1231
Мистецтво тіла. Гіперреалізм
Якщо зробити професійно, тіло мистецтва є одним з найбільш захоплюючих художніх форм. Художник Крайг Трейсі народився і піднявся в Новій Орлеан, Луїзіана. Він вирішує, що фарбувати, коли бачить тіло моделі. Форма – натхнення для ідей. Іноді наклейка займає кілька днів. Після того, як він розрахував, що займає 9 годин з моменту, він кладе перший мазок на тілі моделі до початку фотографії.
Якщо ви подивитеся уважно на малюнку нижче, ви помітите, що очі леопарда, щоки і підборіддя були пофарбовані на підлогу. Решта малюється на спині жіночої моделі.
р.
Крайг Трейсі: Я не забрав тіло мистецтво серйозно протягом 5 років Коли я, нарешті, запитав себе, чому. Це питання і швидкий пошук Google змінив курс мого життя. ?
р.
р.
Зареєструватися
Якщо ви подивитеся уважно на малюнку нижче, ви помітите, що очі леопарда, щоки і підборіддя були пофарбовані на підлогу. Решта малюється на спині жіночої моделі.
р.
Крайг Трейсі: Я не забрав тіло мистецтво серйозно протягом 5 років Коли я, нарешті, запитав себе, чому. Це питання і швидкий пошук Google змінив курс мого життя. ?
р.
р.
Зареєструватися