1439
Перші кроки винахідників
Тестування першого СУВ. На щастя, винахідлива думка потім перетворилася в правильному напрямку, а струм СУВ дуже відрізняється:
р.
Лілінг читання окуляри
Це досить цікавий винахід, я дивлю, чому це не вдалося. Читання лежачи вниз дійсно незручно, руки жорсткі. І ви можете дивитися телевізор, знову.
511271
Передня сидіння в машині
В передній частині сидіння я був радий, що він також служить в якості подушки. Уявіть, як потужний, щоб вислухати головний зіткнення!
Газова маска і газовий коляска
З такою маскою газу і коляскою для дитини, без броминової капіли страшно.
Роликові ковзани
Для того щоб не змінювати взуття на ковзанах кожен раз, можна просто придбати спеціальні ковзани для взуття:
Домашній фен
Це те, що перший фен для волосся виглядав так. Помилки радянських перукарів.
Вітер і москіт окуляри
Незважаючи на здавалосяу абсурдність, ці окуляри захищають не тільки від вітру, але і від потрапляння в очі дрібних комах. Тут ви на велосипеді, і у вас є морква в оці, бам! А потім москіто побачить вас в такому здоку, відразу вмирає страх.
рятувальний костюм
Для тих, хто не може плавати, але хочуть. Життєва та життєрадісна куртка немодна, набагато цікавіше загорнути ковбасою.
Парашут
Для новачка спускатися з крутого ковзання на лижах і без парашуту - засіб для прискорення і розбиття на кращих лижах. парашут успішно виділяє швидкість, і ви повільно і безпечно знизу.
Одноколісний
Цей мотоцикл нагадує мені про винахід з Південної парку.
Джерело: Newsinphoto.ru
р.
Лілінг читання окуляри
Це досить цікавий винахід, я дивлю, чому це не вдалося. Читання лежачи вниз дійсно незручно, руки жорсткі. І ви можете дивитися телевізор, знову.
511271
Передня сидіння в машині
В передній частині сидіння я був радий, що він також служить в якості подушки. Уявіть, як потужний, щоб вислухати головний зіткнення!
Газова маска і газовий коляска
З такою маскою газу і коляскою для дитини, без броминової капіли страшно.
Роликові ковзани
Для того щоб не змінювати взуття на ковзанах кожен раз, можна просто придбати спеціальні ковзани для взуття:
Домашній фен
Це те, що перший фен для волосся виглядав так. Помилки радянських перукарів.
Вітер і москіт окуляри
Незважаючи на здавалосяу абсурдність, ці окуляри захищають не тільки від вітру, але і від потрапляння в очі дрібних комах. Тут ви на велосипеді, і у вас є морква в оці, бам! А потім москіто побачить вас в такому здоку, відразу вмирає страх.
рятувальний костюм
Для тих, хто не може плавати, але хочуть. Життєва та життєрадісна куртка немодна, набагато цікавіше загорнути ковбасою.
Парашут
Для новачка спускатися з крутого ковзання на лижах і без парашуту - засіб для прискорення і розбиття на кращих лижах. парашут успішно виділяє швидкість, і ви повільно і безпечно знизу.
Одноколісний
Цей мотоцикл нагадує мені про винахід з Південної парку.
Джерело: Newsinphoto.ru