Ksenia Sobchak розіграний в великий спосіб

Відомий для свого скандального антатичного телеведуча Ксенія Собчак нещодавно подарував всю московську красу. Навіть мама Ксенії Собчак, Сенатор Людмила Нарусова, приймала, що вона була зачарована дочкою.

Ксенія Собчак за шість місяців до захисту дисертації (фото з журналу веб-сайтів.vz.ru).

Додано до [mergetime]1142157706[/mergetime]
«Ми, звичайно, очікували все, але ніхто не міг уявити таку нестерпну шуму навіть уві сні», – Віктор Кобов, відповідальний учасник російської академії наук, розповів наш спостерігач Регіна Співак, заступник директора Інституту геохімії та аналітичної хімії Вернадського.

Як виявилося, Ксенія Собчак не вдалося захистити свій докторський дисертацію на тему «Механізми адсорбції та поділ сефаксів для проведення аналізу токсичних полігідрокарбонів у високопродуктивній рідинній хроматографії».

«Ксенія не врахувала, що поліциклічні ароматичні сполуки є термостійкими, а результат їх поділу в системах GH не завжди достатнім для початкового стану», – пояснив керівник Собчак, доктор хімічних наук Ніна Князьєва. Я не знаю таких елементарних речей, тому я повернув дисертацію Xenia для версії.

Нарусова М.С. сказав, що вона була «вільною і ашемією Xenia» і що навчання в Московському державному університеті імені Палеонтології, як і раніше закінчила магістра математики від Кембриджа, «не може служити приводом для цього страшного шампана».

Джерело: