Учасник Союзу художників

Учасник Союзу художників
Художник з Красноярського використовує дитячий орган замість щітки

«Я прийшов до початку життя наприкінці», – розповідає Красноярський художник Олег Пономарьов. Більше трьох років тому він закінчив десятирічний проект горизонтальної лінії. Під час написання всіх картин в цій серії Олег використовував власний технологічний ноу-хау - як робочий інструмент, він використовувався ... найбільш інтимна частина його тіла.

до Пономарьов, членом Спілки художників Росії, пояснить свій вибір. - Але я зробив найкращий вибір. Я входжу в інтимне з'єднання з реальністю через м'якоть, яке я використовую як робочий інструмент. Я прагнув постійного оргазму не тільки в житті, але і в творчості. Я не відокремлю ці два поняття.
Олег Пономарьов пише свої невірні полотна, коли його «руч» знаходиться в спокійному стані, адже збудження в цьому випадку є ворогом доброго: «Стомат стає менш пластичними, а дрібними лініями погано одержуються. й
Митець не боїться дьогувати його «інструмент» з звичайними масляними фарбами. Він змивається, як звичайні щітки, в звичайній воді.
З «інструменту» митця приходять «оголені з яблуком» або «Six-seat літака» – картини, відповідно до живописця, «сексуаль в космічному розумінні». й
До речі, за віком 40 років Олег Пономарьов може пишатися п'яти дітей віком від 20 до 5 років, спадкоємцем з чотирьох дружин. Зараз він одружений на п'ятий раз, до 29-річного Світлани. «Жінки є частиною реальності, з якою я входжу в сексуальний контакт», - сказав він.
У рідному місті ніхто не оцінив свої картини. Пономарьов боявся відвідати виставки і в його майстерні встановили телефон з декількома детекторами.
- Я боїться, що незабаром вони зацікавлять мене з Союзу художників Росії і захоплюють студію, Олег скаржаться. Всі міжнародні олігархи зацікавлені у своїх роботах. Купити дорогі.
Новий
- Я зізнаюсь тільки вам... - сказав в кінці розмови Олег. Я ще не вирішив, але хочу зробити фігурну обхват. Ось як я отримую фоніграфічно тонкі лінії!

Москва Комсомолець
21.03.2006

Джерело: