Прогулянка по Бад Москва

Коли я критикую інших міст, місцеві жителі люблять сказати: «Так, ваш Москва це те саме!»

Є багато поганих речей в Москві. Я прогулявся вчора, подивився на деякі речі, і я був дуже сумним. Ми робимо щось про це.

Під катоком 39 фото © Ilya Varlamov

01. Мар Почнемо з московськими джемами. Вони красиві. Я не пам'ятаю, коли я був у трафікі, тому що я спробую рухатися по місту або на велосипеді. Погані люди, як можна стояти протягом 3-4 годин на добу в дорозі? Ви не шкодуєте за час?

02. Мар Після зими в Московській річці поплаває пучок пустих пляшок льоду. Я дивлюся, якщо вони спіймані ким-небудь, або буде вони плавати в море і океани?

03.03.2014 р. У Москві є одна велика проблема, що називається турботою про інвалідів. Звісно, ніхто не збирався подбати про відключення, але вони вирішили зробити Москву більш дружнім людям з обмеженими можливостями. Тут, наприклад, укладені тактильні плитки.

04.03.2014 р. Де вони знайшли такі пластини залишаються таємницею. Чому так багато? Чому вони так великі?

05. У Це ще один хороший приклад турботи про візуально порушений. Ось вони розкидані пластини, як правило, в хаотичному порядку. Ну, нехай це буде. Тепер ці плитки стрункі і сліпі і здивовані.

06. У Навесні тактильні пластини починають залити жовту фарбу. Вважається, що яскраве жовте - останній колір, який візуально знеболюється.

доб.

07. Мар Ще один приклад використання тактильної плитки.

08. У. Вони люблять незаконну рекламу. Всі ці коти незаконні. Чому вони не знімаються, я не розумію. Як вирішити проблему? Відкрийте пункти прийому таких очок, 200 рублів. Бездомний буде швидко вийняти всю цю рекламу.

09.03.2015 р. Що це таке?

р.

10. У переповнених місцях всі стовпи покривають рекламними сміттями.

11. Це пішохідна зона в районі Третяковської. На пішоходів московський водій захотівся сплітати на пішохідних лижах, тому парки його перевезення, де зручно. Тут пішоходів пропонують 10 сантиметрів, щоб пройти пішохідну зону.

12. «І ви вперше зробите автостоянку, то я не поставлю на тротуари!» – каже власник автомобіля.

13.00 р. Прибуваємо в магазині - кладемо автомобіль прямо на вході!

14. це не майстерний бізнес, щоб пройтися!

р.

15.00 р. Кемпінг в кафе? Покинути автомобіль перед вами, нехай кожен бачить, що ви досягали успіху!

16.00 р. За 5 хвилин від парковки до будинку не було! Поставте під вікно - ваш двір, правила!

17.00 р. Центр Московського

Р

18 років І це парковка біля MosGorTrans. Привіт, Департамент транспорту Москви. Підлеглість Ліксутова повністю викрали всю тротуар і кладуть свої автомобілі.

19.00 р. Я прибув після закінчення робочого дня, але довіряю мене, кожен день весь тротуар тут паркується автомобілями співробітників MosGorTrans. До речі, чому не сплачуються паркування? Чи не бажаєте працювати громадським транспортом?

20. Педестеріанська інфраструктура навпроти Кремля.

21. Зручний.

22. Ремонт Ямок в Москві

23. І ось герої моїх останніх постів - люди з фарбою!

р.

24. Зрозуміло, є ще місця в Москві, де паркани не фарбуються в жовто-зелених тонах. Як це?

, Україна

25. Але з парковими машинами все як звичайно - замість миття його просто пофарбувати валиком з фарбою.

26. Для запобігання автостоянок на тротуарі він був вимушений в клумби. На жаль, тепер не тільки автомобілі не можуть паркувати, але і пішоходів можуть ходити.

_ Новини

27. На фронті Кремля почали будувати щось. Не існує інформації щита, незрозумілого дизайну.

28. До парку Горького привозили лавки.

29. Молоді люди продовжують самоактуалізації на стінах міських унітазів.

(доб. 3)

30. Барикади з гранітних клумб.

31. Одна радість - пішохідні зони.

Габаритний зображення

32. У Третяковському проході парковка була вилучена.

33. Прогулянка людьми.

34. На вулиці Нікольська в пішохідній зоні позначено. Звісно, вони збираються пускати автомобілі на ньому.

35. Були бари біля входу. Це фото для тих, хто вважає, що неможливо поставити стовпці в Москві через клімат. Всі права. І виглядає набагато краще, ніж брама.

р.

36.00 Р І це звичайні стовпчики, вони ніде не закріплюються і іноді падають.

37. Приклад хороших графіті на будинку.

38. Сонце...

39.00 р. Я ходию в Москві, раптом зупинка автомобіля, людина відкриває вікно і маршрути:
- Ви Варламов?
- Я,
до О, прохолодно! Я прочитав свій блог! хлопець говорить і показує монітор ноутбука. Але на моніторі не мій блог, але деякі розваги сайту. Зрада!

Джерело: