Нові науки від BlackHalf-a. Дякуємо!

Абасака з світу високої ноу-хау, простралого готського кістістиного Каня -робат, розроблений корейською чотиримісною.
Політ тут.
Єблиськ ... Натисніть тут. Ніяких закусок, кліків миші.

Я вказав, що мій брендований atoblock гальма, але я вирішив ввести вас в інший Абасака на схожу тему.
Так, виявилося, що науковці Пендосу були дуже переконливі якості трави своїх каранських Каллегів і купили певну кількість її. Придбавши доп, вчені побачили демострасію мультфільму про карянову зброю руйнування і даг трохи полірують палі високонаукових циліндрів, виявлених в ненаукових колах як кліщах, як життєрадісним і життєрадісним спинам змащеного маре-навикористувача.
Після знецінення вони мали синістровий план у галаві. Фак, добре, мулі, консервовані, так багато волосся не мити, звичайно, не планувати інші, ніж синістра там не буде рости. Вчені Пенда знову намагалися полегшити долю своїх солдатів. Виявилося, що сьогодні Піндоські солдати здійснюють близько 45 кг вантажу на плечі. Захоплення і сором'язливість! І дійсно, на тиждень-довгий зопа підгузники, карамельний млин, горщик з поліфонічними мелодійами, кольоровий індикатор прогресу і опалення, три настоянки тренерів зондів, пакет комаїдів з мекмаусом для ранок панчі і швидкісного чоловіка для вишневої кімнати і закуска куща Joja за днем сповідання - це, я розповість вам, є парсером, як багато. І якщо він дізнається, що ебать командирів залишають взяти з собою всі необхідні шини, такі як відбійні залізні палички і деякі речі, які пливуть через паличку, стануть зрозуміло, чому багато солдатів закінчуються в собі, поставивши сибе в руках нестерпного навантаження.
Щоб уникнути смерті солдатів, вчені, зібрані з неетазу, кавового конструктора та дитячого коляска-колесного помічника, призначеного для того, щоб перенести всі ці шати. Тим не менш, роба не лежав від в'язаних вузлів - він десь укатсо і пройебелі.
Що сталося, так звані вузькі наукові кола, ебатьін' сором'язливі, вчені з'ясували. Вони ще раз побачили комедію про супер-шкребковий майстер, а потім фільм «Витяжки Ілекронега» про тирмінатори нібито є домішкою, потім їх упаковують, упаковують, упаковують, і тільки приготували трохи, і розуміли прутки граната ніпробили, він повинен пожовти на шабаці. Логічно, ебать, як це, але stotami petty - відразу виснажено!
Вони взяли в руки полум'я, фарби, пластилін (готель постачальника пластикових таємних лабораторій УСП - ас каваана, (на правах цегламу). Після трьох діб готовий робота-дослідження собаки. Правда, деякі науковці загиблились над головою назустріч і кричав, що це не було сабка, але деякі види кенгуру Золупи після операції і обхвату, але це тільки від нервового перевантаження, я запевняю вас. В ідеалі собака мала вміти перетягувати всі щити, весело пропустити химну УП у трьох різних ключах, співати “яй дзвіночки” вночі так, щоб солдати не бояться, мити підгузники, і версія командира – навіть зробити ударну роботу і підписати документи. У планах були також Нібаззо на руку роботу, після чого потрібно було навчити бункер Cusazzo в голові, щоб зв'язати ворожі солдати взуттєві шнурки і укласти шахти психоароматичного принципу дії. Однак, незважаючи на псовані 1,5 млн бкінського папугай, собака тільки тьмяко заглиблюється на блакитних сітках і розім'ясувала відповідальну комісію з її розкладанням до кенгуру zelupah. Шукаю і, ой, обрізаний. До питання карамісії, де гроші пішли, вчені відповіли різко і припущені - і дим знає, давайте йти, дим, дим, дим, дим, дим, дим, курити, добре, потім ми трохи куримо, і, можливо, згадуємо.
Ну, мій дорогий nocturnal новини фантазії, ми тільки побажаємо успіх науковцям Пендоса, щоб вони додали кішки, ебать мишу до собаки, байво торакака Петзка, щоб покласти гумку на солдати в середині конденсації, і думають про науку і менше про копиці австралійських тварин. Добре, ми дивимося канони таємних танців, вилучених з лобараторій нашим особливим судом для коробок Узбекського циркулярів, струмових сів ... вони як і раніше думаю, що це елітний Chui план ...
Ви можете перевірити, що я nopezdel: www.membrana.ru/articles/technic/20... English, Українська, Français...

Джерело: