День вбивця!

Ні, я мав різний досвід життя. Але що це? Ви коли-небудь знаходилися, або не відчуваєте себе, але відчуття, що все, що відбувається так реально, що це не відбувається для вас? Це почуття не залишив мене на другий день. Але вся мережа подій так дивна і неадекватна. Коротко, тут:

Вступ:
Учора я пропустив лаба, який пройшов до іспиту, в GPSS, які я не розумію, я ще не спробував. Але все ж він прийшов, сісти і вивчав програму семестру за 2 години, після чого він написав лабораторію і пропустив. Успішно. Загальний ідіоз. Удачливий Насправді мова не була такою простою – примітивною, хоча вся група страждала з нею. Потім ми вийшли з хлопчиків, і ми знаходились на паркані навколо входу в одною, з цим низьким парканом, де кожен висить і димить. Ось де ми отримали високі. Я сидів, в радісній pachuistic euphoria, теплий (це було теплим, не спекотним) спекотним сонцем, було чітке небо навколо, Бон Джові (Відкрити всі німі) і Ленінград (Pidaras) грали навушники, а в роті був муфтний аромат Марльборо ... - І я дійсно караю!, як я sang на мої навушники неординарний дядько Сергій ... Це було просто добре і радісно в душі, і як яскрава, як в небі над мною. За перший раз в багато днів... і навіть місяці... Я прийшов додому в гарному настрої, і я насолоджуюсь писати всю нічну довгу. Але! – це те, що все почалося...

Нораз:
На наступний день був самий неймовірний, ідіотичний, приступний, неможливий і чудовий день життя. Я залишила будинок буквально переповнений на крилах мого віку (середній настрій не тільки не відійшов, він отримав ще краще!) Найцікавіше, що це здавалося б, абсолютно нічого не радіти - Я пішов, щоб створити іспит, який я не знаю, і не був навіть допущений до нього, тому що для перезавантаження, крім лабораторій минулий раз, потрібно напрямок, і він повинен бути отриманий від декана, який вирішив вигнати мене. Але я все ще HARASHO! і більше, ніж це, я відчув величезний підйом духу, швидкість сили, вакантність і чудовий настрій! Я пішов на зупинку, навушники, як завжди грали список вибраного, сонце було блискуче в все і куртка, що натертий в свіжому вітрі - коротко, все було HARASHO!, як це може бути!
Ймовірно, в певній точці свідомості будь-якої людини вводиться в кут, якийсь захисний механізм працює, коли, не в змозі витримати кількість думок, турбот, розчарувань, турбот і турбот, почуття реальності і важливість того, що відбувається просто вимкнено, вводячи людину до стану глибокої дитячої ейфорії або, більш просто, завершити (маю, що я пробачу знову дам) POHUISM стосовно усього ... )
Я сидів в мікроавтобусі, від вікна від сонця, і, співаючи до музики, забитих на його весняні промені. - А потім це сталося! Подія, після чого весь день був просто не на автобусі, прямо навпроти мене, село Она. На початку я не приділяв увагу їй - продовжила насолоджуватися митками і милосердям, посміхаючи на посмішці сонця. Тоді я виглядав на неї. Незвичайний:
- Малюнок?
Нормальний, стрункий ... хоча б не недоліки, хоча б не супермодель.
- Честь?
Ну, мій, ймовірно, мав багато більше... Ну, ебать його, це не щастя!
- Волосся?
Темний блонд, і стрижка дуже знайома. Щось між Zemfira і Splin, тільки акуратно.
- Обличчя?
- Шармінг, жіночний і стиль милий, як кошеня! Шкіра трохи засмагла і майже ніжно ніжна... чарівна посмішка... - І очі! Найголовніше - очі! Вони були життєрадісними, блискучими, чистими, безневинними і чесними ... і також проникаючі буквально через ...
Я зрозумів, що ці очі були зірвані на мене за хвилину! - Але тут ви йдете! - ні тіні гасіння і інстинктивне бажання відходити ... Насолодіться тим, що я дивився на неї і її очах і посміхатися, чим більше я потрапив в смак! Вона не дивилася ні, але тримала дивитись на мене і посміхатися. У мене була чарівна мелодія (...Не показаю брекетування мого серця...) і я не міг вирішити, насолоджуючись кожну ноту, чи була її посмішка більш красивою, або теплою сонцем. Ми з радістю шукали один одного і посміхнувшись, як повний ідіот, але той факт, що не було двох щасливих і радісних ідіотів в нашому величезному світі час, це обов'язково!!!!

Нодва:
Коли я приїхав, я зрозумів, що я мав два варіанти – перше, щоб перейти до іспиту, другий – піти з нею і НЕ дати їй йти !!! Ми не задоволені альтернативою. Ви просто повинні визнати себе, що все вже вирішується.
Я дізнався, що я зробив право, і якщо я не зробив, я, безумовно, не змінив себе! й
Ми підняли стопу, і це навіть не приймав мене мужність підійти її... як вона скоригувала її гаманець і одяг. Я не бачу мене, і пішов з нею. На відстані пари сантиметрів милосердя здивує, вона різко перетворилася і обличчя. У своїх очах, через несподіване миготливе незрівняне радість, змішане з інтересами, і вона хотіла розповісти мені щось, але я поставив палець до губ - Ш-ш! ... і shook мій голова шукав в її очі ... - її губи стикалися трохи, ніколи не закінчуючи що я почав ... Так ми стояли на кілька секунд, але в ці кілька секунд очі сказали мені все ... все, що я хотів бачити в них ... мій пальці похилити шию, я щасливо відзначити, що я не помилився - шкіра була настільки ніжна, що оксамит не йде в порівнянні ... Я запросив її рукою і сказав: «Ком?» І ми пішли...

Щоб бути чесним, я розморожую багато речей в моєму житті (... холодильник, наприклад, з 10-го поверху кинув ... - Ні, я не живаю на десятому – я підняв його на ліфті, зокрема, з друзями, і в цьому сором'язливому настрої я був в загальному морі шакен, але я не чекав такої речі від себе. Ззовні все виглядало як сором'язлива мильна опера, наповнена романтичними рожевими snot і грайливістю - BUT FUCK !!! - Це все реально !!! Я просто зробив те, що я хотів би зробити без думки про те, що люди будуть думати про мене, як вона буде реагувати, що це буде виглядати так... І він працював !!!

На шляху я дізнався, що її ім'я була Нестя, що вона також відразу сподобалося мене і вона була так сподіваючись, що я запитав її про це в машині, і коли я вийшов, я практично кричав з відступом, що я ніколи не зустрівся з нею, і тепер мікроавтобус займе мене і її в різних напрямках і ми не побачимо один одному. Я не мав часу дізнатися більше – вона проживала дуже близько, а не її, але її тітка. Ми домовилися, що після іспиту я підбираю її, і ми зустрінемося.
Це ніколи не сталося! Ні, звичайно, я зустрів на вулицях, пляжах і так далі, але це не було навіть близько. Все було так дивним... і в той же час природно, як якщо все повинно бути... (Це потім років тому я дізнався, що є така наука НЛП і все, що сталося там не так складно зрозуміти, крім того, зараз здається мені, що вона повинна була насправді - романтична, приступна і досконала...). А ось ідіоці тільки почалися...

Нотри:
Прибуваючи в інівері, я дізнався, що декан пішов на Москву на тиждень і тепер замість нього, заступник Декана Заркова - найсолодша людина, яка в той же день гальмувала замовлення (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! вже в навчальному відділі!, і після того, як я міг важко відкликати сьогодні, я сказав, що нічого, пізніше відкликати, ви все ще маєте цілий тиждень ... і якщо я не маю часу, то вона підкаже мені !!!
- Уявіть собі, вчора я вже запакував валізи для армії, і сьогодні немає того, що відбувається - Я не люблю !!! ) Почати з друзями, які були поголені в коридорі, чекаючи комісії, і в місці-бланковому діапазоні не розуміли, чому я був так щасливий, коли я був майже злий з... Я побажав їх удачі і пішов назад до неї.

No 4
А потім це сталося. Прибуваючи там, де ми відокремили, я знайшов, що на двері її входу вішає величезний старий домофон, який не хотів би назвати її або дати мені всередину.
Настроювання різко зійшов (...)
Усвідомляючи, що мої спроби впоратися з ним неспроможні, я просто сидів на рейлінгу біля дверей, дивуючи те, що робити далі. - Насправді, вибір не був великим - Я вирішив, що я не пропустити його під будь-які обставини, чи це сталося! Так він сидів на крильцях і чекав. Про півгодини після того, як мій бабуся прийшов і почав мене, пояснивши, що «старий, він вилікував весь час...» На швидкості ракети я пролетіла сходи до 4-го поверху і накиньте кнопку дзвіночок.
...
...
- ПОЧАТОК!!!
Це думав, що прийшов до мене, коли тільки тиша звучала за дверима. - Черрт!!! ФОРУК! Чому це завжди буває мені, тому що сьогодні такий чудовий день!? Це просто не може статися як сьогодні!
до Але це сталося. Мудметр стріли впав нижче нуля.
... Я пішов з Гончарову до зупинки абсолютно депресовано. Днем народження! І тут... Я думаю, що я дійсно той, хто може сміливо повісити прапор з образом американського слова !!! .
- Зареєструватися Ноутбук в рюкзаку зглушений і музика була перервана ... акумулятор помер ... Все для одного ... Але соромлюся, я думав, що це не вдалося закінчити? Я знову вірю в дива, і в щасливих нещасних випадках, коли раптом така буммер!!! Вона виглядає як вона не чекала і лівою... Або можливо, вона ще не залишилася, можливо, вона ще на зупинці, можливо, є її зустріч... Залишки надії все ще смотреться, але до зупинки в центрі ще 20 хвилин, і в той час вона обов'язково залишить, навіть якщо вона була там. Він не може закінчитися! До того, як я мав час думати про це думка, слова прийшли до мене ззаду: Зачекайте, не запустіть так.
- Я не знаю.
Я повернувся і почав сміятися, або досить сміятися гістерично, я просто мав захоплення. Тексти пісень, а це означає: І вона, усвідомлення настрою, також сміється з мене. У нас є багато веселих прогулянок по вулиці і поширення вражень, а також радіти тому, що ви не втратили один одного, незважаючи на всі правила, деякі ідіотичні пригоди...
Але не було кінця дня. й

Ніфія.
У Новому місті ми прийшли до мене (закинути рюкзак з комп'ютером) і що був сюрприз моєї матері, коли я з'явився в об'ємі з дівчиною, тому що тільки вчора я потерла її, що вони всі f ***king ... і я не зв'язуюсь ще, тому що я вже грав все це #глуцький !!!... І ось я, тому, стоячи ліфтом і відтіняє дівчину, і я все ще, повністю загубився в місці, де межа допустимості і реальності, забуваючи, на чистій машині отримав сигарету і почав курити... Тексти пісень, а це означає: Тоді він прийшов до мене і я дивився на мій мати. - Вона мала трохи щелепи на дверцят. Не знаю, як довго ця німа сцена була прослужена, але неприпустимо, ліфт прибув, і ми зникли безпечно. Як тільки двері закриті, я був спеціально пропущений в га... Тепер уявіть наступне зображення:
На першому поверсі відкриваються ліфтові двері, а там, в об'ємі з лівою дівчиною і сигаретою в її зубах, а навпаки вхід... «Ще не знає, що ми ще не зламали!» Вона кинула сумку з сюрпризу і варто - вона нічого не може сказати. до Ви, що вона думає, що вона дівчина все на мазі, за рік ми були знайомствами, і ми не пара води, і що я все так званий і добре і не куріння, і до того, як ми будемо кинути ядерну бомбу, ніж я змінити її !!! У слово, я заморожую з сюрпризом на другий, а потім, розуміючи що сталося, я не пам'ятаю знову в день, почав сміятися гістерично. Не чекаю, щоб мати говорити знову. Уже на вулиці, Настя, дізнавшись, що справа була, також сміхалися, і ми пішли в обійми, щоб ходити, радіючи, що магія все ще буває, принаймні іноді !!!

В короткий час це історія про найпривабливішого і йдіотичного, а ще один з найщасливіших днів мого життя. Як я відчуваю... )

Джерело: