Apple подав новий позов до Samsung за $ 2 млрд

Наступна ітерація
Компанія Apple знову представила Samsung для "системного копіювання функцій своїх пристроїв"

Факти:
1,1 км Компанія Apple знову представила Samsung для системного копіювання функцій своїх пристроїв. Samsung відповідав, що вони були «інноватори в мобільних пристроях, оскільки вони були в галузі», і Apple копіює багато технологій для iPhone і iPad. І це був Samsung, який зробив прорив у ультратонких і дуже легких мобільних пристроях.
2,2 км Цей раз, вони заряджають $40 для кожного пристрою продаються, що реплікує ці функції.
3. У Цього разу Samsung хоче довести в експертів Google, щоб довести, що Південнокорейські корейськи нічого не скопіювали, але розвивалися все самі.
4. У Яблуко планує витратити $6 млн для заробітку $2 млрд.
5. Умань Apple стверджує порушення 5 патентів, Samsung – у відповідь – порушення вимог 2 патентів американцями.
Apple вважає, що вкрадена технологія пошуку, слайд для розблокування (Я не перекладаю її, тому що я знаю, що це).
6. Жнівень Технологія бездротових даних Samsung була вкрадена.
7. Про нас Оскільки суд дуже близько до штабу Apple, є проблема з суддівством. Останнім часом в зв’язках з яблуком в’яжуться кілька дратів.

Ми доставимо на попкорн.

Джерела: gazeta.ru, Офіціант

Джерело: habrahabr.ru/post/217647/