Новини

Що, дорогі друзі, Atliciauza svatba і christened? Право! Ательхауз вони є ступенем задоволення, властивого світовому погляду громадськості. Ано - це церемоніальна, яка наречена на весілля. На весіллі, тости більш заквапливі, і наволочку нареченого можна трахнути, і з свідком весрасзи, і беблу себе кинутися, і наречену написати, і повернути на пуховик на 5 пляшок шампики, пахти в своїй оригінальній формі, і засипати на фортепіано. Кароче на svatba може бути так, щоб вихованець запам'ятався.

Це все інше з папинок. Нема нічого на тавернах, які висить, добре, немає необхідності підземелля в клаптях і трупін з пукіном, але це, я рахую, є бласпимом яебу і ви навіть песець і hoos. Але ж мешканець Вілікебретани, особливо John Noble, спробував перехрестити ці стереотипи рас і нафігда.

52-річний хулет Хорат Брестол був замовлений місцевими британськими ескулапами найвищого рівня. Ну, в сенсі, це гірше, ніж нещастя Джона, що він повинен бути трахнув, щоб він був хворий з мертво покупками balezzanyu, і він може бути навіть сексуально переданий СНІД або птах grips. Дактара - сказав йому: «Ви побігли, Саколек, Йонаро!» Незабаром ви відштовхуєте палітурку улюбленого "Адрес" в куті © і Дадже перейде на наступну кришку дня народження! Так shto szuko padrachi paka mozhesh on the buttock, а потім замовити чорний костюм і білі сандалі!

Adnaca, щоб здивувати всіх, стор. Brittany не починав гістерики і погрожувати датари з неробочими пазулями. Так, для предестинації він захопив кілька волосків від Сібі на своєму дузі, і Успакілсо, очевидно, соковито, кажучи: «Ми прокинемо всіх там!» І стружка і маленька вагітна, поїда, щоб перемішувати Азза Вічінка-памінка в будинку, на каторі Ришіл Атех особисто, тим самим знизився на його патомакі премер на тему, як вийти з життя.

Густай запрошував 100 хв. Тадже був зоказаном джекаладом, у вигляді труни в натуральних велечених, каторій був прикрашений вадісними магічними перехресами. Прайси рум’янок лейківського павідені та інших простець Я – нігавар. Для кожного гостя вони замовили два штуки, і всі в святкових візках. Некатарні гості також подарували бродзу. Хто одягається як смерть, яка є лущчиком, некатарними образами збитих зомбі і мережного шуфлінгу серед п'яти гостей, викликаючи боути домашнього сміху серед дітей і інфарктів серед літніх людей. Бозе заливають над річкою, потенції копчених кальмарів були обурені відроми, а патта кіберинка, кульприта таржество-даджея, виступили:

«Я дуже щасливий папаразо з усіма вами живим!» Я не мав того, що в моєму житті, boo-ha-ha, boo-ha! Згадуємо в наступному світі! Ну, це океї, або ми познайомимося з рано! З кимось раніше, і з кимось іншим, ви- ви-ви-Ви-ви- У той же час ебать у роті, щаслива Astavazza! - сторальний свайм Патиниця пакойнк, запечена склянкою стяжки, після шевелюрів в спальні ахірида лева.

Привіт, оцінюються гармати, що такий пудман виконавець зустрічає не кожен день, але з цієї причини ми кладемо стійку на 52-річну сумочку з Бретані і надішлемо його сумочку.
浜у 涓 蹇
Джерело:
rus.delfi.lv/news/entertainment/yel...php?id=12609544

Джерело: http://