Дарта Вадер може стати президентом України.

Заступник Голови інтернет-партії Дарта Вадер буде номінований кандидатом на президенцію країни. 29 березня відбудеться прес-служба політичної асоціації.

Лідер партії Дмитра Голубов пояснив, що його заступник «значно завоював внутрішньопартійних премій». «Я готовий взяти на себе відповідальність за долю держави, якщо мій земляк дав мені таку велику честь. Тільки я зможу зробити імперію з республіки, щоб повернути колишню владу, втрачені території і гордість в країні, сказав Вадер.

У 2007 році в Одесі було створено інтернет-партія України. Його голова, Дмитро Голубов, зараховано з створенням рубажу сайту, Carderplanet.com (у 2005 р. Голубов було розслідування протягом декількох місяців на оплату рубати в американські банківські системи і викрадення $ 11 млн, але згодом був викинутий судом).

Його заступник Дарта Вадер був широко відомий в Україні після ряду дій. Зокрема, активісти та його прихильники лоштовані магазини з продажу курчатих сумішей та боротьби з незаконними прибережними стоянками. У 2012 р. вибори до Верховної Ради, багато одеських виборців (за «Партією України» - близько трьох відсотків) зіпсували балоти, писали ім'я Дарта Вадера в них. Восени 2013 року активістка заявила себе мером Одеси (це відбулося після відставки колишнього мера Олександра Костюєва).

Джерело.

Джерело: