Ігор 2011

Автор: Не дуже багато сказати, що остання гра я висить протягом годин був Digger. Ну і не Digger - Nightmare на вулиці Елем і не годин, але досить тижнів. Ранні дев'яни! Найцікавіше було б не тільки до центру ігрової індустрії, але до найбільшої виставки комп'ютерних ігор в Європі, орієнтованих переважно на шанувальників-гамів.

Зараз я знаю, що 120 тис. кв.м виставкового простору Кельнської торгової ярмарки

Ці черги, черги...

черги! Ще не більше п'яти тисяч журналістів з п'ятдесят країн, які намагаються бути першим, щоб спробувати новинки світу. Завтра, 275,000 відвідувачів прийдуть тут, і сьогодні ми проходимо через основні павільйони виставки.

Якщо вчорашні ігрові консолі були придбані виключно для підлітків, сьогодні їх присутність стала обов'язковою в квартирі кожної дівчини, яка піклується про її фігуру. Sony PlayStation навіть розробила свій стенд на пляжі та розважальному стилі.

Тренажерний рух Контролер дозволяє відтворювати десятки ігор, від спортивної фітнесу і танців, до дитячих бігунів-гатерів і дорослих пагонів.

Бар може навіть залишатися прикріпленим до стійки, якщо над вами TV панель, а в руках PS3 gamepad

Ігрова консоль нового покоління PS Vita з чотирьохядерним процесором, сенсорним OLED-екраном 960 на 544 пікселів, багатосенсорним панелями на задній стороні і пучком інших технічних речей.

Я був вражений чорним і білим іграшкам втечу план цієї консолі. Два втрати, які намагаються втекти з тюрми.

Оновлено, не Віта, ПСП без WiFi буде коштувати в Росії 4990 рублів, а PS3 — 11990

Незакінчений 3 кабіни. Неймовірний, ансамбль і omigadble в одній пляшці! На презентації Sony ми були показані на великому екрані дивовижний захоплюючий кіно. Що був наш сюрприз, коли виявилося, що це не причепа на всіх, але справжня гра, що хлопець з геймпадом був грати в цей час. Це одна з ігор, які ви купуєте.

Цікаві чоловіки з світлими кульками Move Motion виглядають комічно

У цей час вони тримають серйозні гармати.

Не було пропонованих дівчат. Сьогодні в день преси і завтра буде більше. Хоча я думаю, що реальні геймери просто не потрібні їм.

Severe антитанкові клини з пом'якшуючими насадками

526092

Це те, як зроблені ігрові комп'ютери.

Р

557067р.

, Україна

р.

р.

Багато павільйонів були відзначені значками «18+» (або «21+»?), очевидно, пов’язані з бурхливими сценаріями в іграх, але в одному з них я знайшов групу дівчат в корсетах, активно підписав автографи. Поки я збираю фотографії, одна з них підписала постер і подав мені. Я відмовлявся - чому нести непотрібні відходи? Непристойно вписав губки і я, в часі до захоплення, жести пояснили, що я зробив велику помилку і взяв подарунок. Повернувшись до Москви, я розповіли про це комп’ютерні журналісти.
до Де ви знайшли цей стенд? Шити! Це було... – тут слід звучати ім'я гри, але я забули назву – У нас є реальні зірки! Це один з них!
Постер з підписом миттєво зникне в рюкзаку одного з співробітників онлайн-медіа.

р.

Джерело: ottenki-serogo.livejournal.com