Мис Таун, Південна Африка - сказав, що бути більш британський, ніж Англія сама. Я знаходився на місце Вікторія та хочу показати вам. Це кавовий магазин "Трюх кави", де місцеві ІТ-спеціалісти іноді збираються.
І, звичайно, ви можете просто посидіти тут і скористатися безкоштовним інтернетом. У Південній Африці ви знаєте, що це трохи напружено. І найголовніше, є дуже цікава модель оплати. Я розповім тебе.
Перше, що ловить очей - це дизайн:
Смішні столи (по краях гладкі, не чіпляючи взагалі - пластина досить широкий):
Складання стільців:
Тепер подивіться на ці віни висить зверху:
Це шнури живлення. Дуже продумано - вішайте на рівні тільки вище метра над таблицями. Роз'єм - локальний стандарт для електромережі.
Офіціанти в дивовижних костюмах:
Я навчаю англійську мову в цьому чудовому місті, мої ментори вимагають, що я можу говорити всім. Я просив офіціантку, щоб зробити невеликий тур, і я сказав йому про далеку сніжну Росію, Габр, горілку і ведмедя.
Виявляється все почалося з того, що хлопці купили щось схоже на колишнього заводу на рік назад. Чистий, порожній номер, який може бути мебльований будь-яким способом, який ви хочете. І вони мали цей кавовий апарат.
Автомобіль виходить з 1940-х, де його колись використовували, щоб зробити каву повільніше і весело. Хлопці вирішили розпочати з ним і зробити його паровою.
Далі по одному — і зараз вони зібрали цікаві речі на полицях:
Тут знаменитий «Удервуд» навіть там:
р.
І фортепіано для вечірної музики. Я не впевнений, але є дивним механізмом всередині:
Ось офіціант:
Кава тут досить незвичайна. Я зазвичай оберіть чай, коли він знаходиться в меню. Він не був тут, тому я просив кави з маленьким тортом. Оглядач запитав, якщо він потрібен цукор. "Так, звичайно, ви робите," Я кажу. Він приносить каву, приносить цілу корзину різних видів цукру і каже: "Друг, якщо це не складно, спробуйте каву без цукру." Тільки один маленький sip. Я намагаюся, і це добре смакує. Він чекає тридцять секунд і попросить з розумінням посмішки, «Чи потрібно цукор?» - «Ні, дякуємо вам.» Виявляється, вони здійснюють 5 різних видів зерна з 5 різних країн. Вони обсмажуються окремо, а потім змішуються в деяких пропорціях, встановлених, здається, згідно з методами книги «Коксування для геків» (до речі, рекомендую).
Меню (1 rand близько 3-3.5 рублів):
р.
Місце поза. Зверніть увагу на вікна крадіжки: Завдяки їм всередині невеликого бризу на одній стороні, і приємно читати з екрана навпіл-темності на іншому:
І це може, ймовірно, бути місцем, щоб піти:
До речі, є дуже цікава модель коворкінгу. Справа в тому, що зазвичай в Південній Африці в кафе надається 50 мегабайтів інтернету на досить тісному Wi-Fi. З огляду на те, що багато людей працюють на півдня в цьому кав'ярні, це буде мудро, щоб або ввести часовий збір, як антикафе або підвищити ціну кави на диких Starbucks. Так, вихід був легше: перша година інтернету безкоштовна, потім оплатити. Ви можете прийняти щось на зразок членства ваучера. В цілому це була механіка, яка зачаровує мене: звичайний кавовий магазин для всіх, всіх з більш ніж помірними цінами і, по суті, кав'ярня для тих, хто використовує його як коворкінг. Зважаючи на те, що у мене є власний клуб настільних ігор, як і антикафе модель, візит був більш ніж освітній.
Тексти пісень, а це означає: І трохи більше:
У кафе є два дискові телефони, як підключені:
В цілому, в цілому, дослідження всіляких дрібниць з мішків офіціантів і закінчуючи таким же декорованим задньою кімнатою дивно. Я хочу щось, як це. Я хочу, щоб кав'ярня не тільки власниками, але і місцевим IT-спільнотою або рольовими гравцями.
Я, і з будь-якої причини, є хтось на лінії з Кейптаун?
І добре понеділок, кожен!
Джерело: habrahabr.ru/company/mosigra/blog/217541/