Риболовля для лосось.

Я хочу поділитися з вами сюжетом останнього року риболовля в Кола-ве. Довгий був мрії лосось і...

Я відмітив кінець. Всі права на риболовлі були придбані.

Ми залишили в трьох автомобілях 2 (pusotherka). Дорога до Петра є нормальною, після рулону на лушпилі середньої люси. Ураа Карелія.

Після Медвежигорська, наливка з вітром виснажувала всю свою міцність, а ремонт дороги лише на 150 км. В цілому, пропущено тільки 1200 км і вирішив стояти на ніч, хоча це все ще було світло. Дощ припинив і ми занурюємо красу, проходячи по скелях і пагорбах неймовірної краси і сліпих річок.

, Україна

Припинили на одному з них. Одягаємо намет, 100 грамів для бюстгальтера і для хребта. Дві години, три, як і це Карелія. Вранці з'їжджали ліжка без допінгу. Увімкніть, дайте сніданок і перейдіть.

На шляху, звичайно, ми зупинилися на Ківах. Я не маю права показати вам це місце, тому що я майже забули.

Детальніше

По дорозі скоро скоригається і настрій заглиблюється до вершини. Кандалакша - єдине місто в Росії, де накидки стоять після повороту, не до. Умба, Варзуга. Дощ і туман впав на прохід. Ми прогулялися ретельно і почали насолоджуватися гарним асфальтом, добре, є Умба, перевернутися до Варзуги. Природа-супер. Мосси – лишай гори. (Для туману я не збираюся)

Зберігати останні газові станції на увазі. Залишилося 110 км. Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі Зі

Біле море зустрілися з бурою і вологою вітром.

Але пом'якши його, це красиво.

Прибув о 15.00 і дізнався, що ваучери видаються до 14.00 swearing в погоді вирішив отримати в дикий табір.

758890 р.

До речі, в с. Варзуга є пам'ятники архітектури (чорт знає, як старий.)

Дикий табір - це місце, де є величезні навіси з таблицями та лавками, кілька будинків і все безкоштовно. Ми вирішили породити човни, але місцеві жителі перетворили храм і сказали, що ми були божевільними. Вони пропонують пересуватися на 200 р/ос. З дощу і вітру ми погодилися (до походу катерів) і не вайн. Глибина річкових серед 1 м макс. 1,5 у вересні вода рубцева. Місцеві жителі використовують довге дерево з захистом пропелера, навіть знаючи, що пересуваються на швидкості 6-8 км. І ми вдарили скелі кілька разів.

Вони прийшли, вологий, вологий, втомився (дорога ) Неважливо, що 100 грам. І сон. Вранці я кинувся красою оточуючих. Сонце захопило всі яскраві кольори лісу і почав грати на воді.

Плавання для ліцензій і виробів млинці не існує навіть скорботи: (то в іншому магієвому знайдено все) З ліцензіями на амбаш, тільки для 1000, і вбити тільки для місцевих і базових баз: Кому закріпили вбивці і ріку.

Р

А точніше, я був на річці, і шахта вирішила спочатку 100 гр. Охру люблять божевільний. Так, прямо. Шит. Я оливу протягом півгодини. Мінуси ходили нижчими. Ще одна кицька. І -- тертя, дайвінг в дугу. Максимальні нульові емоції. Всі 135 м шнура переходять на дистанцію, найсильніший джрк занурення в чіпси, добре, і скелі на сколі. :' (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Я походжу до табору, я висаджу склянку в одному хауті, я займала дуба (Сомави) і назад. Риболовці розуміють, як я загинув себе.

Через півгодини, збивати на грудях 4 довгі (білі) і daaaa, jerks, свічки, бризки і почервоний, ПЕРШ в житті лосось на березі. Закриті особи. Далі спорт, до вечору 2 більше лосось (випущено) і 3 збори. У дітей 2 риби (вага 3 кг) також кілька зборів.

Не залишаючи табору, вони забирають гриби і ягоди.

Я зробив лосось для закуски. (Моя порція, решта їсти при зміні батарей на фото)

Сніданок (5 хвилин). Хлопці зайшли лосось, коли я прогрівав чайник.

Тільки спортивна рибалка на найближчі кілька днів. В середньому 3-6 риби в день на людину.

Я не знаю. Але якщо у вас немає лосось, то можна. Фольк був великим.

Джерело: