Опитувальник. Чи знаєте ви?

Про мене.
Читати далі По-перше, тому що це дійсно непевно. І другий, так що потім не буде відступати...

УВАГА! Про нас Ахтунг!
З незайманого лісу жахливий бост втекти - сабер-взутий кальмар.
Вишуканий, але прикусливий.
Розумний і не розроблений роками (див. знання іноземних мов - і це ідеально!).
Грамотно і дуже добре переносить скумбрія російської мови.
Він мудрий чоловік, і він нічого не боїться в цьому житті.
Він з'їжджує тільки чоловіки, позбавлені хліба і солі в його туфлі.
Для тих, хто бажає познайомитись і спілкуватись, варто пам'ятати кілька неспроможних правил.

1,1 км Перелік запитань:
1.1. Як ви?
1.2. Як ви?
1.3. Як ви відчуваєте себе?
1.4. Як був ваш день?
1.5. Чому так багато фото на сайті?
1.6. Чи хочу я горіхи?
1.7. Ви отримуєте холод при знімках на снігу?
1.8. Що таке успішна жінка, що робить на цьому сайті?

Оскільки ці питання надходять. Вони хороші для людей, які не люблять думати. Я не люблю тебе. Вони чудово підходять для людей, які живуть з боком і усвідомлюють одне одного. І просять у першому знайомстві вивести виражену психічну дефектність керма. І чому мені потрібно бути другом і другом шахти? й

2,2 км Відповідайте найбільш поширені питання (FAQ).
2.1. Не було занадто лази, щоб писати все це.
2.2. Це не “один”, який пише мені, але багато. Ви навіть можете сказати багато. Інша справа полягає в тому, що навіть гідні співрозмовники (не кажучи ще) невеликі. На мій глибокий чуй.
2.3. Я не думаю про те, щоб знайти когось тут. Я знайшов хоча б деякі хороші друзі і друзі.
2.4. Я не повинен йти до лікаря. Тому що у мене є звук розуму, пам'ять і незрівняна свідомість (наче багато хто запитує схоже питання).
2.5. У мене немає веб-камери. І я не маю на всіх зацікавлених у тому, що ви відчуєте себе трохи і друлінг і мастурбувати. Крім того, координація таких веб-страждав Я переходить до відділення Міністерства внутрішніх справ, яка працює з сексуальними манеками.
2.6. Я не знаю, якщо в Лаахово було необмежене виділення. Але судячи більшість повідомлень, надісланих мені, це питання було вирішене не тільки в цій закритій медичній установі, але і в центральних, названих Сербським і Кащенком.
2.7. Я не маю хлопця в даний момент. (І це питання, на мій погляд, говорить багато про свого питувальника; хоча б воно свідчить про свою моральність, дозволяючи вам мати кохану людину і прогулятися на місці знайомства з аналогічними цілями.)
2.8. На даний момент (і в житті теж) Я сидів перед ноутбуком і читанням повідомлення. Дуже сподіваючись, що це не ілюратний дельірій, потік запаленої свідомості або м'якоть помста пораненого себе.
2.9. Я не працюю в якості екскурсовода (навіть любитель) і я не збираюся запалити занурення вечірніх годин з усіма сортами другого і гостьових робітників.
2.10. Я дуже рада, що у вас є будь-яке фотообладнання, починаючи від Smena-8M. І майже щасливий з реалізацією, що ви вже знаєте майже точно, де є потреба натиснути. Але це не означає, що я повинен негайно відмовитися від усього і, збиваючи всіх на шляху, поспішайте позувати вас. Для того, щоб замінити ваші блискучі, талановиті і непаралеві творить ці дешеві, сірі, знежирені і знезараження фотографії, які зараз на моєму фотоальбомі.
2.11. Для всіх тих, хто голодний для сексуальної вигоди від мене за гроші, я відразу ж пропонуємо смоктати мій собаку за однакову кількість.
2.12. Інкогерентні шаути, неоднорідні загострення, оги і зітхання, омивки і мони, а також незрівнянні прийменки, союзи і перев'язки, не розглядаються запрошення на спілкування, всі ті, хто не писав в дитинстві на парканах, відправляються ... сад.
2.13. Я буквально виплавляю від своєї здатності «лову» – «кров» і «хто» – «халф чоботи». Але я настійно попрослю вас не заплутати мене з іспитом профілю в університеті, а не викинути верстки власного складу. І не сам,

3. У Шановні друзі!
Якщо після читання р.р. 1 і 2 ви потрапили в психічний ступзор, не знаючи, що писати – не писати нічого краще. Прогулянка минулим. Тим не менш, нічого гідного від такого спілкування не буде працювати за визначенням. Через несумісну різницю в освіті, освіті та розумі.
Спеціально для комп'ютерних науковців: стандартні драйвери не підходять мені!

4. У Виграші досягають контрольного пострілу в скроті. Саме вони йдуть безпосередньо до «Ремонту» без права на звернення.

5. Умань З Кавказу та ін. (райтинг "Дівчина"), частково адекватний (райтинг "Девішка") і повністю вкрадений (райтинг "Пахаму я Чурка, да?")! Будь ласка, перейдемо відразу. Так що їх велична гідність - wah! - не трамплінг з особливим циніком. З самого поніте слово в спілкуванні з ними буде слово «чурка» (яке в перекладі в усі кавказькі, тюркські та арабські мови означає «велика ткане дерево» і повністю відповідає як їх грамотності, так і внутрішньому вмісту). І я можу поставити в тюрму для зцілення національної стреї, але навіть там я захочила його.

Турецька, мусульмани і інші Camelfuckers йти на дупа!

6. Ґентльмен Ізраїлю! У Росії, а там, на Земельному Землі, миттєво став «розплавлення росіян». Ностальгія – це гарна річ, звісно. Будь ласка, не плутайте мій профіль з в'язаною стіною.

7. Про нас Будь ласка, не надішайте ніяких стилізованих сердечок і троянд. Це викликає щиру повагу відповідачу, щоб оволодіти пунктами меню "Копіювати" і "Пасте", і ... нічого іншого.

8. У Будь ласка, не починайте сказати мені в першому повідомленні, що ви бачите мій профіль. По-перше, тому що коли мова йде про запліднення. По-друге, це гріхи бідних менгерів нижнього рівня та іншої худоби. І по-третє, ви все ще вдарите небо і згорніть на очах нижче рівня міських каналізаторів.

9. Навігація Розглянуто найбільш замкнену і цинічну форму зловживання російської мови. Відомий як “греат і могутність”. Я нагадую вам, що в будь-якому Windows-XP є кирилична і віртуальна клавіатура, за допомогою якої іноземні товари можуть обійтися без виснажливого стікера букмекерських папок на імпортній клавіатурі.

10. Ваше гістеричне крило і вомба, якби, що в моєму анкеті проявляється ціле хост горючих комплексів. У зв'язку з тим, що принаймні один, або навіть кілька елементів мого анкети, які висаджували саме за адресою. Не в брови, в оці. Що робить мене німкою з власним баченням.

11. Присутні та старі, особливо ласкаво просимо. У них є якийсь сердечник для життя і правильний вид здорового цинізму - і не піклуйтеся про їх дохід! Головне, що ця частина не виходить за межі цивілізованого каркасу. В цілому, як Петро I писав у своєму Указі: офіцери дитячих полків при утилізації кріплень на вершині банної клітки. Для того, щоб вони були втілені їх посадкою, як собака на паркані, вони відремонтують пошкодження звання офіцера.
Не пошкоджуйте себе в очах. :-
Всі перераховані вище не поширюються на нашу валіантну клілітію. Після всього, тільки наш капітан внутрішніх органів здатний писати в своєму звіті (запис збережено): "... і пострягти Сергеант Коноплява з його стопою в зоні кипіння до тіла навпіл через орган, ковпака вилетіла з останнього дня ..." В цілому вони говорять правильно: «З автомобіля «UAZ» сірий колір, який називається народом «злеті», виходив люди уніформі, званий тим самим словом. . . ?

12. Ваші думки, і особливо ваші поради, які я повинен дивитися, де шукати і як виглядати, і як жити, і ким побудувати своє життя, будь ласка, перетворюйте її в трубку і налаштуйте її в себе. Не потрібно їх на всіх. й

Скарб? Ви думаєте, що це було легко виграти і підкорити таку жінку? І це тільки початок. Або все ще буде, коли ви подивитеся на самопортрет?

- Знайомство.
З повагою:
З Хлопцем або Дівчиною.

Хто хочу знайти:
В першу чергу.
Я не дуже зацікавлений у появі чоловіка і його батьківського статусу. Звичайно, я хотів би високий, slender, м'язовий, єдиний і замочений брюнетка, але що більш важливо не вміст його тіла або гаманець, але голова. Він повинен підкорити мене. Його розум, оригінальність, почуття гумору, burlesque природа. Уміння розпочати і підтримувати розмову на будь-якій темі – від питань мовної та проблематики запровадження християнства в Росії до, вислуховувати мене за вираз, питання IP маршрутизації. В цілому я хочу знайти такий співрозмовник, який я не можу чекати кисть до комп'ютера, щоб поділитися дивним, щиро сміятися, розслабитися. Хочу почути голос на телефоні і побачити його чекає букет квітів.
Але джентльмени, які починаються з другого або третього вироку з персистансом блювоти мій телефон або зателефонувавши на дату, відразу ж будуть серед приниження і ізольовано. Те ж саме стосується джентльменів, які спробують запевнити мене, що це тільки в інтернеті вони скелясті, інвертовані і написати слово «настил» з п'ятьма помилками (який не знаю, що це можливо, я показую – «істо»), і в реальності вони потінуть мене так багато з інтелектом і галантрі, що я кричу з щастям і писати (з акцентом на першому силі) парі. Гарячі запевнення, посилання на матір і інші родичі, поведінка своїми руками з кучерявою, а також стопою в грудях, а також сльози в двох елементах верхнього і нижнього гардеробу як докази хліба розуму і незвичайного характеру не приймаються.
Проценти у вашій людині, хороших джентльменів, народжуються тут. І просто тут! й

Другий.
Поціновувачі гентльменів Манан з вірменського анекдоту (Не знаю - наратив). Урок фізичного виховання у Вірменській школі. Всі дівчата розкачати п'яльці. І тільки Манана не скручує її - вона не вписується в обручку. Учитель дивиться на своїх футилійських спроб вичавити через, нарешті, не вдається і відхилень: "Дуже! Манана! Батьки! Не зіпсуйте фігуру! Я, звичайно, усвідомлюю, що у мене є «не шкіра, ні обличчя» і перед вашими канонами краси я люблю Китай на всіх чотирьох. Але це не означає, що ваша думка повинна бути висловлена виключно в анкеті і обов'язковою компетентністю.

І нарешті, третій.
Я знаю, як працювати і заробляти, маю власний бізнес і тому рівень моїх можливостей досить високий. Це до нього і рівень моїх претензій.
Так бідні студенти і бідні менгери з безглуздою зарплатою $1,000, звичайно, я симпатизую, але я не зроблю пара. Це не так, що я піклуюся про свій гаманець -- в Wartime, я подає полк їх, можливо, весь поділ. Я дуже стурбований психічним і психологічним станом чоловіка, жінка якого не тільки молодша, але і більш успішним у всіх відносинах, ніж він. Ось такі чоловічі комплекси починають, що дід Фрейд в труні стає схожим на пропелер. І я звертаю увагу на нормальні, досить адекватні чоловіки. Смуги і алфонсе просто немає комплексів, вони відчувають себе чудово в таких умовах, але я розсмоктується.
І ... Я боровся з цими комплексами, борючись, намагався перетягнути на мій рівень і нарешті отримав втоми - і я просто хочу жити. Тому я шукаю рівновагу, в тому числі в умовах фінансових можливостей.

Призначення знайомства:

Дружба і спілкування
Контакти
Любов, стосунки
Регулярний секс разом
Шлюб, сімейне становлення
Народження, виховання
Відновити душу в спілкуванні з інтелектуальними і неординарними людьми. Так багато подобається мені. Перший, віртуальний. А потім ми побачимо.

Підтримка матеріалів:
Я не хочу бути одним.

Чи є діти?
Ні.

Я офіційно одружений:
Ні, не одружений.

- Тип.
Зростання, див.: 165

Професія:
Фотомодель, з наполегливістю, гідністю кращого використання, перетягуванням мого бізнесу.

Вага, кг: 45

Матеріал:
Заробляючи добре / провід

Будівля тіла:
Спортсмени

Проживання:
Окрема квартира (в оренду або самостійно)

Знання мови:

Українська

Українська

Українська

Український

Російська

Головне волосся:
Темно.

Режим дня:
Я сова (Я люблю їхати на ліжко пізно)

Основні напрямки:

Творча реалізація

Чоловічий баланс

Матеріал благополуччя

Інше:
Я щасливий. Я поїхав в хорошу школу життя і навчився впоратися з усіма проблемами. У мене є все, що багато дівчат і жінок мій вік може тільки мріяти. Я не потребує сильного плеча чоловіка, особливо з тих пір, поки не залишилося таких плечів. Так робимо чоловіка. Всі біпеди в штани. Але, погани його, як я хочу зустріти реальну людину, яка зможе оцінити все, що я пройшов і зробив?

- інтереси.
Що я буду робити на вільний день:

Я прочитав в домашніх умовах.

Я буду само собою.

Я граю спорт.

Я граю на комп'ютері.

Я буду онлайн.

Я працюю.
Тексти пісень, а це означає: Я впевнений, що я думаю, що щось інше, якщо хтось каже мені, що "вільний день" є.

Спорт:

Запуск.

фітнес
Але в основному притискаючи два очі вранці і бігти, на грубій місцевості - акі ранилися в анусі лисиця - під час робочого дня. В іншому випадку немає часу...

Мої інтереси:

Бізнес та фінанси

Мистецтво

кіно.

Комп'ютери та Інтернет

Література

Наука

Психологія

Робота та кар'єра

Спорт

Відео
лінгвістика, лінгвістика, Історія Росії з...

Широта до куріння:
Не курити.

Відчуття до алкоголю:
Випивання в компаніях

Ставлення до наркотиків:
Абсолютно немає.

Сексуальні переваги
Орієнтація: B

Я збуджусь.
Розумний чоловік. Подумайте голову, не головуйте, навіть в ліжку. Ми робимо відпочинок. й

Я люблю секс.
Я ідеальною жінкою для ліжка: 1. Я кінець швидко, насилько, і часто, що перетворюється навіть сексуальні пуфокатори (на очах) в статеві трави. 2. Я один з 15 відсотків жінок, які мають оргазми під час анальний секс. І я люблю його. 3. Я знаю, які чоловіки люблять і як вони люблять. І для мого чоловіка, я зробимо все без будь-яких проблем - чи є його бажання закінчити в мене або завершити акт з мінет. 4. У мене немає ніяких постільних речей. Навпаки деякі мої інновації та побажання стали комплексами для своїх екс-менів. Виняток полягає в тому, що досить сумнівний у моїх думках речей - БДСМ та інших переверсій. Я все ще страждаю від цього, бо мій не може забути мене і завжди сподіватися на повернення. Ще один раз. Не буває.

Хірургічний досвід.
Так, просто секс.

Як часто ви хотіли б мати секс:
Кілька разів на тиждень

Гетеросексуаліст:
Так, ми живемо разом.

Розмір:
Маленький.

Оздоблюв анкету до кінця, я буду знімати себе www.2ya.ru/belochka_84

Джерело: