Фантазія Дикі...

Фантазія Дикі...

А влітку, як завжди, я провів свої свята в селі героя Оглобля. Я був близько 12, 13. У цей день ми вирушили риболовлю з дикості. А точніше, одна Busya, місцевий дівочий, пішов, і мене і Серйога, місто, як для компанії, щоб побачити, що відбувається там. Ну, якщо це не висить там, ми з'єднаємо спокійно. Це його. Але після паління і поцілунки в річці ми застрягли: сонце, повітря, тиша є нашими кращими друзями.

Буття було те, що рибальство... У ці дні бамбуковий рибний стрижень був непристойний сон сільської бонат, телескопічний стрижень є фантастичним непорозумінням з фантастичних фільмів. Так Автобуси мали свіжий ріжучий стрижень з свіжою пов'язаною ріжучою лінією (можна ловити акули на таку лінію, стуко!) і свіжозрізаний гачок. Поплавка була перо, з осей гусака на шляху до річки, тобто вона є свіжим. Він також бачив, тому що плаваючий плавлення ідеально виконав свою функцію: він зображував потужний ранковий підйомник.

Бася знову кинувся стрижень і з хутрою почала рибу. Cleve was fucking поганий, так не сором'язливий. Хлопець, очевидно, злий, його чола був напружений, навіть його вени набрякли. Серйога і я не подбаю про це бездбалість. Ми копчені, дивилися на бабки, плітають на плавці.
- Tishenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Добре, даш ... - Я підтвердив. Приходьте, ми сидимо тут, ми чортінемо з водою, і собака - це кліщ, такий кицька: кожен жив у зиму зникне! І тепер ми три: ви, мене і ебать з удачі!
до Що таке ебать? – Сюрпризований Сергій?
до Ми не чортуємо! Що про fuckin' bitch? Не пропустіть! Нібет зникне!

до Ні, ні, ні, ні, ні, ні. Що про дефкас?
- Точно! - Я зловив. - залізо Анка нехай отстаніццо! Майя прокидається вгору ...
- Ви драпіровані колодки! Ну, потім травень Лідка ... Від мене я пишу її губи і кочів ... - сказав Сергій dreamily і licked acigarette butt в float. Реакція Бюссі була глухим - він був просто трохи відволікав, але його периферійне бачення все ще втратив христина на плавці, і тому різко витягнути його рибальське спорядження з води, практично збиваючи серйог на ебать.
до О, ебать! Кулібін ебать! Патіш з палицею пооги!
- Буся, ви хочете зробити дівчину?
- Зареєструйся! Потрібен шахту!

- «Факсування йоку», - сказав Сергій. - Гаразд, добре, ми ебать. Що далі?
до Ми йдемо далі. Що таке ебать це kalkhoz?
- Верняк, ебать... Кароче. Birem на Симонич UAZik, завантажуйте і ебать до центру...
- Сименич? УАЗІК? Бугагага! - Ведуться в розмові Busya. А потім він дізнався, хто забрав трохи і перейшов на риболовлі.
до Ми будемо вбити себе на цьому УАЗ, час, щоб побудувати його на міталлі, я сказав. - Я повинен прийняти дід Кузьми, чотири-мена Васмову, він має отвір в гаражі на третій рік пилка після таго, як дід пішов на пити – ремонтували.
до Він був трахнув довго. й

Ми домовилися довго. Ми домовилися, що ми беремо Волгу від голови, ми чортаємо до обласного центру, і є також цивілізація - з успішним сценарієм, іноземний автомобіль може бути набридливим! Наша фантазія відіграла не за жарт: ми почали ділити Москва - VDNKh, Red Square, My Children's World і Niibed; GUM, TSUM і Gorky Park - Seryoginy. Я дав Автобусу Маузолей від цілої широти моєї душі, і Серйога запропонували йому взяти ебать з парку. Рмлд, hule ... Автобусія мовчало загинув рибу...

Ми мріяли далі. Вам необхідно дізнатися, як літати на літаку, потрібно викопувати підручники польоту. А з таким записом щита як літак, ви можете літати в Америку! Маямі над там, Голлівуд, ебать його матір. Серйога почав говорити про те, що він і Людмила дрочить на Лас-Вегасі і підніме гроші там, але він зловив час - ми не трахнув потрібні гроші! Ми думали, що Huyasse, це комунізм.
Ми гасники, але Busya мовчить. Я сказав йому,
- Захоплення прокидки! Ви чули наші номери, не чули вас? Я збираюся жити в Голлівуді в власній особняці, Анка затримає, фільм з нею в провідній ролі стріляти. Seryoga wants для піти в las Vegas з lidka, каже, що він отримав ебать вогні там вночі. Красуня ебать... Що ви хочете?

Автобусія думала так, сидять стрингові приводи, ковані зморшки. Я копчений, я копчений. І так, з хінтом, шукаючи на нас, сонно говорить:
до І я б Камаз за подвір'я...
Ми, безумовно, оголена ... Тепер, braza, ви, ймовірно, збираєтеся запитати мене, "Чому ебать я потерти все це shit на вас?" Ясен з причини! Це те, що ебать це так, ми ебать смарт, ми плануємо щось, що, ебать! Що? Де це? Я не був до Голлівуду, я не бачив Las Vegas. І їсти мене, і вона їсть мене. Серйога скаржаться: він також сніться на ніч. Але Buse's got it all fucked вгору. Живе і радіє і не ебать удар. І КАМАЗ зовні, Сзуко, він отримав! Коротко, сниться, комрад, але не ебать занадто багато. А ви будете щасливі!

浜у 涓 蹇

Джерело: