Мосфільм. Машини

Один з найцікавіших місць у Мосфільмі – військова технічна кінозаставка, яку я побував під час мого туру студії в серпні. Тут найцікавіші експонати я бачив. Я впевнений, що багато хто з них знайомі з вами.
1,1 км Mercedes Benz (Продукція: Німеччина, Рік випуску: 1938) Starred у фільмах: «Ліберація», «Батт на Берлін», «Подарунок полковнику Шалигіну», «Шелд і слово», «Фат людини», «Джокер», «Гутбаї Америка», «Текрань 43», «Весняний на Одрі», «Святий вік весни».

60916886

2. Газ-21 «Волга» (Продукція: СРСР, Рік випуску: 1964) був знятий в фільмах: «Посуд автомобіля», «Три попляри на плавців», «Діамантська рука», «Поіони».

Р

3. Буік-6 (Продуковано: США, Рік випуску: 1938) Він зірвав в фільмах: Тегеран 43, любов для вас подібно розжарювання.

990 Р

4. трактор Фордсон (Виготовлено: США, Рік випуску: 1913) Старред у фільмах: «Східний дзвінок», «Бест і троянди».

5. ЗІС-8 (Виробництво: Росія, Рік випуску: 1936) У фільмах: «На зустрічі не можна змінити», «Кримсон снігопад», «Саботір», «Море», «Небо на вогні».

р.

6. BMW-321 (Виробництво: Німеччина, Рік випуску: 1940) У фільмах: "На тонкому льоді", "Готель Леді", "Ліберація", "Москва Сага", "Саботір".

7. Про нас Руссо-Бал -К12/20 (Продукція: Росія, Рік випуску: 1911) Він зірвав у фільмах: «Смерть імперії», «Любов, одна любов», «Сини Отців», «Священна смерть», «Єсенін».

8. ГАЗ ААПМЗ-1 (Виробництво: СРСР, Рік випуску: 1934) Він був знятий в фільмах: «12 стільців», «Східний дзвінок», «Попередня стіна Кремля».

доб.2

9. Навігація Остін-Путиловський бронетанковий автомобіль (Продукція: Росія, Рік випуску: 1916 р.) був знятий в фільмах: «Парк радянського періоду», «Послуги подаються», «Олеко Дундик», «Рюнінг», «Перший кінь», «Сікст липня»

10. Маргіус (Продукція: Німеччина, Рік випуску: 1912) У фільмах: «Шікс», «Рунінг», «Кінг Мердерер», «Сини Отців», «Діти імперії», «Гоголя голови».

11. Боротьба Тачанка (Продукція: Росія, Рік випуску: 1919 р.) Зібрано в фільмах: «Глоомий ранок», «Рюнінг», «Фієрські верстки», «Ургент». Секрет. «Послуги «Two», «Адютант його досконалості. й

5716786

Джерело: 76-82.livejournal.com