1294
Кухня і ванна кімната на другому поверсі своїми руками
Автори: Так, необхідно зробити кухню на другому поверсі. У номерах з'явилися багато часу. Я зробив його разом з батьком, бо він коштує дорожче, щоб наймати кого-небудь за конкретну роботу. Я вирішив фотографувати пізніше, тому це оригінальний вигляд. Постільні балки першого поверху. Між балками розміщені металевий канал для армування. Рівень був видалений за допомогою брусків для укладання стяжки ванної кімнати. Всі бруси обробляли антисептичними проти комах і гнилі. Стіна в середині фото навантажується, вона стане шафами, а газова плита. Стіни утеплені шахтними стінами.
На брусах кладемо лист сталі товщиною 2,5 мм, щоб стяжки не грали пізніше.
р.
Це вид на в'їзд до майбутньої кухні з ванною кімнатою. Все яскраве вам потрібно.
Поставте металеву сітку.
Заливаємо стяжки, цемент M500 1:3
Ось шийний отвір.
Стяжка, трохи натягуючи на підлозі, поголені сосни.
до 1 2 3 4 5+
Затягніть підлогу, сцену. В місяць знову розтягувати зазори.
Стяжка, підлога витягується. Покладаємо перегородку між ванною кімнатою і кухнею.
І закріплюємо не до стелі, тому що вона ненадійна і доставляємо до горища, там натягуються дві довгі бруски, прибиваючи стійки і бруски до балок. Всі стійки навіть сухі, схильні до рівня.
До тих пір, як я працюю, я тягаю електрику. Просто два вводи до цієї кімнати, одна потужність 25A - водонагрівач, чайники, пральні машини. Друга 16А – відпочинок. Всього семи подвійних розеток з заземленням.
, Україна
Ізольувати перегородку з піною і м'ятою, швидше за все, для звукоізоляції. І ми обслуговуємо гіпсокартону шматочок. Зелений до ванної, білий до кухні.
р.
Почати шурупування картону. Ось чому купили викрутку.
Труби витяжки пришивають, і перетворилися в буру. Підйомник і полиця.
Добре, вони зробили отвір в вентиляції. Для плити буде окрема вентиляція.
Поставте вікно і двері у ванній. Вікно, щоб побачити білий друг, коли вогні вимкнені. До речі, перевірте, світло дає достатньо
Покладаємо плитку, починаючи з ванної кімнати. Тиль - Березовський кахельний завод. Lux Plus клей для зовнішньої роботи це те, що !!!
Павло протягував другий раз. А шпаклівка починається з штукатурки, звичайного білого Acryl Putz.
р.
, Україна
Я купив МДФ пластику на стелі, моя дружина затвердила.
Він почав закріпити його, не спалюючи брекети.
У зв'язку, я поставив 30мА на 25А.
Р
Стеля, добре, гвинтові розетки. І закріпив все 7 тепер, перед тим як працювали 2 дроти, що приклеюють з стіни.
Підлога полірована і покрита глянцевим лаком
Ми не подрібнили.
Стартова водна вода, металеві труби.
92,818,000
Ось металева пластикова і холодна вода.
Я кладаю мийку зверху попередньо планованими стовпчиками в розділі.
У льонной оболонці для ущільнення різьбових труб швів.
І малюнок, до речі, виконаний у вигляді фото, з розмірами, надрукованими на принтері. дуже зручно!
Труби монтуються, водяний нагрівач висить, але ще не нагріває.
У куті 2-метр 50 мм каналізаційної труби
Тестування води в відрі і перевірки витоків. Тільки грязьовий фільтр витікається, який не був пресований, але притискається і все правильно.
Вмонтований туалет, ванна, каналізація. І прогрівається нагрівач.
Якщо я купив пральну машину і вирішив відразу перетягнути на другий поверх. Миття.
шемале
Вентиляція ванної кімнати. Було прийнято рішення зробити коліно, в одному - вентилятор з шторами, перетворений - відкрився.
Другий - дифузор, з обгорткою кришкою. Влітку оживляє і природним чином повітря виходить. Взимку він викручений, і тільки вентилятор використовується в міру необхідності, щоб вогонь не відійшов у відварі.
Пристосування. Ви теж повинні. Але газ на кухні всього місяця ви знаєте, сезон.
Під час очікування газу я вирішив трохи поселитися.
Електроенергія є нормальною.
Все, що ліворуч шпалери клеїти, плінтус, меблі.
Що це?
Зареєструватися
На брусах кладемо лист сталі товщиною 2,5 мм, щоб стяжки не грали пізніше.
р.
Це вид на в'їзд до майбутньої кухні з ванною кімнатою. Все яскраве вам потрібно.
Поставте металеву сітку.
Заливаємо стяжки, цемент M500 1:3
Ось шийний отвір.
Стяжка, трохи натягуючи на підлозі, поголені сосни.
до 1 2 3 4 5+
Затягніть підлогу, сцену. В місяць знову розтягувати зазори.
Стяжка, підлога витягується. Покладаємо перегородку між ванною кімнатою і кухнею.
І закріплюємо не до стелі, тому що вона ненадійна і доставляємо до горища, там натягуються дві довгі бруски, прибиваючи стійки і бруски до балок. Всі стійки навіть сухі, схильні до рівня.
До тих пір, як я працюю, я тягаю електрику. Просто два вводи до цієї кімнати, одна потужність 25A - водонагрівач, чайники, пральні машини. Друга 16А – відпочинок. Всього семи подвійних розеток з заземленням.
, Україна
Ізольувати перегородку з піною і м'ятою, швидше за все, для звукоізоляції. І ми обслуговуємо гіпсокартону шматочок. Зелений до ванної, білий до кухні.
р.
Почати шурупування картону. Ось чому купили викрутку.
Труби витяжки пришивають, і перетворилися в буру. Підйомник і полиця.
Добре, вони зробили отвір в вентиляції. Для плити буде окрема вентиляція.
Поставте вікно і двері у ванній. Вікно, щоб побачити білий друг, коли вогні вимкнені. До речі, перевірте, світло дає достатньо
Покладаємо плитку, починаючи з ванної кімнати. Тиль - Березовський кахельний завод. Lux Plus клей для зовнішньої роботи це те, що !!!
Павло протягував другий раз. А шпаклівка починається з штукатурки, звичайного білого Acryl Putz.
р.
, Україна
Я купив МДФ пластику на стелі, моя дружина затвердила.
Він почав закріпити його, не спалюючи брекети.
У зв'язку, я поставив 30мА на 25А.
Р
Стеля, добре, гвинтові розетки. І закріпив все 7 тепер, перед тим як працювали 2 дроти, що приклеюють з стіни.
Підлога полірована і покрита глянцевим лаком
Ми не подрібнили.
Стартова водна вода, металеві труби.
92,818,000
Ось металева пластикова і холодна вода.
Я кладаю мийку зверху попередньо планованими стовпчиками в розділі.
У льонной оболонці для ущільнення різьбових труб швів.
І малюнок, до речі, виконаний у вигляді фото, з розмірами, надрукованими на принтері. дуже зручно!
Труби монтуються, водяний нагрівач висить, але ще не нагріває.
У куті 2-метр 50 мм каналізаційної труби
Тестування води в відрі і перевірки витоків. Тільки грязьовий фільтр витікається, який не був пресований, але притискається і все правильно.
Вмонтований туалет, ванна, каналізація. І прогрівається нагрівач.
Якщо я купив пральну машину і вирішив відразу перетягнути на другий поверх. Миття.
шемале
Вентиляція ванної кімнати. Було прийнято рішення зробити коліно, в одному - вентилятор з шторами, перетворений - відкрився.
Другий - дифузор, з обгорткою кришкою. Влітку оживляє і природним чином повітря виходить. Взимку він викручений, і тільки вентилятор використовується в міру необхідності, щоб вогонь не відійшов у відварі.
Пристосування. Ви теж повинні. Але газ на кухні всього місяця ви знаєте, сезон.
Під час очікування газу я вирішив трохи поселитися.
Електроенергія є нормальною.
Все, що ліворуч шпалери клеїти, плінтус, меблі.
Що це?
Зареєструватися