Сад читання.

Невелика запаморочення, настій в думках і почуттях, непорозуміння себе як істота, навіть небезпечна... Все це зараз. Залишилося.
П'ять років тому. Незвичайна дівчина, яка здавалася простою і нав'язливою. У той час я почав бути відомий як перспективний жінка. Тим не менш, в той час, спокуса дівчини закінчилася звичайними поцілунками, вік не був таким же.
Я закохала себе. Ще одна іграшка, з якою ви можете весело, сміятися і... просто кинути, забути про це.
Як виявилося, разом ми тільки побили в одній компанії протягом декількох тижнів. У цей час - море почуттів, емоцій усього іншого. Після того, як ми залишили, я витратив на залізничну станцію і відразу ж прокинув її з голови – було так багато красивих жіночих алетів перед мною.
Вона писав листи. Вона сказала мені, як вона кинула весь шлях на поїзді, як вона впала і думала про мене. Зрозуміло відповідав, за раду прогину.
Це рік. Ми знову зустрілися. Я вже в руках іншого, з поглядом, повною гордістю і контемптом для мене. Здавалося б, це не важливо. Не перший раз я бачив неоднорідні очі дівчини, що я закинувся.
Але поведінковий алгоритм пішов неправильно. Я приділяв менше і меншу увагу моїй новій пристрасті. В кінці він просто пішов до одного, він сказав рік назад. Яскраві очі здаються солодкими і дорогими для мене. Я знайшов, що я шукав в цьому житті. Але нічого не відбулося...
Я пішов до неї і ми говорили. Немає причин, нічого. Без підказки про старі відносини, без теплоти та миру. Так само, як старі друзі, нічого більше. Коли вона була біля мене, я був хворий – щось всередині було усаджено, я знаю, що щось було неправильно, що десь я зробив помилку.
Мене знаряддя. Роздратований. Пригнічений. Я зрозумів, що я був переповнений новими почуттями, які не знали раніше. І я не можу визнати себе, що все це викликається в мене деякі дівчата я залишив рік назад.
Прекрасний як цуценя ... Але я не взяв його серйозно. Я спробував причину логічно - любов незабаром пройде, якщо ви просто сну - і все закінчиться. Не вистачає, що великий "Я" страждав так багато через дівчину. Вронг.
І вона її знав. Я отримав його, я бачив його. Вона сказала нічого, але що вона хотіла бути її другом, але нічого більше.
Шість років пройшли. Померла жінка в мене, любов до неї залишився.
Я на автопіло. Навчання, робота. Іноді я виходжу з дівчатами, іноді я спати з ними. Але вранці, коли я прокинувся, щоб побачити ще один поруч, я спробую залишити якомога швидше. Він отримує сумний і затемний.
І вона живе з мене в одному місті, іноді ми називаємо і спілкуємося. Я залишився другом, хоча речі, які були різні, я не поставив стопу 6 років тому.

Джерело: