..worn її...

Тексти пісень, а це означає: Після того, як я ходив в лісі, дивлячись на сад, я думаю, дав мені прийти! Я приходжу в цей парк, я шукаю, безглуздий! Я ходжу до колодязя, я отримую на велосипеді, я починаю двигун, є «Batz» провідник приходить до мене і каже: «Auntie дати шлях!» і я кажу, що я не курю, тому ця дитина почне лікуватися. Але я не плутав, і як я дав йому обличчя, він захопив коліна і шути, «Я спиною!» Повернутися! і я думаю, що він трахнув вгору. Я отримую цей поїзд! Я шукаю мікроавтобуса! Ну, я придумаю, "L&M синя і горілка 0,5" - добре, вона дає мені Бонд і пиво, я приймаю цю ґрунтову і місячну, і відкинувся від цього сміття! Так ці вогнегасники зловили! «Ви забули зміни!» – добре, беремо кілограм яблук, і я піду на ринок до торгівлі! Я вивів груші, так що я не встигла викласти ці банани, відразу бабуся протікає і купує всі персики від мене, і каже мені, щоб покласти все в гальках! Я думаю, що вона трахнув, як я гона покласти 20 кавунів в її сумці! Я забрав гроші і пішов...

Я ніколи не пішов до лісу знову.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное