- Дад, Dimka pushed мені сьогодні! - Ось вілла. Зносостійкі колготки швидше, ми все ще повинні йти в магазин. - Я відштовхував вас важко, жорсткий! На коліні. У мене є синець, тут. - Так, yeah. Де Дімка? А до речі, що він робить для вас?
- Моя мама взяла її. Вечір з Віталом! Dimka коментує найкращу шину для прискорення контакту, і Vitalka каже Cobra. І я сказав, що найкраща шина є pee-si-i! І чому Димка атакувати мене... Я маю право?
- Хм. Ви знаєте, що ви краще зупинитися з цієї маленької розмови. Не потрібно для жінки бути таким розумним. Якщо ви не хочете, щоб показати його, Де реіту?
- Акумулятор. Сухий після прогулянки. Я вирощую з них, до речі. Мені потрібно оновлення знову.
Ви будете модернізовані, коли ваш тато оплачується на роботі. У той же час принесіть сюди і витягніть їх. Чи можна дивитися мультфільми після півгодини?
- Ноп. Відбувся блок живлення телевізора. Тамара Антонівна звернулася до неї, і вона не працює. Жовта будівля, я думаю.
- Будь-який може бути. Давайте мені допомогти блискавка.
- Я можу це зробити! Я не ламер!
до Ні, звичайно, ні. Ви досить розширений користувач. Це просто те, що ви робите це самостійно, замкненене відділення буде закрито на космосі.
до Не вірно! Моя мама говорить я так швидко, як четвертий пентій! Чи потрібно купувати люки там?
- Сортування.
- Сидіння або поділ?
- Ну... Нехай це тихий, huh? Оскільки ваш вчитель має великі очі. Більше точок. Це дійсно вирішить, що ми, як резервні копії, все ще дрочить навколо з floppy диски ... Насправді мені потрібен флеш-накопичувач.
- Для мультфільмів?
Ні. Це інший флеш-накопичувач. Флеш пам'яті. Трохи про те, що йде в багато речей. Дядько Ігор має один, він одягає його навколо шиї, на тросі. Пам'ятайте:
- Звісно я до. Він прийшов до нас довго, і ви продали його нашу матір! Разом з процесором ...
-Я. Дивитися, приїхати, є щось дивне про мене тут.
Це, мабуть, тому що ви кладете на капелюх, що бабуся Барбоське дала грати. І Барбоска відчув її вчора і поховав її під старою системою. Побачити, вона зварила у спині?
- Хм. Я просто думав про те, що я пішов додому.
до Що, вітер знову вимкнено?
Я працюю в Linux за другий місяць!
до Він не літає?
до Він згинається пальцями, він інфекції.
- Чи можна зберегти клаву?
- Клава не може бути збережена. вона мертва. Я сказав, що ти і твоїй матері, не хворий, поки не прийдеш! Вона була ледве дихання, і ви загинув її.
до Ми не знали! Спочатку вона була дуже веселою. А потім раптом вона дрочить, як вона скаже! Моя мама повинна закривати її. Мама, ви знаєте, як налаштувати мене! Її Тітка Galya просто що день обіцяє новий рецепт млинців мило...
- Забудьте його. Розкажіть, що ви граєте з Наталою сьогодні.
до Ми не граємо разом. Не цікаво. Вона не знає про поросят. І я ніколи не чув... І насправді вони мають лише другу копійку в домашніх умовах. Що я можу говорити про таку дівчину?
- Ну, про ляльки, наприклад... Що говорять інші дівчата?
- Так, про всі ці речі. Ви знаєте, Тамара Антонівна сказала, що я, ймовірно, дивитися занадто багато дитячих шоу. Я хотів би розповісти вам про це, але вона пішла зараз. Ви прийшли до мене після всіх.
- Чому кажуть, що? Що ви сказали її?
Я просто попросив її, якщо вона побачила будь-які фейки, що виконуються в коридорах Дума. Особливо на рівні вершини.
- Ну і ... ?
Вона дивилася на мене і сказала, що це занадто рано для мене, щоб розповісти про політику. Що таке політика?
Добре, що така доросла річ. На рівні вершини ви скажете? Якщо ви поговорите занадто багато, я не граю Doom знову з вами. І я вирішив пам'ятати молоді. Закріплюємо комір. Ви втратите свої рукавиці?
- Ноп. Я єдиний, хто зламав сливу тут. Добре, пружність.
- Мама пришиває її додому. Чи можна носити черевики ще? Дякую! Ви можете побачити дочку sysadmin! Скажіть до вчителя і йти вперед.
Джерело: