Ніке Борзов - Барашко та інші псевдонімени

Всім відомо, що Ленін був Улянов, Гітлер був Шикльгуров, і Сталін був Джугашвілі. Але скільки людей знають, що Ірина Алєгрова ...

... псевдонім певного Інса Клімчука, рідного України? Або це реальне ім’я Леоніда Агутіна Леонти Чижова? Отже, метою цього дослідження є чисто наукова, когнітивна та освітня - допомогти дізнатися, ебать на сцені, в кіно, політиці тощо.

Але Володимир Ілліч у всьому житті був стільки ж...146 псевдонімів! Найвідомішими з них є Базилік, більшовик, дядько, Іван, Іванов, В. Ільїн, Ілліч, Каріч, Карпов, Костянтинов, Куприянов, Ленівцев, Мейєр, Мирянин, Спостережник, Ілліберальний скептик, Осіпов, Петров, Пирючєв, Оутсайдер, Райдист, Рістр, Сілін, Праці, Старий Чоловік, Статистичний, К. Тулін, Вільям Фрей, Читник (кік-дус). Володимир Улянов горить!

І абсолютний світовий рекордний тримач за кількістю фантастичних імен – це певний Костянтин Арсеневич Михайлов, сатиристський письменник, який в період 1890-1916 рр. опубліковано в усіх відділах гумору всіх великих російських газет і журналів під 325 псевдонімів!

Сучасність набагато цікавіше, особливо з поточного «тероїсу» завжди до наших очей.

Почнемо, можливо, з представниками вітчизняного (і не так) шоу-бізнесу. Про Агутин і Алєгрова вже розповіли, тепер це поворот Олени Льовочкіна ... що ви означають, що Альена Апіна. Що це важливо, якщо це однакова людина?

Справжня російська жінка Nadezhda Babkina є насправді Nadezhda Zasedateleva, український або скрипаль, або співачка (і частіше як разом, так і поганий) Assia Akhat – Inessa Danilova, «née» name Angelica Varum – Maria.

Андрій Губін в дитинстві був названий Андрієм Клементовим, Дегль – Кирилом Тольматським, Ларисою Долиною, о. Миачинська, Валерія була Алла Перфілва. По дорозі, коли співачка нещодавно розлучила чоловіка-продюсера, чоловік подарував права придумати його псевдонім виконавцю. Представництва за справжньою назвою Алке не пришвидшувала, і вона швидко змінила своє ім’я на сцені в усіх документах. Нехай він спробує, візьміть його!

«Литва коня» Ніке Борзов є типовою жертвою моди: в момент його творчого розвитку слова Ніке або Адідас були чимось із заклинання. І так він просто Nikolai Barashko...

Тепер тримайте на стільці або що-небудь інше, що ви сидите. Сінгер Кріс Кельмі не відрізняється від Анатолія Калінкіна (О, Толянськ, Толянськ), Олександра Малиніна перед його прибуттям на стадію занурить прізвище Вигузов, Сергій Лемох з групи «Кармен» був Огурцов, Наталя Корольов відповідав Наталії Приряві, тепер наприкінці Михайла Кругу на паспорті був ... ні, ні площі, Воробля.

Але найбільший удар, звичайно, є нашим українським Leri Wynn. Тепер зрозуміло, чому бідний хлопець повинен прийняти псевдонім - виконувати з ім'ям Валерія Даятлова на нашому етапі загрожує. Аудиторія доброзичлива, але подобається жартувати.

«Іхтіандра» російського естрадного етапу – Вітаса, власне, назва Віталія Владасовича Грачева, Danko – Олександр Федеєв, Дельфін – Андрій Лисиков, Лінда – Світлана Гайман, Микита – Олексій Фокін, Оскар – Шаміл Малкандуєв, Петлюра – Юрій Барабаш...

Дуже сонорна справжня назва знаменитого Андрія Разіна, творця глухого популярного 15 років тому "Тендер травня" - Вадим Криворотов. Не дивно, що він «втомився» зі стадією і вирушив в політику – ще не така зустріч.

Також цікаво дізнатися реальні імена двох видатних діячів радянської культури - Стас Намін і Сева Новгородцев (це, звичайно, не зовсім радянський, добре, прийти на). Отже, перше ім’я Анастас Алексеевич Микоян (так, так, родич партії, зараз зрозуміло, де такі успіхи в шоу-бізнесі), а другий – Всеволод Борисович Левенштейн.

Леонід Осіпович Утесов (не Лейсер Клементієв Вейсбейн) або Аркадій Аркаданов (за паспортом Аркади Михайловича Стейнбука).

У зв’язку з останніми цікавими історіями розповіли пізній Григорій Горін (реальне ім’я – Григорій Ізраїлевич Офштейн). Коли Зштайн і Стейнбук прийшов до радіо, редактор Губарєв сказав: «Це не дозволило навіть під царем!» Моя мама - Горінська, і я вперше взяв псевдонім Горінштейн. Він пізніше скорочений до Горіна. Згодом цей псевдонім став дорогою для мене, і у мене є паспорт для цього імені. А Арканов перший псевдонім Михайлов, можливо, два місяці – не звучали. А потім він пам'ятав, що в юності він був названий Арканом - це був заклад прізвика. Згодом цей псевдонім став прізвищем. й

Подібний випадок стався з Семеном Фарадою. Наприкінці зйомок фільму «Форум, гвардесмен», режисер кіностудії підвели Семіон Львівич Фердман (справжнє ім’я актора) і чесно попередив, що не дозволяв такого імені в кредитах фільму писати його студією. Поганий чоловік може запитати, чому написано українською, російською та литовською мовами. «У них республіки» режисер відрізав. Як сам актор відповідав, він просто безмовний в таких ситуаціях. Але, нарешті, він збив: «Увійти, придумати себе!» і він відразу ж здивує: «Харада-фарада, charada-farada».» Крім того, що далеко не відомо наука, але в кредитах з'явилися – С. Фарад.

Ось ми йдемо.

Джерело: