Як відкрити гараж.

Добрий день, YAP! Я вирішив розмістити свою тему про те, як я порізав свій перший гараж. Всі фотографії були взяті на Nokia 7110, тому якість відповідна.
Проживаю в багатоквартирному будинку, автостоянка на дворі на 20+ автомобілів. Завжди брудні, розібрані сусіди для паркувальних просторів трахаються вгору, і стала ідея придбання гаража в гаражі кооперативу по вулиці від будинку.
Ідея придбання гаража була восени 2013 року, було багато варіантів, але більшість з них не влаштувала ціну, оскільки бюджет був дуже обмежений.
Але ближче до Нового 2014 року я прийшов на один цікавий варіант на тому ж сайті з оголошеннями. Ціна була хорошою, але не було фото в оголошеннях. . й
Я дивився.

Ось 13 фото.

599 р.

Перше враження про те, що ви побачили був ебать. Це все іржі, і передня хребта над хвіртами під певним дивним кутом. Я відмовляється від власника. Ціна швидко знижується до рівня мого бюджету (1/2 реальної вартості гаража). Я запитую власника, щоб відкрити гараж. Відкриття

І так! Це збочений! Я починаю послухати глибоко в моєму серці, так як це чудовий аргумент для барвоювання. Після того, як ця картина знизилася навіть нижче мого бюджету. Яй. Успішно, подарунок мені на NG!
Я відразу побачу друзів, пива і горілці для теплоти.
«Клід переніс, ніжники журі!»

Джерело: