Creo Pra Jobmintona, Hlog 6

Глог шести.

“Пухлі, вони трахаються занадто! Враховуючи, що жаба, держава любить вушка жіночно, можна припустити, що теоретично вони можуть ебать цвяхом вусі. Від невипущених

Зовні вікна він був дощовим і трахнув джент. Настроювання прахведар-аргазмолога було підвищено через шоале з чарівним поїздом вранці і додатковими заняттями з студентом СтальВега до дня. Трансфер, в якому Візантінтон пішов до Невидимого, був незвичайно ненаповнений, який стимулював Праведсар Слегонський нопердеш з життєрадісним "Перші Дні!".
Аудиторія була виведена. Учні зробили задоволення себе, запустивши бункери з жовчним жовтком і збиванням.
«Прев-e-e-ed!» припинив хорошу роботумінтон, стрибаючи двері.
«Даров, Прахведар!» відповідав студенту, миттєво приховавши його коки в дворі, «Що ви сказали нам сьогодні? й
Сьогодні у нас є дуже складна тема. Ми розкриємо тему йобли з таким загадковим явищем нашого життя як peteushnegi.
В аудиторії:
- Prahvessar, але вони є помилково, - сказав, що найщасливший студент Millie, - вони знають, як wank! Що. Просто собі.
«Чи ви, мед!» - сказав Робочиймінтон. - Петушнега в студії!
В аудиторії запроваджено пелюшку.
Мета роботи — вивчити його структуру. Як ви визначаєте, якщо ви шукаєте?
- Прищі на кулі!
до Це право, студент Cliff. Детальніше
«У мене є волохаті руки, ймовірно,» запропонував студенту Нік.
- Wrong. - Виправлена роботамінтон, - callous - так. Вони також мають припливну звичку тримати руки в кишені.
- Чому, prahvessar? Про нас
- Дітинах, клетон хлопчик! Ви читаєте хлопчиків вранці? Все дуже просто - інстинкт самозбереження змушує їх завжди тримати себе на юка.
- Всі права, prahvessar!
- Stalvega, до ебать дошка. Що це таке?
Я не знаю... Я не бачив цього.
- Погано. ПЕНІС. Він той же, як нормальний сексуальний удар, тільки три рази менший і shabby, тому що Peteushneg абсолютно не може ебать що-небудь, але їх руки.
до Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, Ох, О
- Я вдень. Ми будемо навчати вас секретами ебать наук. Тепер ми записуємо.
Учні захоплювалися конспектами.
Сама складна справа полягає в тому, щоб зробити пухнег ебатьable.
«І як відрізняється від бабблінгу?» попросила допитливий Діман.
Elegance є власністю об'єкта. І життєрадісна людина. Кстаді, Мущинська частина населення, хоча вони не ахтунгам, повинні знати все це. Вчити дітей!
«Пасіп, prahvessar», - сказав Діман smackedly.
- Продовжити. Еквівалентність пелюшок підвищується, якщо ви використовуєте предмети, такі як лінійка і плоскики правильно. І зберегти вас Мадратар, дорогі деффакки, щоб доторкнутися до руки Пеніс. Тільки допоміжні предмети.
«І як можна використовувати лінійку для збільшення f***kability of peteushneg?» попросила Музанічаня
- Елементарні. Для цього беремо лінійку в праву руку і ебать її на Пеніс Петушнег. Дивитися? Він вгору. Тепер лапки швидко закріплюють ефект, затирають пенеї на підставі. Зверніть увагу. Він майже схожий на нормальний секс удару. Тепер тягнемо на нього сумочку - як це ... і переходимо на практичні вправи!

Нарешті, виконавець!
浜у 涓 蹇

Джерело: