Питання, ія, він зробив. й

Чи можна сказати мені, що це?
Вранці цього ранку президент. Він м'яко, майже не вичавлений, переніс сину пластикову папку пальця.
«Це питання від громадян нашої країни», - зазначив Президентський радник, ретельно розтягував руки з підгинів безформного чорного ропа і витягував папку до себе, подряпини довго заточений нігті на столі. Президент завоював. Консерватор відкрив папку і безшумно переглядав листи з акуратними роздруковками питань протягом деякого часу. Не вдалося вгадати, що вираз був на обличчі в той момент, прихований під жовтою маскою шовку, особливо з тих пір, як ніхто не знав, чи є щось перезбирання обличчя там, під маскою.
Він закрив файл. Президент побачив очікування в вузькі щілини прорізають через шовк. Він не міг бачити очі радника, і тому став більш і більш подразненим, хоча він не давав зовнішнього вигляду.
- Чому? Нормальні питання, радник переніс пальці. Цвяхи приглушені, як кинджали.
- Особливо перший! Президент не соромився і підняв голос. Витягування верхнього аркуша з кришки папки, він нервозно розрівняв його і читати:
«Як ви відчуваєте пробудження Стулу? й
Радник подрібнився і залишився німим, як він побачив головний крамплі аркуша і кинути його в паперовий кошик.
Чи думаю, що вони іграшки? Президент міцно ущільнюв свій фист на поліровану стільницю. Один idiot зробив модний ... що це його... флеш-моб! І далі він, як овець! Це не кальмар, після всього! Не жовчно!
Для другого він натискав кнопку селектора.
- слухайте, - сказав динамік.
до Що про R'Leich моніторинг? Повідомте мені відразу.
Я даю вам останні дані в хвилину.
Не пропустіть більше ніж сорок секунд, і відправник знову прийшов.
- Полиця спокійна. Температурні і нижні струми є нормальними. Район патрульований двома підводними човнами «Тіфун-класу», без уваги. Про час назад японський траулер пройшов через точку в своєму курсі, після цього не було суден і літаків в районі. При необхідності я можу звернутися до капітанів обох підводних човнів.
Президент заспокоїв трохи, але він все ще був загиблим і бруптом — обов'язковою ознакою невдоволення — розкажіть їм, щоб відправити звіт до штабу кожні години, океї?
до Це право.
Офіс був спокійним. Радник трохи переїхала в стілець, важка тканина роба стала метеликом.
Я не розумію вашу турботу, голос, пропущений через електронну фільтрувальну коробку, звучав гладкою і мелодійною. Без цього пристрою не вдалося зрозуміти радника - частоти його виступу були похилими до вуха людини. зірок показують, що залишилося три тисячі і дві сотні років, залишені перед найближчим сприятливим розташуванням, яке може вплинути на Scarred One. Не можна прокидати, запевняючи тебе.
- Чи показують зірки? До зірок? Чи не зрозуміло, що є ще думка, здатне багато? Важкі тисячі людей вже запитали це питання. Восьмий тисяч! Це означає, що всі вісім тисяч думають про одне.
до Що ще вісім тисяч для Стародавнь? - невикористано скидається прихований за жовтим шовковим співрозмовником. Президент похилий назад і повільно видихнув, заспокоївши незрівнянну хутрю. Він сказав собі.
- Ви не скажете, що все більше, океї? - Хміль його волі, голос не хвилювався. Якщо у Лензі ви можете використовувати такі поняття, в Росії я запитаю вас, щоб врахувати дійсності психіки. Тільки Ктулу не вистачає для повного щастя. Чи може ви запевнити мене, що якщо він прокине, він не буде загрозою національній безпеці?
«Я не можу,» цвяхи змащені, насильницькі зв'язки, і більше, я не хочу. У разі, якщо Cthulhu прокине, не буде безпеки, ані національна, ні світова безпека. Це неприпустимо, тому що з розпадом світу ми обов'язково приїдемо до кінця.
- Так що? Президент підняв свої брови, лікував його тонкі губи в незвичайній шліфовці. - Чи лякаєш вам все?
«Це не страшно,» радник побачив президента прямо в очах вперше, і він прокинувся, зловивши холодну кисть з чорних отворів в слотах шовкової маски. - Не так. Ми звикли до співпраці. Ваша сновидіння експедиція досягла... На найвищому рівні в Onyx Kadat вперше було прийнято рішення укласти договір з представниками людей. Крім того, не останній аргумент був успіхом позитивної місії в Антарктиді. Скрізь обговорювалися смерть Цяттогу та неприпустимі дії своїх російських спеціальних сил, вірять мене. Перемога духу була повна несподіванка... Якщо це не було, я не буду тут, як ваш консультант.

Увімкнено селектор, спалахнув червоне світло аварійного виклику. Президент натискав кнопку.
Північна Корея, не повідомляючи нас, запустили дві ракети середньої смуги до відомого площі на полиці – не було натягу в голосі невидимого динаміка, тільки глибоко прихована залізниця.
до Консерватор побачив кокче з щільно приглушеного фістця білого кольору.
У повітрі згорнулися обидва ракети, злиття одного з них на російській території. Не випадково.
«Це дупа, але він відчуває все, - сказав радник, що кинув голову накриту капюшоном. Президент поглянув на нього, захоплений і говорив суворо до селекціонора:
- Корейські корейські Подати питання до Ради Безпеки ООН для обговорення, і пройти її через особисті канали, щоб не заселити лихоманку, вони будуть гірше.
Увімкніть мікрофон, президент стояв і прогулявся по офісі, поставивши руки в своїх кишенях. Він перетворився в підборах і запитав:
до І все відчуває він? - і, після підтвердого ногу жовтої маски, подрібнюється. - Ну нехай йому спати. Ви вітаєте. Що таке другий питання?
«Я Російська Федерація збирається використовувати величезні бойові роботи, щоб захистити її кордони?»

І сміється.

звичайно ж c3,14*****

Джерело: