Корисні поради

Вже упаковані ... До гаража позаду автомобіля ... Дахливо ... дача! Дружина все ще спить, а не спить, і лежить в півсвятому стані вихідні так само як ... добре, ебать її!! Все, що я повинен зробити це носити взуття і куртку. А потім очі впав на двері, що веде до туалету. «Не можна відмовитися від клапана. Дорога буде довгою, і якщо клапан починає ламатися по дорозі, він дуже неприємний. З цими думками протягував ручку і вводив в вітальню білого вомба. Сісти вниз... і знімати його штани, знайдені в кишені kropal (нормальна така) ... відразу ж ебать знає де залізна трубка була мальована і...
Так, я думав, сидить більш комфортно, не можна відмовитися від клапана. Крім того, ми не можемо відмовитися від нього. З дитинства – один раз, ваш желе дає тривогу, ви починаєте шукати способи усунення дискомфорту. Це добре, якщо ви перебуваєте вдома або на роботі, або десь ще там, де є захоплення цивілізації, і якщо ні? Я пам'ятаю після того, як біла людина, мій друг кинувся до аптеки: “Запобігання клапана, дати мені таблетки антидиоргера!” Він був смішний достатньо, щоб подивитися його, щоб пояснити свою проблему фармакіст-кашіера, намагаючись дізнатися, як швидко препарат буде впливати на клапан, або "нехай м'язи" знаходяться на їх межі.
Так, ми не знаємо, як відмовлятися від джипа, ми можемо контролювати його трохи, розтягувати його, але відмовлятися від нього - ні! Але це океї, коли ас має нормальні бажання, легко пояснити і подолати. Але іноді в деяких індивідах (ми говоримо переважно про чоловіків), ас починає дивуватися, викликаючи невибагливий дискомфорт. І це не про геморой, проблема, якщо я можу поставити його таким чином, є більш глибоким. Деякі індивіди мають невибагливі бажання в желе, вони набагато менше людей, які мають все для того, щоб з желе, тому їх називають меншинами. Вони, як і будь-яка нормальна людина з дитинства, використовуються для образу бажань їх ас, але з яких причин їх джипи почали з'являтися аномалією, з точки зору звичайного «загартування людини», бажань. І природно, індивід намагається реалізувати це бажання, але не знаю про свою пернікабельність, так як з дитинства він використовувався для довіри своїх особ. І він також знає, що нереалізоване бажання клапана може призвести, і ще більше так, щоб небажані, стектні наслідки. (Як ви розумієте, бажано від небажаних неприємних наслідків запаху розрізняються тільки в часі і місці, в якому вони відбулися.)
Причини такої поведінки відрізняються. Може бути, це простий пром'якість на основі дитячого дитинства. Може бути моральна травма, яка переживала ранньому дитинстві, або навіть не травма, але тільки сильний досвід. Наприклад: дитина в дитинстві була дуже люблячою собакою, лікувала їх великою довірою і відродженістю (причиною для цього можуть бути казки, які розповідали його бабусям, в яких основні персонажі були бруковані собаки, які борються зло). і т.д. І один день, скаже у віці семи років, він бачив два «порошкові» собаки на вулиці. Концепція, яка прокидається її пенісу в спеціальний отвір, зазначений як: спеціальний отвір для обмотування нікелю (випарюється як вагінальна), він природним чином не робить. І вірно вірить, що кабель вдарить точку біта. Батьки не можуть пояснити проблему, рум'яна і змінити тему. І дитина починає виводити висновки на власній, нічого бетону він, звичайно, не малювати, але на основі великої поваги і довіри собак, так як з істотами чистого і безглуздого, він підсвідомо розуміє, що він отримає точку – добре і навіть право. І вже в цьому віці дитина поступово починає перетворюватися від простого «люда хитання», до людини wokokokokokokokogo. В результаті цих змін, які відбуваються на ранніх стадіях тільки в свідомості людини, дуже специфічне фізичне бажання з'являється протягом багатьох років, з причин, описаних вище, людина не може протистояти такому бажанню і починає натискати на точку.
У наш час ці патології лікуються різними способами: які брухти в ас для вставки, які просто ковані завантажувальних ударів. І потрібно пам'ятати, що причини даної патології в голові (це не означає, що потрібно застосувати планку або ковані черевики безпосередньо до голови), необхідно зв'язатися з особою, що фігурує причини, чому він став восковим. Багато психіатристів, звичайно, не стоять і закінчуються за допомогою старих перевірених засобів. В кінці, кожен лікар має право визначити для себе, як метод лікування найбільш підходить для пацієнта - розмова або брухту.
Головне в боротьбі з цією хворобою є профілактика.
У короткій, контрольній і не випускає клапан, щоб він не контролює вас!

Джерело: