465
Dying Kaluga (Скубі фото)
й
Продовжуємо тему Детройту
«Я не маю слів. Я провів три дні скелелазіння фотогалереї, шукаючи фотографії цього колись великого міста. І тепер я готовий надати вам деякі фото докази. Уважний – є багато трафіку під катоком.
Все, що залишилося Калуги. Перегляд з оглядового майданчика.
Це була центральна вулиця Калуги. Тепер переросла з могутними ялинками.
Нижче наведено всі, що залишки декількох міст по річці, які використовуються для приводу численних автомобілів.
р.
Тут колись жив олігарх Копейкін. Зараз в цьому будинку знаходиться музей.
Поросла з травою і водоростей. Не один бачив телевізор в Калузі протягом 15 років.
, Україна
Циолковський ЦПКІО. Дезоляція та руйнування. Не один весело в цьому парку.
Старі Давида у місцевій школі. Повідомлення про те, як зламаються стовпці. Вони не були ремонтними протягом половини століття.
р.
Це вид звичайного вікна в місті. У таких умовах проживали тільки символи «на дні».
Діти в Калузі грають алкогольні напої. Немає коментарів.
Це станція Калуга. Зверніть увагу, що поїздів немає. І ніколи не буде.
Єдина будівля, де живе елітна в місті. Баригані, що надягають кулемети в вікнах. Хочу відзначити схожість будівлі з фортецями Середньовіччя.
р.
Унікальна фотографія. Остання собака Калуга. Загинув 15 секунд до того, як вона загинула. І рат. Фотограф і його друзі... Жорстка правда життя.
4916949
Типовий Калуга гетто. До 95% громадян живуть там.
Останній малюнок. Вбиваючи точно. Краматорій місцевий. Не зупиняється робочий день або ніч.
Джерело:
Продовжуємо тему Детройту
«Я не маю слів. Я провів три дні скелелазіння фотогалереї, шукаючи фотографії цього колись великого міста. І тепер я готовий надати вам деякі фото докази. Уважний – є багато трафіку під катоком.
Все, що залишилося Калуги. Перегляд з оглядового майданчика.
Це була центральна вулиця Калуги. Тепер переросла з могутними ялинками.
Нижче наведено всі, що залишки декількох міст по річці, які використовуються для приводу численних автомобілів.
р.
Тут колись жив олігарх Копейкін. Зараз в цьому будинку знаходиться музей.
Поросла з травою і водоростей. Не один бачив телевізор в Калузі протягом 15 років.
, Україна
Циолковський ЦПКІО. Дезоляція та руйнування. Не один весело в цьому парку.
Старі Давида у місцевій школі. Повідомлення про те, як зламаються стовпці. Вони не були ремонтними протягом половини століття.
р.
Це вид звичайного вікна в місті. У таких умовах проживали тільки символи «на дні».
Діти в Калузі грають алкогольні напої. Немає коментарів.
Це станція Калуга. Зверніть увагу, що поїздів немає. І ніколи не буде.
Єдина будівля, де живе елітна в місті. Баригані, що надягають кулемети в вікнах. Хочу відзначити схожість будівлі з фортецями Середньовіччя.
р.
Унікальна фотографія. Остання собака Калуга. Загинув 15 секунд до того, як вона загинула. І рат. Фотограф і його друзі... Жорстка правда життя.
4916949
Типовий Калуга гетто. До 95% громадян живуть там.
Останній малюнок. Вбиваючи точно. Краматорій місцевий. Не зупиняється робочий день або ніч.
Джерело: