Професія антигламур

У цьому місті зло і невірність, всі вони говорять про кар'єру. І якщо вони не є, принаймні, вони роблять його пріоритетом. Приїжджають мільйони. У надії адвокації, закріплюємо вниз, піднімаючись, гачеться вгору, закріплюємо в ... Вони керуються впевненістю, але тільки невеликими кількостями не розбиваються або відходяться. Дуже мало досягнете вершини. Кар'єра Виконайте дистанцію життя, перекладається з італійської мови. Довгий був осей, що сучасна людина повинна бути корисною для суспільства не тільки як людина, але і як професіонал. І за останні п'ятнадцять років, з цим розумінням, який повністю невибагливий, альтернатива кар'єрному вибору для кар'єрного окропу вниз до нерозумного тріаду - економіста, юриста, журналіста.

З ЗМІ ми перевели рейтинги найпопулярніших і бажаних професій сьогодні. Подарунок керівникам PR, сірими політичними технологами, бездіяльними юристами, з яких є мільйони, сидять економісти, загартовані програмісти, песські журналісти, обсесивні телеведучі, глутонні банкіри та охоплені пластичні хірурги ... Вони змушують нас ебать, скажуть нам, куди піти в школу, змушують нас протікати через основний потік. Але слава і влада країни не заваджена біло-колірними менеджерами. Робочий клас. Це потужність. Не дозволяйте дітям йти до коледжу, не робіть їх до коледжу. Подаруйте їм вибір. Двері PeTEU відкриті для всіх, хто хоче стати справжнім професіоналом у своїй галузі і принести максимум користі до Батьківщини. І це вибір справжньої професії, яка може перетворити людину в людину, дати йому можливість по-справжньому реалізувати себе, знайти себе в професійній професії.

Після того, як на дозвілля, у мене була можливість розкрити Всеросійський класифікатор професій працівників, посади працівників та категорії Тарифи (ОКПДТР), прийнятий Постановою Держстандарту РФ No 367 від 26 грудня 1994 року (з змінами НН 1/96, 2/99, 3/2002, 4/2003) і вводити в дію з 1 січня 1996 року і проаналізувати його з точки зору рейтингу найбільш антигламурних професій. Звісно, це вартість мене тітанічним зусиллям, прокинувшись через тисячі професій, намагаючись дізнатися свою роботу функції (коли навіть Ху'янд прийшов до мертвого кінця, не зустрічаючи бажаного поєднання слів). По дорозі, щоб знайти рішення до професійних секретів «насивача», мені довелося розвести в сутність глибоких і неприпустимоних при перших поглядових процесах - «у процесі бабблінгу, зразки пульпи приймають для визначення рН. На рН менше 4,5 до м'якоті додається порція стрибків в кількості 5 г і підтримується необхідна рН 4,5-5.2 г. Після закінчення процесу м'якоть ділиться на тверді і рідкі фракції. Тверда дроба поєднується з тортом з першого етапу і піддається обробці відповідно до відомого методу виробництва свинцю. « » » » » » » » » » » » » » » Багато чого, що я зіткнувся з класифікатором, навіть дозволили мені розвивати і впроваджувати «масштаб рецидації», але це предмет іншого есе. Повернемося до класифікатора.

Всеросійський класифікатор окупності працівників, позицій працівників та тарифних категорій, що є невід’ємною частиною єдиної системи класифікації та кодування інформації (ESCC) Російської Федерації, підготовленої в рамках Державної програми переходу Російської Федерації до системи обліку та статистики, прийнятої в міжнародній практиці відповідно до вимог розвитку ринкової економіки. У зв'язку з цим я пропоную свій рейтинг найбільш протигламурних професій і деякі коментарі на ньому. Всі професії, представлені на Вашій увазі, є реальними, тобто це означає, що кожен з вас може мати відповідний запис у трудовий облік, відповідно до персоналу підприємства.

Проксимус

Авербендер (щодо організованого злочину, очевидно - голова бандиту)
Автоклав на парк брикети, так само, як і альундір і Ангобіровнік, тобто це незнімний, хто.
Апарати кипіння (Одна назва одного з видів термообробки тканин - відвар)
Жирний фортифікаційний апарат (як апетитні звуки - "вітамінізований жир", який п'яний трилітровою банкою напередодні зими не боїться будь-якого грипу, гострих респіраторних інфекцій, ГРВІ)
Utfel Cooker (змішування молазів з кристалами сахарози, для тих, хто не в курсах)
Апарати випаровування для отримання рідкого продукту (не складно уявити, що рідкий продукт і наскільки важко це для апарацика для твердого продукту)
Амортизатор діафрагми (накопчений сімнадцять діафрагми на зсув)
Апарат для отримання ембріонів титанової кишки (щодо отримання оксиду азоту)
Апарат для приготування мокрої міпори (щодо категорії агресивних вагінальних мікрофлори і мікотичних статевих органів)
Апарат для приготування емульсій з високим вмістом жиру (жир, краще)
Апарат для приготування інвертного сиропу (та інертного лікеру)
Апарат для виробництва кубів бульйонів (вся професія з п'яти категорій)
Апарат для виробництва сечовини (збитий, заливається в апарат і виробляється)
Апарат процесу бродіння (Я уявляю свого роду жаба, що піддається теплому з бублінгом та пінопластом)
Декомпозиційний апарат (морговий працівник)
Гідрогенний сульфідний інцинатор (щодо і деякий опік, так що це не дуже сильно)
Сушильна камера (всі професії потрібні, всі професії важливі). Виконується як пристрасть до сухильника в юнацькій молоді
Пристрій для відокремлення м'яса від кістки (латентний м'як, коханець пам'яті)
Кетлбородер (легальний вбивця)
бригада розвитку слаги (команда форемана - "Факсинг ебать покласти лагу тут, ебать ви")
Бригадир очистки відділення (довідник, голова районної поліції)
Бринзодель (культиватор сиру)
Butafor (продуктор гумових жінок)
Вакуумні термоплівки (спеціаліст для збільшення пенісу в домашніх умовах)
Кулька голчастих валиків і кульок (на кінець робочого дня так втомлюється, що кульки за валками надходяться). Чому професія поєднує в собі ролики і кульки. Це, ви не можете бути експертом тільки на голкових кульках.
Зварювальний апарат (це фахівець відчуває постійні труднощі в дефекації через зчеплення прямої кишки)
Підвіска кухаря (підготовка та поважна)
А ганчірка (колекції ганчірок з бумами, і робить відвар з цієї ганчі)
Штукатурка і перукарня (так само, як і з ганчірками, тільки замість ганчірок, ріже волосся з бездомних і варених сором'язливих)
Вафлідер (спеціаліст з ізоляції сперми для штучного запліднення)
Чай Квітка (Важливо титанічна робота)
Кролик (його, хто ріже вогонь після пікніки)
Схема аерозолі (прави категорії "Y")
Драйвер All-terrain (ліва категорія "Ш")
М'яка упаковка збивача (високий сорт). Один, хто може вийти на склад і легко вибити три або чотири тонни м'яких контейнерів, а на твердому дефіциті є неймовірним.
Рафінад глава вибивача (бункер в покраїнскій шині)
Титановий бісквіт (як ми вже навчилися, титан не тільки губки, але і ембріони)
Пиловлювач (прибуття в деко і вивантаження п'ять кубиків паперового пилу)
Комутатор локомотивів та екіпажу (Біль, ель, можна почути мене?) Дзвоните до Московсько-Петушки поїзда бригада, прийом.
Паразер кореня Capo (і конус копро)
Стрічка ременя (щільна застібка)
Кенер лайма («Див мене вапном, сім кілограмів, покласти ебать з»)
Гібрид Фібра (відновлення в глибокому)
Ви деревокерівник і ви деревобудівник.
Gollendorskie (не те, що ви думаєте, але фахівець в азбестах, хоча це нічого не розповість)
Гофровані кровоносні судини протези (повний щит, якщо ви мріяєте)
Роарер-шутер (ракети і іржі одночасно)
Гуртовка (має щось пов’язане з дверима в Українському хостелі)
Пушер (акне)
Двері (це не ліхтар)
Дагоргер (Спеціальний на Dagorgage (французька). дегоргеджаж, від грядки - горла, дегорзія, операція, що використовується в виробництві пляшкового шампанського для виходу дріжджового осаду. Щоб зменшити втрату вуглекислого газу і винних відкладень в шиї, заморожують пляшки перед пляшки. Майстер-дегоргер швидко не закручує пляшку, перевертається шийкою вниз, при цьому осад з корою викидається тиск вуглекислого газу, після чого пляшка поміщається в стоячу позицію, вино дозується лікером і закупоркою. Д. здійснюється на спеціальному апараті - гариті. Фролов-Дагрев А.М., радянське шампанське. Технологія виробництва шампанського вина [2 ed.], М., 1948; Агабальян Г.Г., Хімічно-технологічне управління виробництвом радянського шампанського, М., 1954.) потрібно трохи корисної інформації для дачі.
Соєвий дезодоратор (Для того, щоб вона була дезодорована)
Кріплення мережива (і рюшником). «Це краще звертати увагу на її справу, а потім rushiki є rushiki ці дні, тверда бахрома з барбекю» – порада деяких мужиків з форуму знайомств. Випадки – жіноче написання.
Демонстратор пластикових поезів (Адепт Кама Сутраса і Тантра)
Денатуратор спирту (у нас є найбільш пита країна в світі, тому професії доречні)
Принцип (спеціаліст в приведенні жінок до оргазму шляхом протирання статевих органів)
Займіть на штани, Коля.
Я тільки знаю, що престиж.
Дерев'яна пара (Я уявляю добре і чітко запам'ятовую смак попареного молока з дитинства, але попарене дерево...)
Програвач дренажу для вилучення міграліту (кілька кришок, коли акцент у слово «вимірювання» кладуть на першу струнку)
Подрібнювач кольдтану (хоровий дробар)
Дріжджі (День Соборності – 29 лютого)
Чим тенант м'яса і відключення (який пізніше робиться з вен незнімним)
Клер спіралі (для кожного клера спіралі є кривим випрямлячем)
Збиральний комбайн Algae (і мультовий маркер)
Морозиво (в Антарктиді)
Підбирач чайних коробок (і кавових банок)
Черевики (під нігті)
Навантажувачі шліфувальні органи (зволоження від оргазму тіла)
Морозиво темпера (не з слова "каль")
Сільники шкури (солити на зиму дві банки шкіри)
Виробник штучної ковбасної оболонки (від руберойд)
Виробник редукованих матів (мисливець, що сидить в репедах і одягнених непристойно в зв'язку з пропущенням в польоті качка)
Виробник кукурудзяних паличок (та рисових кульок)
Виробник міксів (і confetti обприскувач)
Ketgut, Casein і Cap Виробник (Вери Евіл Люди)
Виробник субтитрів (і чорна смужка на очах акторів в пікантних сценах)
Виробник чорниці (синій - має бути щось гарне)
Тестер паперових пакетів (небезпечна професій, при тестуванні мішків часто вибухають)
Тестер протезів та ортопедичних продуктів (живлення тіла сто відсотків ампутаторів)
Тестер гумових продуктів (включає презервативу до використання)
Калібратор олівців таблеток (разом буде писати дисертацію на тему технології калібрування таблеток олівця)
Калил Чепрак і технічна шкіра (від слова "каль")
Kayur (Переможець рітейл-2005 р. перехрестя шламів був Володимир Кобелєв з с. Ламутське – інформація від www.chukotka.org/)
Кварцєдув (туберкульоз)
Коктейль-підбирач (так само, як демонтажник)
Штановий консерватор ("Фак ви можете консервувати своїх штанів тут," насправді, ніколи не ate консервовані ріжки ріжок)
Контролер kip (і crow)
Очищувач котла (любитель проктолог)
Кумисодель (Uzbek simple-kvashevar)
Лабораторія для вирощування медичних п'явок (антіпод моризатора тархача)
Кошеня променевих тварин (і бездомних людей)
Макал (Китайський: Сон Hui Chai)
В’язниця Драгі (боцман вугор)
Макератор (у судовій медицині є таке поняття - гасіння, коли шкіра людини від тривалого перебування в воді перетворюється в гофрований і змащений. Що робити з ним. І є також cadaver emphysema, коли від довгого перебування в воді, корпси заповнюються патреактивними газами, набрякає як м'яч і піднімається знизу, але я був зачарований мої улюблені теми ...
Інженер машини для обгортання книг в суперкритому чохлі (наприклад, серйозний перегородник)
Інженер гідрообробки та змащування прес-форм (розшукачі - застарілі. конкубини). Коли до суду царя надійшли нові конуси, їхня вагінальна була ретельно мити, а потім змастити, щоб зробити все, як масло.
Machinist of furrow-filled машини (Я дивлюся, якщо тепер можна купити mahorka десь в чистому вигляді?)
Інжинірингова установка (блокування - пристрій для катування)
Драйвер тато машини ("ми мами, водій тато машини"). І Дад має машину між ногами, які не здаються дуже добре.
Мачинист очистки кукурудзяних кобів (корнистих дітей використовують його замість бензопили, щоб розібратись)
Месдра і перукарня (фахівець видалення лупи)
Негативний будівельник (темний песиміст, бук і бор)
Штучний монітор зубів (перший збиває природні зуби)
Інсталятор скелетів дрібних тварин (хіпунки, літаючі їжаки та аррогатні грязі)
Інженер-накачування (в комплекті, він отримає гарбуз)
Мультиплікатор (профі в питаннях faggots)
Накачування доньок (після попарювання доньок, їх потрібно відкинути для більшої інтимації)
Соляна помпа в басейнах (професія для завищених жінок в любові)
Весняний вітерець (за ГОСТ 3057-90 0 727-08-48)
Drot керма (великий мастуратор)
Рушник ріжок ("Нові, я розірю ваші роги, Джора")
Обрізка анатомічного матеріалу (ампутор)
Пальто різак (різак Валенков і дробарка)
Кефірна ковдра (найбільш ймовірний "жовтий" - foreskin in Kalmyk)
Овосокоп'є яєць (шкурат)
Rail оздоблювальні лінії оператора (і вставки для сну)
Оператор норцемеатної лінії (мійна мрія – стати одним і отримувати гроші за те, що я буду приносити з розбирання, щоб розпоряджатися корпсами братів Capotnen, і я подрібнила їх в м'ясо)
Оператор пульпи і подряпинної машини (уролог в процесі пальпації яєчок)
Оператор штучного запліднення тварин і птахів (як переважати овець ще уявити, але ось сова або дрова?)
Оператор гомілково-розвантажувального заводу (не вирізати біти, на які ви сидите)
Пастер-маш тирси (потрібно працювати в жіночій бані)
Фліппер (свінгер, шахраль, тимблер)
Ртуальний бункер (довголівий)
Анатомічний матеріал пробовідбірник (зняти пару рук, сім шлунків, чотири прямої кишки і шість cloacas)
Масовий штовхач (проф в питаннях людської норси)
Нагрівач на карусельному машині (а гойдалка)
Пастир (підтримує суть)
Педикюр (єдино один з тисяч професій, що вказані в жіночій родині). Чи не можна ручити чоловіка пальці жінки?
Оператор радіоактивних відходів
окислювач (розплавлений сир окислювач)
Колірна гамма штучних зубів (плітка жовта і чорна)
Шрот шліфувальний (це не шпоновий мазок для вас)
Poloter (видобуток від PeTEU за спеціальністю poloter)
Спринклер з микою (як і поприскувачем з пальником бородавок відрізають лопаткою «Нева», як в Владимир Георгійовичі)
Підставник рогових пластин («нині я закріплю тебе роги»)
Депаратор біологічних об'єктів (коли я навчався в інституті, в закритому музеї судової медицини на військовому академії, ми були показані банки з кишенями в формаліні - проаналізувати тип гімена і життя сексуальних впливів). Очевидно, що ці кицька банки є те, що це приготування робить. Велика робота.
Пресер цегляного чаю (і кам'яної ложки)
Колаген harness пресер (не гірше пресування абразивної м'якоті)
Пресер кори (регулятор виробництва три кубики на зсув)
Натискач мухового пилу, а також пресер, вирівнюється з тютюну (похилих робітників білого морського каналу)
Підготовка активних мас (Леніна в жовтні). Підняті активні маси робітників і селян до буріння взимку.
Приготувач алгового порошку і чіпсів, приготувач молазів повинен і приготувач пульпи - майстер його ремесла
Jet water Cooker (що тестові пілоти пити в польоті)
Продюсер підкомпактного перетягування (маленький перетягування - посудина для молодої Браги)
Програш в житті, що насичує все.
Launderer форми (великий і невеликий)
Партер Lao-cha (в акукара-чу)
Я пишаюся братом, він вибрав складну, але цікавою професією.
Скін Смеарер «Не замочуйте свою шкіру, Петро, вона вже широко відкрита»
Хелмет тягач (і табори манжети)
Порошок вражень decolee ("Ви повністю порошили мій декольур, Євген, до вражень")
Пульфоніст (одна з двох: або лабіпластичний фахівець або спеціаліст з лігаментотомії)
Відстеження на озері (або лінійний на боці)
Плеймовий селекціонер
Працівник виробничих лазень (і kolkhoz latrines)
Котушка саломи (запечена кришка перетворюється в масу)
Лімітер (морські вузли, благородна професія)
Дистриб'ютор вибухових речовин (як ви всі, всі доступні. Басафф
Tore сумки (використана гігієна)
Розробник-sweeper пінопласт (поруч представників цієї екзотичної професії, найбільшої кількості поашеств)
Вирощування вірусної тканини і бактеріальної маси (GO!)
Скальмар (мілер) кісточки-бой (шкіра, попарена, навіть до кісток)
Подрібнювач ріжок (для чого незнімається?)
М'ясорубка на ринку (ринкова економіка після всього)
Тютюн хлібопекарський порошок ( some прес, і хтось розхитає... Головне, що поява роботи було)
Ракліст (педерост)
Шар змащений (кунілятор)
Березовий ріжучий ріжучий (клапан)
(серйозно, logger)
Бон і ріжковий різак (порні роги і кістки, потім вони розрізають, потім вони пиляють, потім вони розрізають ...)
Управління праці (Oligarch Workers)
Ватний пастер (найвища трудомістка професія)
Карвер на вогонь (віртуоз, актор вогню)
Ремонтний спірар (подається в гарантійному ремонті його спірея)
Рем'єр (на підприємствах виноробної промисловості в виробництві шампанського методом пляшки веде технологічний процес перенесення осаду на корку (ремуажу). Візуально і органолептичним чином визначає момент закінчення бродіння в пляшках і дозрівання опадів. Консульовує правильну установку пляшок в шафках, визначає характер осаду і методи її обробки. Обробляє вміст пляшок, погладжуючи їх легкими ударами від стін пирогів і коливаньно-обертаючих рухів. Визначає момент закінчення ремуляції, відкриває пляшку і знімає осад разом з корою.
Раппер (Detzl)
Реплульпер (пилосос поліпа кишечника)
Малюнок з світлими фарбами (Авязівський, повний кислот)
Набір (сувка соди в склянках)
Збірник (перший клас)
Збірник ситоподібного сито ("Маша, обкладинка слитоподібного сита")
Колектор епітелію (збірник лупи, кукурудзи та лушпиння в КВД)
Порохова порода (найкраще гламур найбільш негламурні професії)
Шнур (професіонал)
Звукоконтролер (зразок до казок у виробництві та штрафах)
Пакер фанерних валіз (з таким валізом тільки на діловій поїздці до Кондопоги)
Пікіровка для патронів (і палички)
Фібрений бункер (або дистриб'ютором)
Шкіряний волокнистий загусник (dense)
Signaler bonova (чорний синонім з кліщом)
Сіло (каломи вольфрамового штанги)
Cyanide (прусинова кислота)
Гірськолижний та гірськолижний комплекс - почесні працівники с.
Уявіть, що можна протікати через ці труби)
Крем-боттлер (захищений захист від пилу)
Виготовляємо шовк борошна (ми зробили лоф жито)
Спостереження світла (реж., див., виграш)
Засновниця (сумка)
Алмазний сортувальник (невибаглива професія, пилосос)
Cramzite сортувальник (високий сорт керамзиту - ліворуч, перший клас керамзиту - право)
Сортувальник шматочок на опорних плитах (шматкові палички і резисти)
Виготовлений вовняний сортувальник (це тільки тітка!)
Куарка м'яти (як багато доріжок: "Що ви робите з м'ясом, ліонею?" Я зроблю його.
Риббонова серцевина (серце eater)
Стабілізатор-дефібринатор крові (жіноча вампа)
Скляний двірник (і як би вам сподобалося?)
Стереотип (стереотип)
Пільний зачіска (на шиї)
Стрінгер (приводи довге і струни душі)
Смуга docker (з'єднання до суглоба)
Сукноваль (платно)
Орендодавець велосипеда (оператор передачі Unsheltered)
Оренда брикету (або кронштейни?)
Зняти анімаційні зразки (зразки прийому до мультфільму «Діти, почекати 7»)
Видалення суворої (виправте твердість, фольга)
Сир (або солоний)
Таксі водій (придбання шини в таксі)
Талман (Ernest)
Текемнік (Бексман)
Келіч Бич (повідник зношених жартів бороди)
Елементи випрямлення керамограніту (уніфіковано)
Точне омолодження (якщо ви знімаєте “зношення”, то все буде зрозуміло)
Shifter (пам'ятка латунь, граючи свистий)
Тренер коней (Я трахнув у рот з такими тренуваннями)
Тузла художник (тузла)
Шкіряний маркер (садист)
Чистка бурових труб (мрія промислового сходження)
Це зволожувач флоридної сировини (чорт ви розумієте, потім сушені, потім зволожують). Було прийнято рішення.
Уніформа
Пакет kip (понеділок упаковки kip)
Посівний ущільнювач (спеціаліст у виході з купе)
Інсталятор кольору і світла (колір, світло, що різниця ебать)
Фармацевтичний працівник (вихованець фаршу)
Пакувальник пачок метеликів і волосся (порізка з областей «бікіні»)
Fazetschik, Phenolschik, Fermenter, Fibreworker, Feederman, Фіксатор, Паперовий наповнювач, наповнювач, Fleeper of Side Rings, Flotter, Fluswarr, Shawmaker, Frittower, Footer-macher на ремонт ванних кімнат - просто веселі професії на букві EF
Faolite канал burt цвіль (Я тільки знаю павутинні труби, які переносять сперму в яйця)
Фільтрер (базар)
Касер (діаграма Антоша Чехонте)
Халвоми (зміщені халати і встановлюють на ніч)
Hulkman (також Freeloader)
Хлорінний працівник (принклі відбілюють на мокрих сечових протоках)
Хоппер (турні колеги)
Центрифуга (голова до хребта в центрі)
Центрування скляних цибулин (центрування бульб дуже важко)
Ланцюговий в'яжучий (примітний міцний працівник)
вівчарка (просто вівчарка)
Очищувач димоходів, гомілок і печей (Лазо). Чистка бороди складна, вона стежить і віджимає.
Чистка каналізаційних тунелів і каналів (до цього потрібно)
Чокер (шак-шок, кін-кін)
Покрівельний (збуджена іржа)
Шихтовар Шлихтовар (дві черевики - пара)
Шуруповерт (повертаючи гвинт на 17 і гвинт на вісім)
Шоколад (анальний секс коханка)
Подрібнювач елементів (подрібнювач декласованих елементів)
Шупрінгист (не професія, але образ)
Штампувальник методом вибуху (одноразовий)
Стенгеліст (роботи на заводі Янгель)
Емаль (Jean-Baptiste)
Суддя (юдж)

Вся група трудових функцій, які класифікуються як так звані професії для ремісії наркоманів:

Драггер (корінний нікоманія)
Футер (кідний дросель)
Таблетка (Ecstasy lover)
Пристрої концентрації кислот (рідка рідина для тіла)
Апарат для отримання пумаронової смоли (на Кумарас)
Прискорювач дисперсних (дисперсних товарів на відступах)
Беттор (тільки, але точно)
Кокс сортувальник (формує смуги з пластиковою картою)
Smolcher Pakli (любитель ганюбаси)
Збірник шприца (в в'їзді, де розширилися Норкомани)
Грибний завод (культиватор мікозів або псилокібінів)
Lao-cha позиціоніст (lao-cha є потужним галуциногеном)
Драйвер шприцної машини (байаніст)
Драйвер шпинделя (nodezky)
Поперервник (при синдромі виведення)
Кислота (короткий і прозорий)
Кокс заливка (рідка кокс, чому не)
Дозування змішувача на аугаторах (захист від передозування)
Дугер (obobobos)
Драпер (драпірний курець)
Корінь солодкий екстракт кухаря (Я не спробував його, але вони кажуть, що ебать жорсткий)
Гільйотін (який є гілотином, зрозуміло, хто є гілотином - хз?) Може бути той, хто штовхає голову.
Резиновий кухар (районний кухар hanki або просто гвинт).

І нарешті, мій рейтинг найбільш протигламурних професій, щоб говорити, вісімнадцять кращих:

1,1 км Бригадир двору цегли (мама в бульйоні)
2. Breeder (розподільник) безкоштовно (до ебать безкоштовно)
3. У Лак-глобуси (не ебать собаки)
4. У Смітгер (спеціаліст з отриманням пустул для нічого)
5. Умань Пристрій парових доньок (пристойно в класифікаторі слово «одонкі» помилково пропущено літеру «pe», трудова функція – «збиті відсмоктувачі»)
6. Жнівень Кролик Skinsman (Чи можу я дати Him повідомлення?)
7. Про нас Водій поганий, а також помічник водія знешкодження (насос!)
8. У Боліфікаційний блок (фонтова робота)
9. Навігація Настоянка (і пілінг)
10. Golia face cleaner (миття обличчя і роздягання)
11. Коконовий очищувач і коконовий паровий апарат (патіенція і робота витирають все)
12. Екгестрові банки консервованої їжі (як все працює, чт?)
13.00 р. Mipore блок цвіль (запорскування зубів)
14. Brine хімічного очищення реактора (для ранкової похмілля)
15.00 р. Кульковий ролик (плеєр на кишенях більярд)
16.00 р. Відбілювач агарного желе (і кунжутом желей)
17.00 р. Шпон шпону (шкарпетка ексфоліатор)
18 років Інженерні гранули добрива (пісочні гранули з цукровою пудрою)

浜у 涓 蹇

Джерело: