Продовжуйте з посади з минулого: Хтось будує замки в піску, і Джим Деневан любить малювати на ньому безпрецедентні візерунки, а з математичною точністю. Так що там, де ці дивні культурні кола приходять з ... :
1,1 км Джим Деневан - 44. Сюрфер, пісочний художник і самовідданий шеф-кухар.
2,2 км Коли батько помер, Джим був п'ять років. А коли мама зняла Альцгеймера, він вперше прийшов на пляж до «забуту».
3. У Він почав малювати візерунки в піску з палицями, що там знаходилися.
4. У В результаті його малюнки виросли в справжні шедеври, а палички були замінені грабами.
р.
5. Умань Джима фарба переважно на пляжах, але він нещодавно почав малювати в пустелі.
6. "Я не маю стільки часу на пляжі, як я можу зробити в степах", - каже він. океан відмиває все дуже швидко.
7. Про нас «До того ж на пляжі немає багато місця. Карти, які я хочу фарбувати, більше не кріпляться на цьому шматку землі. й
8. У На першому я звернув прості фігури – тварини, птахи, хвилі і т.д. Мої малюнки тепер більш геометричні. й
9. Навігація Джим пофарбував свій перший шедевр в 1995 році.
10. Попри те, що він зробив його серйозно, він відповів, "Я думаю, що це цікаво. й
р.
11. «Я люблю все про простір, хоча я думаю, що це загальний стан для багатьох творчих людей. й
12. «З цими кресленнями я спробував вийти з проблем. Вони мене запрошують, хоча це не просто робота. Я проходив більше одного кілометра.
Р
13.00 р. Коли він запитав, як він керує, щоб зробити такі досконалі кола, Джим говорить, що це питання практики: Я пофарбував тисячі кола в моєму житті. У степу я колись змалював коло 6 км в діаметрі. й
14. «Я думаю, що всі питання: поверхня, море, гори, клімат, все. й
15.00 р. Я намагаюся знайти баланс між свободою вибору та правилами. На персональному сайті Джима ви можете підібрати фотографії та використовувати їх як настільні шпалери.
р.
Джерело: bigpicture.ru