цілому настроєм Росії стала нервова. Умови для бізнесу хороші. Я закликав іноземних інвесторів шукати Росію як надійний партнер, сказав Міністр.

Джерело.

Джерело: