1355
Я відчував цей шлях.
І знову, жіноча логіка, і все, що асоціюється з нею. Ми йдемо з другом, вона є водінням, в багажнику 6 20-літрових пляшок води (для води в Пушчі-воді пішли). Ми на світлофора. Зелений переходить в режим спалаху. Газ додається, і в інтервалі між жовтим і червоним світлом з розкидом введіть лівий поворот. Пляшки в багажнику активно друзів один з одним і з тілом машини.
Помешкання розташоване в 30 хвилинах ходьби від готелю. Більше зелені. З таким же вичавленим, що блимає зелений режим, перетворений на стиск гуми. На тихому, але виразному питанні, про якусь невідповідність, відповідь:
- Я відчував цей спосіб.
Немає слів. Я ще уявляю валіантний гей, до якого, на схожому питанні про проходження через червоний (приблизний жовтий) світло, Відповіді Мадемосель таким чином.
Це патологія, щоб служити заздалегідь. Ступінь.
Помешкання розташоване в 30 хвилинах ходьби від готелю. Більше зелені. З таким же вичавленим, що блимає зелений режим, перетворений на стиск гуми. На тихому, але виразному питанні, про якусь невідповідність, відповідь:
- Я відчував цей спосіб.
Немає слів. Я ще уявляю валіантний гей, до якого, на схожому питанні про проходження через червоний (приблизний жовтий) світло, Відповіді Мадемосель таким чином.
Це патологія, щоб служити заздалегідь. Ступінь.