316
п'яний
Кожна людина повинна зробити щось ступеню під час індикації. Саме тому він втратив контроль етапів його інтоксикації. Отже, ретельно вивчити десять етапів інтоксикації, знайти кохану людину і не запускати її.
1.геальті рум
2.Гіттер в очах і бізнес-енергетика
3. У Бажання знати себе (до досвіду)
4. Вентиляція для виконання народних та похідних пісень.
5.Також, але гучний плюс танець.
6. Жнівень Бажання зловживати іншими, демонструючи їх міцність (мен) і відсутність комплексів (жіночі)
7.Пояснення любові до осіб обох сексів, що прагнуть поцілунок, уточнюючи стосунки (Чи ви поважаєте мене?)
8. Значне порушення узгодження трафіку. Примушені запрошення танцювати інших, часте використання інтер'єрів "ah, wow, eh":alkash:
9. Навігація Часткова втрата рухливості, забита мова. Категорична відмова від інтоксикації.
10. живий корпс
Я скажу чесності у всіх видимих випадках, хоча 2 найбільш в теорії оптимальні, але частіше ...
Джерело:
1.геальті рум
2.Гіттер в очах і бізнес-енергетика
3. У Бажання знати себе (до досвіду)
4. Вентиляція для виконання народних та похідних пісень.
5.Також, але гучний плюс танець.
6. Жнівень Бажання зловживати іншими, демонструючи їх міцність (мен) і відсутність комплексів (жіночі)
7.Пояснення любові до осіб обох сексів, що прагнуть поцілунок, уточнюючи стосунки (Чи ви поважаєте мене?)
8. Значне порушення узгодження трафіку. Примушені запрошення танцювати інших, часте використання інтер'єрів "ah, wow, eh":alkash:
9. Навігація Часткова втрата рухливості, забита мова. Категорична відмова від інтоксикації.
10. живий корпс
Я скажу чесності у всіх видимих випадках, хоча 2 найбільш в теорії оптимальні, але частіше ...
Джерело: