Звіт про мій хлопець. . й

Перший, фото учасника...

далі

3250Р. 3700Р.

Я збираюся запустити відро, і я збираюся запустити відро. Практично немає доступу.

Кріплення почав два місяці тому, коли мій коханий і я, нарешті визначився в своїх почуттях, тільки загинув до Заки, застосувати. Поціновувачі цієї чудової установи, побачивши нас, молоді та поведінкові, не втратили, і відразу почали перекачувати гроші, потіти з туманом - за послуги. Журнал був короткий.

- Ви так багато грошей.

- Для чого?

- Для послуг?

до Вибачте мене за що.

- Добре, це 15 хвилин.

до Ось 15 хвилин грошей.

до Ні, не просто для цього.

до Що робити?

- Для послуг.

- Для чого послуги?

- Послуги Zacks.

Які послуги у вас є?

Вам буде входити в приміщення і будуть послуги.

- Фотограф Столь?

Ноп.

- Я розумію, необхідно мати піни там.

У вас немає шампанських пляшок.

Яка послуга є ще 15 хвилин?

- Ну, послуги, які ви не розумієте.

Я був сердитися на роботі. На додаток до таємничих послуг я повинен платити за сертифікат, який я нічого не страждаю, а також наречену, і пройти багато разів. Таке обслуговування. Я не можу бути жінкою.

Всі підготовки Я прозорий кліщ, виготовлений непристойно за актом шлюбу, так як я успішно спробував два місяці, закладені біля спеціально для ложок Netoropizzo.

Корсе на день Ватба, одягнена куртка, штани, желе, біла сорочка і метелик - Я урочисто пішов на на наречену. Саме там, де вирушали «звичаї та дідівські обряди».

Перше, що я розповідав, що наречена не виходила до тих пір, поки я сплатив ransom. Я був досить lucid про те, що він був приступним для очищення ransom, але так як мої друзі за мною, ми всі збираємось ебать весь будинок і отримати наречену. Розтевеники і нижня білизна нареченої посміхалися, але реалізуючи все вище, Jezzo дійсно пропустили мене і компанію.

На шляху вони намагалися накласти деякі стипендії конкурсів і занурювати вікторини, але поспішаючи повністю ігнорувати події, просто відступивши, попередньо засліпивши і проштовхнув в приміщення. Як шукати наречену.

Не потрібно довго шукати, так як примари, які бажали швидко зануритися, де вона була, не забуваючи, щоб додавати те, що вони хочуть пити, і одна з них з якоїсь причини не їсти вранці.

Ми приїхали в Заки на час, і після того, як їхати всередину, швидко провели таємничу і відповідальну весільну церемонію. Я не помітив ніяких спеціальних послуг там, але фотогруф виявився фаггом.

Натисніть 24 постріли, цей ебать запропонував мені купити фільм з Nevo для nnn. Моя пам'ятка полягає в тому, що для цього дуже кількості я можу купити контрольний прокладок кодука або в найгіршому кінці фільму Фуджа, він ігнорував і мовчисто розминув стелю. Я мав отримати ебать з.

Згідно з планом, ми пішли в пам'ять з чесним походом, щоб викласти квіти. Весіль 5 вже, збираючи фотографії і виконуючи всілякі посмішки.

Я трахнув з машини. По траві, шановна наречена вибігла (не здуттям) 20 бумів різної висоти і розмарів, і доводилося поливати все водою, кажучи «на пляжі!». Для власних хороших речей.

Ви коли-небудь бачили, як стрибки зооопарків на увазі смачну нішу, якщо вони не подаються до цього тижня? Так само, як і десять разів. Займав двадцять хвилин, щоб побудувати nerds, виростити, поселитися за першим фтором, і розподіляти "щастя" у вигляді пінгень і векселів різних (але чіткі качки не великі) гідності. Після того, як всі викрали, шукаючи нове щастя на наступному весільному кошику. Продовжуємо фото.

У кафе, де було весело, все це повинно. Перший танець ми танцювали не до Хуіпайшто, але до Бад Релігії.

Після цього кожен почав пити і танцювати.

Бітер – подрібнити кожні п'ять хвилин, в результаті мого slob я пішов голодом. У роті завжди була зайнята мова, але не те, що під майонезом, але речі з вівсом.

Ахтунг!!! На жаль, не знайдено слонів.

Наречена явно здалася, і як ransom, вони залишили мене як останній слован, співати пісні, танцювати і читання стібків. Після всіх вищезазначених процедур вони принесли тільки взуття і змушують їх пити з нео.

А потім вони привели наречену, яка була досить холодною і кишенею на те, що світло варто.

Після того, як прокинувся равлик нормально, без інциденту. На два або три годину в ніч, всі троянди вгору, і я запропонував продовжити, але не зустрілися з підтримкою, тепер змушений виконати по-справжньому маринальний обов'язок.

Єдине, що переповненене свято було те, що деякі ебать приймали шайбу в туалеті і не покрили його. І коли я пішов на п'ять, я випадково кинув мій весільний кільце там (при покупці його я спробував його рано вранці, коли руки були опуклими, і в нормальному стані виявилося трохи грубим).

Прихильник Мати Природа, який дав чоловіка таку неоднозначну можливість, щоб поспішати в будь-якому місці і випадково, я розкочував рукав куртки, сходження в туалет, щоб подивитися на кільце. Після перекопування на деякий час в малинових кістках і томатних шкурах, я нарешті видали потрібний об'єкт з коричневої маси, і полоскання її знову кладуть його на місце.

Повернувшись як безпрецедентний захід, я спокійно продовжив відсвяткувати такий значний день для мене, і до питань «де це з'являється з» Я просто подрібнила плечі.

Вранці я мав головний біль і був спрагою.

Як чоловік, її дружину пробудив і відправив на чоловічу воду.

Життя...

Джерело: