Як я не купила авто?

Насправді, повідомлення є попередженням, він був першим, хто зіткнувся з таким розлученням, може бути корисним для когось.

Проксимус
Учора моя шановна дружина пішла, щоб купити автомобіль, в салоні використовуваних автомобілів (LLC "Integra-trading"), за адресою: Москва, вул. Перовська 4 с.1. Я пішов і пішов, чай був не перший раз, плюс я пішов не один, але з другом, в загальному мій душ був спокійний.

І так, ближче до 16 o'clock, моя дружина називає мене і починає говорити в зламаному голосі, що вона кидається на 235,000 рублів. Виявляється:

Вона дивилася на цей дивний салон Focus для 250 тис. дерев'яних.
Прибув, відчував, подивився, розбоїв до 235 фунтів і пішов, щоб підписати договір.

Я підписала угоду про ПРОВІЗІОНАЛЬНУ угоду за вищезазначеною сумою, дала гроші на касовий реєстр, отримав корені з касового порядку, з в'їздом «За автомобіль Ford Focus».

Це де починається розлучення.

Продовження під kata ...

Симпатичні товари приносять покупця базовий договір, в якому різко зміни ціни. У нашому випадку до 420 тис. руб., за фокус 2005 р. Ні, щоб говорити, коментар. У той же час, навіть у дружини не є копія попереднього договору, так як вона не відразу її зажадала, і тепер вона не дається.

Менеджер салону говорить про три варіанти вирішення проблеми:

1. Сплатити $ 200,000 і підібрати фокус
2,2 км Підібрати інший автомобіль.
Вибір: Ланос 2006 для 270,000
Ланос 2008 для 290,000
ВАЗ 2105 2007 за 200 000
ВАЗ 21099 2003 для 255,000
Смішні ціни
3. У Щоб відмовитися від операції, сплативши штраф в розмірі 50% вкладених коштів.

Все це прописується в контракті, яку дружина підписала на пуховик - це звичайно її мегаджоб, я не розумію, як ви можете зареєструватися щось без читання, і навіть дати гроші без отримання крісла.

Все, що я навчаюся з дружини, не загинув рано і походжу в салон. На шляху я закликаю друзів, щоб знайти когось з поліцейської станції Перово або поліцейської станції ВАО, тому що колишній офіцер поліції сам і я розумію, що якщо така справа не перша, і він явно не перший, то хтось явно знає, і кабіна явно покрита. Паралельно, ідея формується, що в першу чергу необхідно піти в місцеву поліцейську станцію і спробувати переконатися, що один з співробітників, які знають про механізацію салону, який називається там і пояснив, що краще дати гроші, щоб не підняти хвилю.
Після виїзду, я дізнався, що той самий салон, тільки за адресою: Перовська Д.1 вже подала матеріал для ініціювання кримінальної справи про шахрайство, схема приблизно однакова. І я думав, що це той самий салон, бо моя дружина мала неправильну адресу. Ось я повинен сказати, що я був засмічений, тому що це стало зрозуміло, що якщо справа ініціюється, то на рахунку салону не залишиться гроші, і що хтось (найбільш ймовірніше деякі люзійні менеджери) буде непристойним, це не буде легше для мене, тому що гроші не повернеться. Я проповідаю на OVD (як вона вийшла в вагу) - пішли в салон.

У салоні ми отримали «головий» головний юрист – товари Тихонов.
Хто, чудесно приніс йому копію попереднього контракту, який я сидів до дослідження. Після читання – названий другом – керівник юридичного відділу, роз’яснював пара точок і збирався залишити. Якщо ви не погоджуєтесь на виникнення будь-яких майнових відносин між сторонами. Основний договір не укладений. Термін дії попереднього - до кінця дня, коли він був підписаний, тобто наступного дня він недійсний, і ви можете вимагати гроші назад, адже є факт незаконного збагачення, через відсутність договірних відносин між сторонами. Закон про захист споживачів.
Друг сказав, що взяти договір і вийти з нього. Але це не так просто. Між мене і вихід - 100,500 замкнених дверей і, з контрактом в руці, я не випустили - ми розповімо, щоб забезпечити його в 3-14 днів. Ось я був маленьким приступом - Я повинен називатися в 02 році і витісняв про шахрайство + незаконне обмеження свободи, але я назвав другу, проконсультував і, фотографувавши договір, пішов з дружиною на вулиці. На вулиці я думав про це і все ще вирішив зателефонувати 02, чекаю на поліцію, щоб прибути і зробити великий кущ. Чому я не думав. Не гірше. Думка-дон. Зателефонуйте, чекайте.
А потім, після того, як мій дзвінок, або, можливо, завдяки дзвінкам, які були зроблені раніше, інформація, очевидно, досягла того, хто повинен. Як ви можете очікувати, краще дати гроші. Займає 3-5 хвилин від моменту дзвінка в 02 - дружина називає менеджером дівчини, який звернув цей контракт і каже, що вона розповіла генеральному директору і гроші повернеться до неї.
Прибуток.
Ми йдемо в салон, беремо гроші. У той же час, коли написання квитанції за повернення коштів, подружжя надано друковане зображення. Який раз знову переконує мене, що справа була поставлена на потік і це виведення грошей з населення, а також їх повернення, не перший.
Увечері, на форумі, як «аска адвоката» знайшов ще одну жертву:
www.9111.ru/questions/q3578448-obma. .statistics-head

Це історія.
Моральності є природним чином - не повинні бути мереживними, щоб читати контракт, і якщо ви розмариновані чимось в ньому - проконсультуйтеся з правово-блакитніми людьми. Краще провести 5 хвилин, ніж втратити фунт нервів. І якщо щось було підписано, і ви розлучення - не погоджуєтесь на умови шахрайців, в 99% випадків, умови договору, що порушують ваші права, суперечать закону, і тому нуль і недійсні.

І я дізнався одну річ для себе - мій коханий не буде йти на авто окремо.

Мін.

Джерело: