Кавказька вівчарка. Від виразу обличчя до жорстокості.

Дуже довго дивиться цуценя, медсестри з'явилися відразу з власних причин. Дійсно отримав оголошення про продаж цуценят з приватного власника. приїхали подивитися і поспілкуватися з власниками відразу вибрали найзручніший з педігре і інших продигій відмовився, бо собака забрали виключно для себе і захисту території, виставок і інших речей не для мене. Зміст собаки, годування, вакцинації - все це не описати, інформація повна в Інтернеті. Я також повинен сказати, що це друга собака цієї породи в моєму житті, тому вибір цуценя був очевидним.
30 фото і пара відео

Це чоловіча.

Перша реакція, де ви взяли мене?

Потім дайте мені їсти.

Ну, як і всі в цьому віці після їжі відразу сорті.

вирощувати мало

р.

Ми не забуваємо про їжу.

Дружина божевільна про нього)

За перші кілька місяців він пішов до найближчого села щодня і купив його запареним молоком.

Потім почали харчуватися більш нормальною їжею. що навіть такий хамстер боїться взяти кістку.
Хоча він більше 3 років зараз, я можу легко взяти кістку з рота.
Власник завжди поважає і слухає.
вирощування
MebiusTrack завдяки корекції друга
Не збити чоловіка вниз.

повна окупація дивана, коли намагайтеся сидіти до неї, звернувшись до його живота і скаржавшись, запитайте подряпинити його живіт.

вирощування

Він любить позувати, особливо охороняє кістки.

й

Ух, я думаю про щось.

Р

І ми все ще можемо виглядати так, щоб надії отримати лікування.

Ми повільно звикаємо до водіння.

Тоді я зрозумів, що це було без використання.)
майстер

Р

Перейдіть на своє місце.

Все правильно, я виглядаю вікно.

Хлопці, будь ласка, не зламайте його.

Ми прийшли до природи, я повинен сказати для собаки це казка, ви повинні бачити його обличчя, коли він працює по області.

Водій змінився, але інструктор залишився на охороні.

І я вирішив отримати кошеню. собака вперше виглядала на ньому як їстівний об'єкт.

Але їстівна істота тримала лизати її лапи, коли вона спробувала закривати і не відреагувати на поміщик.

Крім того, істота білого сховав і затвердила територію.

ОК, подумав собаку і вирішив піти світовий шлях муки.

, Україна

Ну, де ще піти після того, як такі братства, надсилайте нашу територію, щоб показати

без слів

740834

лаціна

Ніде ще, повна здача.

829737

Я з ним)

зимовий час

р.

Подаруйте мені краб.

Ось так, як натискається про -40. на ніч знаходилися спроби приїхати в гараж, але практично не знімали двері. скидання і все ще спить під відкритим небом в будь-яку погоду.

без слів

Я отримав щось для цього.
Ну, перш за все, я кажу, що це не за нічого, що у мене є такий друг, і навпаки до думки, що кавказьки мають дах під своїм старим віком, я можу сказати - як друг буде піднятися, так що він буде...
Я маю дитину на рік. Собака допускається їздити на спинці, а майже п'яти радості від спілкування з нами.
Ну, другий день, камери безпеки зафіксували спробу ввести будинок, і собака працювала 100%, за який він дуже вдячний.
Дякуємо всім за Вашу увагу.

Це негативний втечу препарату.

Джерело: