1386
Чемпіонат Росії Джигітова
17 липня, в центрі Москви з патосом хамедових машин Формула 1, в передмісті Литвин на території кінного спортивного клубу «Креатор», досить скромно, на їзді не менш відомі транспортні засоби – коні.
1.
2,2 км За три дні у мистецтві Джигітівка змагалися офлайнери з усієї країни.
3. У На додаток до акробатичних хитрощів, завдання учасників, що входили до ударних цілей з різними видами зброї, а також підйому об'єкта з землі. І це все на повній швидкості.
4. 72580
5.
6. Жнівень Більшість спікерів – козаки. Вони представлені повністю різними регіонами.
7. Про нас Ось учасник Санкт-Петербурга.
8. У Москва була представлена командою 1-го оперативного полку поліції. Варто відзначити, що навички поліції приємно здивовані .
9.
10.
11. За результатами конкурсної програми абсолютний чемпіон Росії Владислав Кудзаєв з КСК «Креатор»
12. Після нагородження переможців, було час показати команди. В той час як поле було підготовлено для цього, кілька глядачів встигли ближче познайомитися з конями, поспілкуватися з учасниками або купити щось в козацькому магазині.
13.
14.
15.
16.00 р. Починався з виступом ветеранів.
17.
18 років Після того, як вони показали, що жінки-лесбійники.
19.
20.
21.
22. Природно, це не без участі дітей.
23. На жаль, я не знаю, що на 10.
24. На мій погляд, найцікавішою програмою стала школярі школи імені генерала Бакланова, з Волгоградської області.
25. На відміну від більшості учасників, які демонструють класичні однокористувацькі трюки, хлопці стають на командному виконанні.
26.
27.
28.
29.
30. Після того, як вони виглядали нудно.
31. З іншого боку, з 20-кілограмовими уніформами, ви не дійсно закриваєте.
32.
33.
34. Чемпіонат завершився тостом - "Для красивих коней і фриських жінок" - природно стоячи.
Зареєструватися
1.
2,2 км За три дні у мистецтві Джигітівка змагалися офлайнери з усієї країни.
3. У На додаток до акробатичних хитрощів, завдання учасників, що входили до ударних цілей з різними видами зброї, а також підйому об'єкта з землі. І це все на повній швидкості.
4. 72580
5.
6. Жнівень Більшість спікерів – козаки. Вони представлені повністю різними регіонами.
7. Про нас Ось учасник Санкт-Петербурга.
8. У Москва була представлена командою 1-го оперативного полку поліції. Варто відзначити, що навички поліції приємно здивовані .
9.
10.
11. За результатами конкурсної програми абсолютний чемпіон Росії Владислав Кудзаєв з КСК «Креатор»
12. Після нагородження переможців, було час показати команди. В той час як поле було підготовлено для цього, кілька глядачів встигли ближче познайомитися з конями, поспілкуватися з учасниками або купити щось в козацькому магазині.
13.
14.
15.
16.00 р. Починався з виступом ветеранів.
17.
18 років Після того, як вони показали, що жінки-лесбійники.
19.
20.
21.
22. Природно, це не без участі дітей.
23. На жаль, я не знаю, що на 10.
24. На мій погляд, найцікавішою програмою стала школярі школи імені генерала Бакланова, з Волгоградської області.
25. На відміну від більшості учасників, які демонструють класичні однокористувацькі трюки, хлопці стають на командному виконанні.
26.
27.
28.
29.
30. Після того, як вони виглядали нудно.
31. З іншого боку, з 20-кілограмовими уніформами, ви не дійсно закриваєте.
32.
33.
34. Чемпіонат завершився тостом - "Для красивих коней і фриських жінок" - природно стоячи.
Зареєструватися