Міні верфі на задньому дворі

Якщо ви будуєте його, він буде плавати. 11-метровий вітрильний катер, побудований однією людиною в його дворі, був кульмінацією його життядовго мрії.

1,1 км Об'ємні колодки використовують дерево, що залишилося над з 1987 р. «Це було низькою ціною, і було б викинути, якщо його ніхто не скористався», - каже Толгурст.

2,2 км «Для того, щоб зібрати гроші, щоб побудувати катер, я повинен знайти додаткову роботу поза фермою. Я використовував контракт на будівельну роботу, яка часто використовується свинцем, який я збираю понад 20 років. Я тільки мав купити одну тонну. Це займе близько $5,000, щоб купити все, що вам потрібно.

3. У «Перший раз він виглядав на човні, коли корпус перевернувся. Я любив її ще більше, ніж я зараз. Ви можете побачити її скелет і як його контури почали проявлятися, і це було так привабливим. У цей момент я уявляв готовий човен і думав, «О, я буду робити три-чотири років».

4. У Толерст в салоні Finda.

5. Умань Чудова кабіна.

6. Жнівень На човні кладуть на пропси, а змасті троянди над фермою.

7. «Найда» готується до переходу з двору до води, де вона почне свій перший рейс.

8. У «Друзі приїхали бачити не тільки нас, але й на човні. Тексти пісень, а це означає: А потім всі раптові вона пішла, і нічого не було навколо нас. й

9. Навігація «Коли я був втомлений катером після запуску, я знайшов шампанський корк і думав, що я даю до моєї дочки як сувенір. й

10. «Ніч перед катером був запущений, я міг би спокійно спати. Спочатку було заплановано, що човен буде просто наша, наша сім'я і близькі родичі, але тоді я зрозумів, що вона належить до нашого цілого мікрорайону. Ми по-справжньому об'єднали цей день, і багато зносів на очах. й

11. «Я був вилучений, коли Наїда була запущена. Я дуже відчув, що я отримав. Після того, як я майже отримував деякі види післяпологічної депресії. й

12. Висівки та інше обладнання катеру вартість чверті сумарної суми витрачається. Це робота для фахівців – вартість вітрила в два рази більше двигуна.

Зареєструватися