Які зірки виглядають як в юному віці

Останнім часом серед користувачів сервісу Instagram стала популярна реле дитячих фотографій з хештегом #показати себе. Будь-який може публікувати картину дитини на своїй сторінці, і в приборі вказується люди, яким він проходить батон. Наші знаменитості не залишалися від народних веселощів, а також показали, що їх шанувальники фотографії в юному віці.

Ви також можете розмістити фотографії ваших дітей!

р.

лосини

Сінгер Alsu опублікував у своєму мікроблогу дотику дитячої фото. Дівчина дивиться на об'єктив з її виразними очима, в якому поточна Assa легко можна здогадатися. Багато читачів відзначили, що зірка сильно змінилася з тих пір. До уваги шанувальників також привертали наряд Alsu. Виявилося, що багато дівчат віку співачки були саме такими ж дитячими сукнями.

"Алсу Сафіна". 5 років Когалима, художниця коротко назвала картину. У приборі Алісу також вказали, що вона взяла батон з Ірини Дубцової.

868534

Ірина Дубцова

Ірина Дубцова, в свою чергу, розмістила фото з батьком в Інтернеті.

Ольга Бузова

Один із учасників проекту «Дом-2» Ольга Бузова також реагувала на нову пристрасть. "І деякі дивні реле з мого улюбленого прийшли до мене! Я близько 9 або 10 років тут. Але правила, є правила, тепер ви можете розмістити дитячі фотографії, — сказав Бузова.

І я отримав від коханої! Я тут близько 9-10 років, але є правила, тепер це ваш поворот, щоб розмістити дитячі фотографії.

Альона Воднаєва

Альена Воднаєва приймала, що вона не є великим шанувальником такої розваги, але все ж опублікувала фото в своєму блозі як дитина. На малюнку є дівчина, загорнута в шарф в кігейську шерсть, хутряні чоботи і кролик вниз шапочку. Деякі читачі відзначили, що як дитина, ведучий мав пристрасть до незвичайного взуття.

Я захоплюю свої реле, але я приймаю це! У свою чергу, я відправляю цей ланцюг далі, давайте друзі також залучати до ідіозії і копати вдома у дитячих альбомах!

Р

Клейка

Сінгер ГлюкаоЗа, на відміну від Олени Воднаєва, радісно взяв участь у реле «діти» і продемонстрував її шанувальникам дитячої фото. Коротка стрижка і серйозний вигляд зробили сильний погляд на читачів блогу, багато домовилися, що на малюнку співак виглядає як хлопчик.

«Дуже, тут є батон #показати себе. Я щаслива поділитися фотографіями дитини з вами. Чи є мій дитинство так далеко? Я проходив батон на @mkozhevnikova, Чистиков-Іонова прокоментував під фото.

Марія Кожевникова

Глюк'оЗа передав батон Марії Кожевнікова, але актриса, яка нещодавно стала матір'ю, тепер повністю занурюється у догляді сина Івана, тому батон ще не продовжив. Але через кілька місяців тому, на її день народження Кожевнікова вже показала свою дитячу картину в Instagram.

Вікторія Лопірєва

Телеведуча Вікторія Лопірєва взяла батон від свого чоловіка, футболіст Федора Смолова. У в'язниці до картини Вікторія прийняла, що з раннього віку був великим модницькою. «Особливе, після чого вона вимагала дизайнерських фартухів і комірів на шкільних формах з матері», - поділився ведучий.

«Ділігент», «Vica, у вас є супер посмішка», «Форум Лопірьва залишили свої коментарі.

Ведучий переніс батон своїм зіркам друзів і колег, соліст А-студії групи Keti Topuria і співачки Слави.

Учора я побував на нашому чудовому Viculi, який ми всі підняли гроші на лікування. Хлопці, величезне спасибі всім, хто взяв участь в цьому. Побачити, що досить сім'я вона готує документи для поїздки в англійську клініку. Я буду тримати вас на сайті. Все здоров'я, удачі і любов!

Слава

Якщо Глюк'оЗа застрягла своїх шанувальників короткою стрижкою як дитину, то стрижка для хлопчика співачки Слави, яка стала її заломкою, не викликала багато сюрпризів. На своєму Instagram Слава розмістила чорно-білу фотографію без підписки.

Олена Пермінова

Модель Elena Perminova також був серед тих, хто взяв участь в новому веселощів. Вона розмістила свою дитячу картину в природі. Маленька дівчина стоїть в жовтому комбінезоні, біла сорочка і Панама з трохи помідором в руці.

«Претти або монстра?» - непристойно просить абонентів модель.

"Хоай!" Ніцца Люблю! Сенсорний, "Панама і комод досить монстроус, і дитина надзвичайно мила", "Я чесно думав спочатку, що це була лялька, якщо не для помідора", - компліментовані читачі Пермінова.

р.

р.

Анфіса Чехова

На фото Анфиса Чехова, але це, дійсно, вона. Звичайно, не було порівняння з хлопцем. Багато хто знайшов в маленькій анфисії схожості з сином Соломн.

Евеліна Бленсан

Анфіса Чехов запропонував показати свої дитячі фотографії в Evelina Bledans. З радістю виконав запит на представника. У мікроблогі, який Евеліна веде від імені сина Семіона, з'явився чорно-біле фото Блідансу. Чехов був здивований опублікованою картиною, в коментарі до фото, ведучий писав: «Мама була блондинка?)» Що милий дівчина!

Лоліта.

Ще один подарунок любителям було дитяче фото Лілії Мілавська. На персональній сторінці співачки з’явилася Євгенія Бленанс. Лоліта, в свою чергу, пройшла батон до співачки Ясмин і Анастасії Волочкової, але вони ще не радували своїх читачів з фотографіями дітей.

Джерело: bigpicture.ru