Нові науки від BlackHalf-a

Я тут, щоб дати вам деякі новини. Але струм не кицька, але гарбуз сказати місцевість виробництва. Паскалко вся ебать pederalfost.ru вже pyrivided в Албанії талановитий padomkame з Udafkom, я ризикував правдиво пропагувати інти до нiйбатсо наука і безперешкодна технологія. Для того, щоб уникнути хлопчиків, ми будемо писати струм з наукових хмар. Хто стерлінг в задньому рядах про ебать смарт хлопці? Nenravizzo, будь ласка, перейдемо в напрямку блідоки
Отже, що ми зацікавимо шовком.

Уряд Южнаї Карі, який готовий провести ебать суму грошей, щоб придбати бойовий мобільний «горсеподібний» робот. Я думаю, що нам необхідно підняти питання в нашому уряді про покупку деяких з трави, які наш екс-калегіс дим для камунізму. Patamu є a baiva робота подібно a коня - це ебать нещільно про багато. Це не є fucking cock на kalesics.
Передбачається, що цей мітолічний мар пробуджує південні товаровиробники камунізму з північної капітолистичої бретрини, які піродемно намагаються пофарбувати всі свої незначні досягнення для сувенірів.
Згідно з проектом, цей робот буде мати шість або вісім еластичних ніжок з калами, які дозволять машині пересуватися як комаха. О, мій gosh, тут ми. Хуаза піввага! Боротьба робота-роздягання на ногах з калами, як поганий ебать комаха toracan. І вони зможуть очистити і очистити.
Робот з дистанційним армуванням та пальником власної системи штучного інтелекту буде обладнаний різною зброєю. Pahodu штучний інтелект - це три корати, сидячи всередині мари і відчайдушно сірий обмоток педальського приводу, забуваючи заздалегідь, щоб створити димовий екран і ефект атаки газу. А пульт дистанційного керування – це гінеал на контртанках трикланамна в'язане, їзда за кермом і в'їзд в матугаль:
коні в Япаки, коні сірі,
Ну, чому ви так ссанимі?
Я зацікавив перед часом.
І лизати нижче розмішувача ...
Або якась патріотична корейська пісня pra kanei.
Армамент так далеко нестазезо в щиті, але є інформація, що це буде роги і скотч Кетаї газові піздети.
Які наші корейські калеги шукають при розробці зброї? Зіткніть на косу косиногавську насикома-подібну колісно-педальну каню на вершині того, що таке-нібут розсіювача або мігрона, озброєний сабер. Обеззо низькотемпературний налог Нашіг Василь Іванович Чепаєв. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Небесно, якщо я бачив, що, я ебать сміятися. І тип ілюстрації...

Джерело: