Вентилятори горять!

Ось - приїхали на форумі на Feng Shui. Спочатку я думав, що люди були викрадені, але потім... У будь-якому випадку, читайте його.

- Айгей.
Чи можете ви сказати мені, що робити, щоб отримати вагітні?

Олена
Сім'я секторів, Діти, Допомоги. Ця тема була нещодавно піднята на форумі, подивіться, все було описано тут.

Керилій
Aigy, я розумію Sheng Fui не панацея.
Щоб працювати з точки зору FS, але є інші технології, які можуть надати ефект.

Так я думав, «Фінально, є сане людина, яка знає тему!» Аво покаже тітка – які діти. ДАЗ

Кошик
Що ви знаєте? Технології з точки зору лікування або впливу?

Керилій
Лікування впливу. І збільшить ефект з чітким ефектом від лікування.
Коротко купити книгу М. Норбекова. А потім, коли закінчуєте читання, на семінари.

[Студентка] Все сподобалося! А потім вона гірше.

Кошик
Запитайте, що хтось в подарунок подарувати вам дитячу ляльку (долл). Я впевнений, що ви будете вагітніти найближчим часом (без проблем зі здоров'ям). Я отримав подарунок на NG - після 3 тижнів я дізнався, що я був вагітним. Перевірити на пару друзів. Я дуже хочу допомогти.

Квітка
Тексти пісень, а це означає: І є віра, що вона повинна носити речі жінки, які нещодавно народилися. Можливо, у вас є друг, як це, попросіть її на спідницю або щось.

Три.
Покладіть гранатове дерево в дитячій зоні. Найкраща з усіх, невелика річ життя. Це така краса. У крайніх випадках можна мати металеве дерево з листям - гранатові кристали. Але жити ефективніше.

Олександр
Спробуйте банальний метод - поставте слон (попередня) в західному секторі. Провен метод!

Квітка
Ліляна Вкажіть, що якщо ви хочете хлопчика, ви повинні покласти два слони на обидва боки спальні двері!

Лера
Якщо на Заході у мене є холодильник і телевізор над ним, не завадить мені отримувати вагітні?

Олена
Лера, головне - від чого!

Тіра
Спробуйте цей рецепт: пити чай з однієї чашки з вагітною жінкою.

Свет-Лана
Існує три ангели. Вишивка вагітна. Я намагався вишити двічі (Я не знаю про цю функцію), у мене є два діти, два дівчата. Вишиванка niece - хлопчик 6 місяців.

Надія.
Я читаю десь, що ви повинні покласти слон в області дітей, і покласти дві риби, пофарбовані під матрац. Я не знаю, якщо це допомагає чи ні, я просто зробив його вчора.

тюрма
Вишиті ангели («Всім ідеальний»), кладуть слон, яйце, гранатові намистини ... Чека.

Тана
У мене є колега на роботі, людина. У 28 році він одружений, 10 років жив без дітей, незважаючи на те, що обидва формально здорові. Весь цей час проживав в квартирі, де не було західного компас школи. Ми вирішили переїхати з цієї квартири (3-кімн.) до 2-х кімнат, вони кажуть - немає дітей і не буде, чому ми платимо за ці хори...
Знаходиться 2-х кімнатний, після 3 місяців жінка вагітна, давала народження хлопчика !!!

тюрма
Тана, як не можна на заході?

корейська
У мене була проблема з вагітністю.
Вони допомогли мені вирішити. Тільки це не точно FSh, тобто не FSh взагалі. Якщо ви хочете, у вас є чат обличчя.

афродит
Щоб отримати вагітні, з'їсти ваші улюблені фрукти і уявіть, як щось маленьке з'явилося в животі і виростає щодня. Так Тетяна Буланова вагітна, тому спробувати її.

Мамсел
У квартирі площею дітей знаходиться туалет / ванна. Активоване приміщення дітей у спальні (пошта з дітьми, слоном, куркою-кафелем). Поставила слони на карті скарбу. І сон у напрямку любові. Не існує ніякого прогресу. Покажіть мені, що ще можна зробити, можливо - зв'яжіть каналізаційні труби в туалеті і санвузлі з червоною мотузкою?

Це його. Я був просто лежав тут вже...

Сайт: www.bezproblem.org

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное