Кількість серця

Взяти з Вова, це дуже сердець, написаний

Кожен повинен прочитати його!

Вона прийшла ваудібно, позаду, закривши очі своїми руками. Він зважився, отримав від свого крісла, забрав руки і повертався. Що відбулося, дитина? Він запитав ніжно і сумно, так як він завжди знає відповідь.

Я хочу їсти, вона сказала спокійно, шукаю в очах і посміхнувшись по-молодому. Звісно, дайте мені тушковані овочі або зробіть салат. Або ж ви хочете якийсь суп? Він славився плутанно, все ж захоплює щось. Ви знаєте, що я хочу, вона сказала Її любов очі не зв'язали, занурилися у себе, навіть долоні потіли з хвилюванням. Все правильно, він зважився і пішов на кухню. Вона сидить поруч з ним, зняла сигарети і тихо копчений, не беручи свій воєнний погляд. вона не була навіть блінка – вона дивилася і годинникала його підв'язувати фартух (з Bambi; вона дала йому після першого часу, тому що він закопував свої улюблені світлі джинси), навмисно равлики голосно з горщиками і пансами, мокро кільцями з виделками і ножами в раковині. Повітря запашна як посудомийна машина. Вона виграла і він перевернув на капюшон.

Що ви хочете сьогодні? він просив гучно через шум витяжки. Її обличчя lit вгору з посміханням він любив так багато - до тих пір, поки тільки одне, що називається її. Тепер він боявся його і спробував не дивитися. Важко пюре і гриби, вона сказала повільно. Потім, думаючи про це, я додав, не відступив. І сигарет. Я не буду, він сказав. - Але можливо, не сьогодні? Дякуемо! Після всього, є так маленька ліва... і пюре з грибами я зроблю тебе так. Смачний.

Вона дивилася на нього незрозуміло.
Ні, нічого не зважився. І він очистився картоплею.
Поки гриби були обсмажені, він зробив соус і салат. Він міг зробити це швидше, але він намагався витягнути останнє, що вона потрібна від нього. Тексти пісень, а це означає: Руки зробили все себе, він не думають про що-небудь. Дуже ретельно нарізані огірки і помідори, змішані гриби з цибулею, перемішують пюре з дерев'яною ложкою. Він ніколи не повертався, але він знав, що вона закопувала і дивилася його кожен рух. І кістка.

Величезна порцелянова страва (не завжди дивно, як вона була, так тонка і невелика, тому підіймається) поступово наповнений океаном жовтого пюре, на якому гори грибів і салату змащений. Я люблю бог від деяких Чукчі міфів, він згубився до себе, забуваючи. Деякі Великий качка або волоський батько. Ор... І він пам'ятав, що він повинен зробити.
Нарешті, він кладав дощ кіндро і петрушки на світ.

Я шукаю його акуратно, ні, здається все. Добре, це час.
Він витягував величезний серрований ніж з ящика. Яка чарівність, вона заклала руки, коли вона побачила його один раз у вікні. DLEA-O-MA-RO-V - вона прочитала шліфи і посмішка - це мій подарунок для всіх іменинників, які я пропустили, тому що ми не знали один одного... І милосердя. Він вперше використовується для вечірки. Зручно, вона просила ретельно. Якщо тільки він поклав гумову посмішку під його мертвими очима, це була інша справа. Що означає технологія. Вона поцікавила його на губах і вони зробили любов прямо на столі. Вони все ще трахаються, він пам'ятав сумно. І тепер вона тільки хоче одну річ від мене. Гаразд, що. Я починаю рано, це кінець.

Він зняв свою сорочку і складав її акуратно на стілець. На столі вже був невеликий басейн, він зігнутий над ним і поставив кінчик ножа проти одного з незлічених рубців. Він різко видихнув і притискав. вона застрягла в спину – вона не могла звикнути до неї. Тіло, здавалося б, розсипається на дно басейну з одним люмпом, за яким щільні труси відразу зволожують; з тим же звучанням бабуся вичавлене молоко з коров в відро, коли він був маленьким і живим в селі. Він посміхався, запам'ятовуючи смак запареного молока, і відразу відчував солоний пухкий запах власної крові. Він майже кинув, він перевертав бліду і закріпив його ребра. Він розширив отвір в грудях досить, щоб вийти там з руки і витягнути його серце.
Я маю на увазі, що пішов з нього.

Безформова безформова пень виявилася досить невеликою. Цей шматочок своєї душі був б'є абсолютно мовно, і це здавалося йому, що він мав трохи гуінової свині сидячи на руці, лякався, з чорними бобами очі, і тремтіння, тремтіння, тремтіння ... Він знову зважився, відчуваючи жаді і люблячий погляд зі своєю потовою спиною.

Можливо, залишилося всього два рази, він думав, зваживши одне-велике серце в долоні своєї руки - як звичайний гряз вологого м'яса. Потім - не було - кладемо її на дерев'яну дошку, де він впевнено нарізав на два шматки, трохи більше, ніж інші. Чим менший, він акуратно поклав в отвір між реберами. Скринька засмагла як устриця, тягуючи біль назад в себе.
Вона настала безглузно і торкалася плечі. Він повертав повільно і ніжно клацнув кров, залишений на шкірі і ножем. Як і піни я загрожував, коли мій мама зробив варення, він посміхався від своєї волі, і вона відповів йому з любов'ю посміхатися, від якого він не встиг відкинути.

З деяким злом, він почав різати залишилися шматки в тонкі смуги, натискаючи ніж глибоко в дерево. Потім покладіть їх на край блюдо і покладіть їх на стіл перед нею. Він сказав. Всеправо, дарлінг, вона відповіла і граціозно взяла виделку.

Він сидів перед нею і дивився її їсти.
Смачний він попросив, як блюдо знову перетворилося. Вона лизати і подивитися на нього з голодними очима. Тільки трохи і протерти тканину крові з кута рота. Сонце, але не залишилося нічого, він сказав пацієнтові. Я знаю, вона простягається. Але можливо ще один шматок? Про нас Я дійсно, дуже хочу. Він зважився. Залишилося лише один раз, любов. Останній, ви знаєте? Так, вона зважилася сумно. У вас є смачне серце. Найсмачніші. Ви найкращі. Я люблю тебе так багато.
Я люблю тебе, теж. Чи можна У мене є ваш сигарет?
Вони ментол.
Що б.

Він вийшов на балкон і був занурений в холодний ментол дим. Саме він розповів про місто. Я шкода, але це просто один раз. Ну, можливо, два. Як жити без серця? Так що я збираюся залишити незабаром... ви не пропустіть мене тут, океї? І подбати про неї, окай? Це не її несправність, вона хоче краще. І я люблю її.

Він зробив ще довгий час і думав, як добре це було те, що це не буде останнього сигарети. Я був там, намагався насолодитися ним особливим чином, думав про щось сумне. Це патологія, насилля. І тепер я просто курити, тому що все ще трохи життя попереду, трохи часу, щоб провести. Принаймні просто курити.

Він кинув сигарет, і що маленька зірка вилетів з балкона. У цей момент щось різко вдарив йому під лопаткою. Хворий біль паралізував своє тіло, він не міг пересуватися, а гострі птахи стиснели його серце і витягнув. Він зігнутий в болі і щось сильно підштовхнув його через скло, вниз до міста, на холодну вулицю. На рейсі він прокочував по спині і побачив її тримаючи останню частину свого серця в руці. Вона посміхалася в нього з найкрасивішим і люблячим посміхань.

Він впав на заморожений асфальт і зламаний скло. Отвір у спинці точно вкритий несмоктований гель, і він спалений живим м'ясом. Всі свої кісточки розбили, що загнила біль, що сплетить по всьому тілу, він не міг переїхати, але живий, поки його серце було живим. Я люблю вас, він збивається, шукаю на тільки світлі високі, кухонне вікно. Оздоблюйте його і я нарешті отримую спати, він думав, нодинг з холодом. Але час пропущений, світло в вікно вийшов, і він вдихнув і вдихнув, і його волосся покривають заморозками. Ви, ймовірно, врятували деякі пізніше, любов. Я даю вам все до кінця, не ви розумієте, моя любов? Я просто не хочу, щоб ви отримали смузі... це все. І ви не розуміли мене знову, він думав, і захотівся з холодом, і спалений болем в зламаних кісточках, і збивається вгору - коханий, коханий, люблю тебе.

Вона ate the last шматок її серця для сніданку. Він загинув з очей відкритими, посміхаючими, і його посмішка трохи розтоплюється холодними лютими лижами.

Джерело: