Фотографи Брюса Weber

547794

Бруце Вебер починав свою фотографію не як фотографа, але як модель. «Я стала моделлю, бо я хотів бачити роботу фотографів, які я захопився, - сказав Брюце. І було дійсно те, щоб подивитися на - suffice, щоб сказати, що він був знятий Річардом Аведоном. Зробивши досвід, Weber почав фотографувати себе, але його шлях до фотографічної Олімпії не завжди кинувся з трояндами - йому довелося гарненько підштовхувати свої лікті.

Фотографи Брюса Weber

"Чому не сподобалося мої фотографії, ніхто не міг зрозуміти, чому я фотографую чоловіка", - сказав він. Вперше впізнавати його як талановитий фотограф Діана Арбус: Я зустрів Діану, коли я був в біді... і вона була однією з небагатьох, хто любила мої фотографії. Вона порадувала мене взяти курс фотографії Lisette.

Нелегальні портрети жінок також є важливою частиною портфоліо Брюса Weber, включаючи відомі фото календарі Pirelli 1998 і 2003.

Фотографи Брюса Weber

2319868

Фотографи Брюса Weber Габаритний зображення

Фотографи Брюса Weber

Фотографи Брюса Weber

Фотографи Брюса Weber

Фотографи Брюса Weber

Фотографи Брюса Weber

Фотографи Брюса Weber

Bruce Weber зробив величезний внесок у модну фотографію. Незважаючи на те, що він ніколи не займається соціальними фотографіями, його робота не статична, вони сповнені динаміки та природності, які так бракують у фотографіях в сучасних глянцевих журналах.

Важко не помітити особливе ставлення маестро до сильної статі: жінки в своїх фотографіях виглядають природно, вони красиві, в той час як чоловіки завжди оточують аура таємницю, певний відчай і навіть сублімізм.

й