719
10 способів дізнатися себе
1,1 км Стоп критикує себе.
Виникає труднощі, коли ми думаємо. Всі зміни. Щодня - це новий день, і ми живемо його по-іншому. Наша сила полягає в здатності адаптуватися до потоку життя. Ми всі люди і що робить нас вразливими. Давайте навчимося не претендувати. Кожен з нас має роль для гри в цьому світі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
2,2 км Стоп блідий себе.
Багато хто просто тероризує себе з похмурими думками, вражаючи будь-яку ситуацію набагато гірше, ніж це насправді. Такі люди несуть маленькі проблеми для ексорбітантних пропорцій. І як страшно це жити в антисипації гірше.
3. У Будьте ніжними і хворими з собою.
Орен Арнольд колись сказав: «Дуже, я проповідаю тебе, дарую мені терпіння». А тепер! Патіент є потужним інструментом. Більшість людей страждають від очікувань негайного результату. Недостатність – небажання вчитися.
4. У Будь-ласка, щоб ваша наука.
Не покарати себе на негативні думки. Ви можете подумати про ваші думки як творчі, не руйнівні. Не варто відлякувати себе за погані речі, які трапилися в житті. Ми можемо дізнатися від нього. Здавалося б, кину, покарання і біль.
5. Умань Вивчайте себе.
Критики спалює душу, оживляє її від попелиці. Визначте свою владу, вашу божественну сутність. Ми всі позбавляння нескінченного розуму. Зробляючи себе, ви приниження сили, які створили вас. Почати невеликий. Покажіть собі, що ви красиві. Але один раз недостатньо, похвала не вийде. Повторіть його принаймні один раз в той час.
6. Жнівень Підтримуйтеся самостійно.
Запрошуйте своїх друзів, щоб допомогти вам. Попит на допомогу - прояв міцності, не слабкості. Багато хто з нас використовуються для того, щоб покладатися тільки на себе і ніколи не попросить допомогти: індивідізм не дозволить йому. І все ж, намагатися зробити це замість того, щоб впоратися з усіма проблемами на вашому власному, і не сердитися з собою, щоб не працювати.
7. Про нас Вони ваші істоти, як ми всі істоти Божого. Ми всі зробили неправильний вибір. Якщо ми наполегливо покараємось на це, ми розвиватимемо стереотип. Ще один ефективний інструмент – гумор. Допомагає розслабитися і відчувати полегшення в стресовій ситуації.
8. У Подбайте про своє тіло.
Подумайте про це як чудове місце для вас. Ви піклуєтесь про своє рідне, Переглядайте те, що ви живите тіло. Два найбільш популярні засоби втечу від реальності є лікарськими засобами і спиртом. Виховання є іншим способом приховати свою любов. Хоча ми часто знаємо основи харчової науки, ми продовжуємо використовувати харчові продукти і дієти, щоб покарати себе і стати жиром.
9. Навігація Ви можете працювати з дзеркалом в різних варіантах.
Я люблю тебе. Що я можу зробити для вас сьогодні, щоб зробити вас щасливими? Послухайте свій внутрішній голос і стежте за тим, що ви чуєте.
10. Не чекайте, поки ви не будете ідеальними.
Незадоволеність собою – це лише звичаї. Якщо ви не можете зв'язатися з нами без затримки, якщо ви можете любити себе і затвердження себе, ви можете насолоджуватися гарним, як це надходить до вашого життя. По навчанні любити себе, ви можете любити і приймати інших людей.
Автор: Louise Hay. З книги Живлення всередині нас.