Студент!

Смішні!!!

А 20-річний студент потрапив на автобус і загинув. Я прокинувся в мертвих. На стільці навпаки я бачив, хто дивився як чоловіка, але світиться зсередини інфрачервоним світлом.
- Де я?
- Ви в пеклі, сині. Але не боїться заздалегідь, це насправді набагато краще, ніж що описано тут на землі. Ви коли-небудь копчені?
Студент виглядає: Так, він копчений.
- Ну, потім це свято для вас в понеділок. Це день куріння. Вибір величезний, від труби і магорки до дорогих сигарет і кальяну. Ми димаємо все Понеділок, поки не пізно вночі. І що твої астми і раком, ви вже мертві! Ви любите напій?
Студент знижує голову: Не без нього.
-Дуже! Прийміть готовий до свят у вівторок! У цей день ми п'ємо все від пива і легких вин до найсильніших напоїв: місячне і спиртне. Я не подбаю про вашу печінку, ви вже мертві! Що про наркотики?
Студенти: Так, він використовувався!
- Добре, весело в середах! Це лікарський день, найлегші, героїні та важкі синтетичні речовини. Якщо ви хочете, курити, і не боятися відкликання, або передозування, або копс – ви вже мертві! І жінки?
Студент збуджена: - Що про це?
до Тоді ви будете в четвер! Це наш сексуальний день. Це, в 10 разів більше жінок, ніж чоловіки, і ви будете мати супер вибір! Не кажучи вже про сифілію – ти вже мертвий! Ти не ти гей?
Студент каже, Ні, що це!
-М-Да-Сс. П'ятниця, що вам потрібно буде зробити!

Джерело: