Чемпіонат Росії Джигітова

17 липня, в центрі Москви з патосом хамедових машин Формула 1, в передмісті Литвин на території кінного спортивного клубу «Креатор», досить скромно, на їзді не менш відомі транспортні засоби – коні.

1.

2,2 км За три дні у мистецтві Джигітівка змагалися офлайнери з усієї країни.

3. У На додаток до акробатичних хитрощів, завдання учасників, що входили до ударних цілей з різними видами зброї, а також підйому об'єкта з землі. І це все на повній швидкості.

4. 72580

5.

6. Жнівень Більшість спікерів – козаки. Вони представлені повністю різними регіонами.

7. Про нас Ось учасник Санкт-Петербурга.

8. У Москва була представлена командою 1-го оперативного полку поліції. Варто відзначити, що навички поліції приємно здивовані .

9.

10.

11. За результатами конкурсної програми абсолютний чемпіон Росії Владислав Кудзаєв з КСК «Креатор»

12. Після нагородження переможців, було час показати команди. В той час як поле було підготовлено для цього, кілька глядачів встигли ближче познайомитися з конями, поспілкуватися з учасниками або купити щось в козацькому магазині.

13.

14.

15.

16.00 р. Починався з виступом ветеранів.

17.

18 років Після того, як вони показали, що жінки-лесбійники.

19.

20.

21.

22. Природно, це не без участі дітей.

23. На жаль, я не знаю, що на 10.

24. На мій погляд, найцікавішою програмою стала школярі школи імені генерала Бакланова, з Волгоградської області.

25. На відміну від більшості учасників, які демонструють класичні однокористувацькі трюки, хлопці стають на командному виконанні.

26.

27.

28.

29.

30. Після того, як вони виглядали нудно.

31. З іншого боку, з 20-кілограмовими уніформами, ви не дійсно закриваєте.

32.

33.

34. Чемпіонат завершився тостом - "Для красивих коней і фриських жінок" - природно стоячи.

Зареєструватися